ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.04 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.04 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 25. Η Βέρα ( Δέκα Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις για γάμο
2) Πρόταση για νέα σχέση
3) Επιχειρηματικά ανοίγματα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ο λόγος σας έχει πικράνει τον άνθρωπος σας, που δείχνει ότι έχει κουραστεί από τις επαναλαμβανόμενες σας αντιθέσεις. Βρείτε τι φταίει.

ζωδια – Καρκίνος: Θα πρέπει να δώσετε χρόνο, για να έρθει πιο κοντά σας ερωτικά, το άτομο που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε γνωρίσει.

ζωδια – Ζυγός: Μην ψάχνετε να βρείτε αφορμές κάθε είδους, για να τραβήξετε το ενδιαφέρον κάποιου από το παρελθόν σας. Δείχνετε δεδομένοι και ανασφαλείς.

ζωδια – Αιγόκερως: Ίσως στο τώρα θα υπάρχουν πολλά εμπόδια, για να εξελίξετε την σχέση σας, σε κάτι πιο μόνιμο. Από τον Μάιο, όλα θα αλλάξουν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην προσπαθείτε να πιέσετε τον άνθρωπο σας, για να σας δώσει απαντήσεις, για το άμεσο μέλλον σας. Δεν υπάρχει λόγος να σας τάξει κάτι που αργότερα ίσως και να υλοποιήσει.

ζωδια – Λέων: Όλα αυτά που έχετε σκεφτεί αυτό το χρονικό διάστημα, θα γίνουν πραγματικότητα. Το ταίρι σας, σας υποστηρίζει σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε.

ζωδια – Σκορπιός: Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι σε μόνιμη σύγκρουση. Μην κάνετε κάτι αυτήν την εποχή, καθώς ο άνθρωπος σας, θέλει να σας κάνει κάποιες προτάσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Η μοναξιά δεν είναι κάτι που σας τρομάζει. Ωστόσο, από το ερχόμενο Σ/Κ, θα υπάρξουν πολλές ερωτικές εκπλήξεις που θα σας ανανεώσουν.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε σκορπίσει την ενέργεια σας, σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Ίσως και αυτή σας στάση, να έχει χαλάσει το ερωτικό κλίμα μέσα στον δεσμό σας.

ζωδια – Παρθένος: Και εσείς οι ίδιοι βλέπετε ότι κάποιες στιγμές μέσα στην σχέση σας, δεν είστε τόσο κοντά όσο κάποτε. Δοκιμάστε να εισάγετε τον διάλογο στο μεταξύ σας.

ζωδια – Τοξότης: Επικρατεί μέσα στον δεσμό σας, μια αναστάτωση. Αυτό σημαίνει, ότι έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε για όλα αυτά που σας προβληματίζουν.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο, μιας καινούργιας γνωριμίας που πριν να λήξει ο Απρίλιος θα σας εξομολογηθεί κάτι… που θα σας αφήσει άφωνους.