ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.02 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.02 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 20. Ο Κήπος ( 08 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια Αγάπης από εραστές
2) Δεσμεύσεις και Συγκατοίκηση
3) Επιχειρησιακές επεκτάσεις – χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα είναι υπέρ σας. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να αντιληφθείτε τελικά, τι σας συμφέρει, οικονομικά – αισθηματικά και να το κυνηγήσετε.

ζωδια – Καρκίνος: Οι ρόλοι μέσα στην σχέση σας, έχουν μπλεχτεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς εντάσεις, αλλά και πικρά λόγια που ενοχλούν.

ζωδια – Ζυγός: Οι γνώμη των φίλων και των συγγενών σας, μόνο σε προβλήματα μπορεί να σας φέρει. Άρα θα πρέπει να λειτουργείτε… ‘χαμηλόφωνα’!

ζωδια – Αιγόκερως: Αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν, είναι λίγο δύσκολο να επαναληφθούν. Σίγουρα όμως, μια πρώτη προσέγγιση μπορείτε να την κάνετε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις, που σας πλησιάζουν μέσα στον καινούργιο μήνα, από καινούργιους ανθρώπους που σας έχουν ερωτευτεί… ήδη.

ζωδια – Λέων: Ο σκοπός σας είναι να βρείτε τους σωστούς τρόπους που θα πείσουν τον πρώην σύντροφο σας, να σας δώσει ακόμη μια ευκαιρία επανασύνδεσης.

ζωδια – Σκορπιός: Αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας, δεν τιμούν κανέναν σας. Επίσης, αφήστε τους άλλους εκτός.

ζωδια – Υδροχόος: Η ατζέντα σας, περιλαμβάνει πολλά θέματα, που επιθυμείτε μέσα στον καινούργιο μήνα του Μαρτίου, να τα λύσετε αρμονικά με τον άνθρωπο σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι συζητήσεις με το παρελθόν σας, δεν σας έχουν βγάλει πουθενά. Ίσως να αλλάξετε το έντονο ύφος σας σε κάτι πιο αισθηματικό.

ζωδια – Παρθένος: Περνάτε καλά μέσα, στον ερωτικό δεσμό σας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε περαιτέρω σκέψεις για κάτι περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Σκεφτείτε το.

ζωδια – Τοξότης: Οι αναλύσεις που κάνετε μέσα στο μυαλό σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε επανένωση με κάποιον παλιότερο σας σύντροφο. Το χρήμα έρχεται.

ζωδια – Ιχθύς: Τα καλά σας νέα, έχουν ενοχλήσει κάποιο παλιό σας ταίρι. Ίσως αυτό και να το ξέρετε. Δεν πειράζει, όποιος σας θέλει, ας προσπαθήσει περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia