ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.03 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.03 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Νέα φλερτ
2) Σκέψεις για αλλαγές
3) Νέα αρχή

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλές οι ανακατατάξεις που υπάρχουν αυτήν την εποχή, στα εργασιακά σας θέματα και σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε, πολύ πιο ασφαλείς.

ζωδια – Καρκίνος: Η μοναξιά του τελευταίου καιρού, σας έχει κάνει πολύ πιο ώριμους στις επιλογές σας. Αυτό να το θυμηθείτε, καθώς νέες προσωπικότητες σας πλησιάζουν.

ζωδια – Ζυγός: Μην μετράτε τα λεπτά μέχρι πότε, το άτομο που σας ενδιαφέρει θα εμφανιστεί. Μέχρι τότε ασχοληθείτε, με όλα τα άλλα κομμάτια της ζωής σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Από αύριο και μέχρι τις αρχές του Απριλίου, θα έχετε πολλά και ενδιαφέρονται να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, ίσως και γύρω από μια δέσμευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε από τα πιο σκληρά ζώδια. Αυτό ίσως και να σημαίνει ότι άθελα σας, σηκώνετε φραγμούς σε άτομα που τους ενδιαφέρετε ερωτικά.

ζωδια – Λέων: Αφήστε αυτόν που έφυγε να έρθει όποτε θα είναι έτοιμος. Δεν υπάρχει νόημα να παρακαλάτε και να τάζετε. Ουδείς θα σας πάρει στα σοβαρά.

ζωδια – Σκορπιός: Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε θετικές ειδήσεις – σινιάλα, από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κρατήστε την υπομονή σας.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε σε μια ευχάριστη ετοιμότητα και αναμένετε, κάποιον που εδώ και καιρό περιμένετε, να σας επισκεφτεί. Φροντίστε όλες τις λεπτομέρειες.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν δεν είστε και στα πολύ καλά σας, αυτήν την εποχή, μην κάνετε και πολλές δηλώσεις για το μέλλον σας, στον άνθρωπο σας, που κάτι ιδιαίτερο περιμένει από εσάς.

ζωδια – Παρθένος: Τα σημάδια που βλέπετε μέσα στην σχέση σας, υποδηλώνουν ότι είσαστε σε μια φάση, που μπορείτε να πάτε και προς την κατεύθυνση της επισημοποίησης.

ζωδια – Τοξότης: Καθημερινές οι επιτυχίες σας και σε όλους τους τομείς. Με λίγη υπομονή, σύντομα θα έχετε στην αγκαλιά σας, το άτομο που έχει κυριεύσει την καρδιά σας.

ζωδια – Ιχθύς: Μην επιτρέπετε σε κανέναν να έχει γνώμη για την σχέση σας. Εσείς ξέρετε τι πρέπει άμεσα να διορθώσετε και πως.