ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.11

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.11 Παρασκευή

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 05.Το Δέντρο  (7 Κούπα)

Εξέλιξη καλή σε σχέση, δυναμικός άντρας, ξαφνικά κέρδη, μόνιμη / σταθερή επανένωση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Η δύναμη του μυαλού σας είναι αυτή που θα βρει την καλύτερη δυνατή λύση, στο να ελαφρύνετε το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών.

 

ζωδια – Καρκίνος: Πολλές οι δοκιμασίες που καλείστε να υπερβείτε σήμερα και αύριο… έτσι ώστε να πείσετε τον άνθρωπο σας, να ασχοληθεί περισσότερο μαζί σας και σε πρακτικό επίπεδο.

 

ζωδια – Ζυγός: Δώστε περισσότερο χρόνο – χώρο στον εαυτό σας, να πάρει τις αποφάσεις για τον τρόπο προσέγγισης, προς την  προσωπικότητα που έχει μαγνητίσει το δύσκολο ενδιαφέρον σας

 

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλά είναι αυτά που σας πληγώνουν από την λαθεμένη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Υπερασπιστείτε ενεργά την θέση σας σήμερα, στον άνθρωπο που σας κατηγορεί για αδιαφορία και απουσία, μέσα στην αισθηματική σχέση σας

 

ζωδια – Λέων: Αφεθείτε στις υπέροχες ημέρες που ακολουθούν. Πολλές οι προτάσεις που να ανακύψουν από το συντροφικό σας ταίρι… και που έχουν σχέση με τις γιορτές.

 

ζωδια – Σκορπιός: Προετοιμαστείτε για εκπλήξεις και νέα πρόσωπα τις προσεχείς ημέρες. Ωστόσο διακόψτε τις παρελθοντικές όμως επαφές… και επικοινωνίες που σας καθυστερούν.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Τολμήστε να δείξετε τον καλό σας εαυτό στον άνθρωπο που έχει γοητεύσει το μυαλό σας. Ωστόσο, μην υποσχεθείτε κάτι παραπάνω των δυνάμεων.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Οι παρακινδυνευμένες δράσεις σας θα σας βάλουν σε περιπέτειες….. που πιθανόν να οδηγήσουν σε οριστικό χωρισμό. Περιορίστε τα λόγια σας και αφήστε τις ημέρες να κυλήσουν.

 

ζωδια – Παρθένος: Η ερωτική σας απογοήτευση είναι μεγάλη και αυτό διαφαίνεται στο πρόσωπο σας αλλά και  στις δράσεις σας. Μην μένετε ακίνητοι και δράστε για την καλή σας ψυχολογία.

 

ζωδια – Τοξότης: Το ταίρι σας θα σας αποκαλύψει την όμορφη και ρομαντική του πλευρά. Κάντε κάτι ανάλογο και σε αυτό εντάξτε και νέες δραστηριότητες που θα το ενθουσιάσουν.

 

ζωδια – Ιχθύς: Προσέξτε περισσότερο και ασχοληθείτε πιο βαθιά με  θέματα που ακουμπάνε το παρελθόν σας… που θα σας θυμηθεί με επικοινωνίες και συναντήσεις πριν το τέλος του μήνα.

 

tarw-wroskopio-4