ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.03 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.03 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 22. Οι Δρόμοι ( Ντάμα Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια που ενοχλούν
2) Σκέψεις για το παρελθόν
3) Εργασιακές εκπλήξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν δεν θέλετε να χαλάσετε την εικόνα σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε, πια, την επαφή σε άτομα αταίριαστα προς εσάς.

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην σκεφτείτε καθόλου, την περίπτωση να γυρίσετε στο παρελθόν.

ζωδια – Ζυγός: Τα θυμάστε όλα. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να μην σας γίνει εμμονή, και να μην βάζετε συνεχώς εμπόδια σε άτομα που σας ενδιαφέρουν,

ζωδια – Αιγόκερως: Η θλίψη ενός χωρισμού, μιας ερωτικής απογοήτευσης, δεν μπορούν να είναι αρκετά, για να σας σταματήσουν από τα επόμενα σχέδια σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είναι μια μέρα που θα σας έρθουν ειδήσεις και ευχάριστες ανακοινώσεις και από τα εργασιακά, αλλά και τα αισθηματικά σας θέματα.

ζωδια – Λέων: Προβάλετε συνεχώς τον υπέρμετρο εγωισμό σας. Αυτό πιέζει και περιορίζει τον άνθρωπο της. Μήπως να πρέπει να περιορίσετε τον «όγκο» σας!

ζωδια – Σκορπιός: Αυτά που σας λένε οι τρίτοι, μην τα ακούτε. Εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα από όλους τι πρέπει να βελτιώσετε, σε εσάς και την ζωή σας γενικότερα.

ζωδια – Υδροχόος: Αν δεν θέλετε να βρίσκεστε μέσα σε σχέσεις που δεν σας καταλαβαίνουν, θα πρέπει την επόμενη φορά να επιλέξετε με περισσότερη προσοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν μπορείτε να συγχρονιστείτε με τον άνθρωπο σας πια. Ίσως και να ανακαλύπτετε πια και σιγά – σιγά, τις διαφορές σας.

ζωδια – Παρθένος: Δεν είναι και τόσο κακό, να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας έχουν ενοχλήσει στα σχόλια και στις πράξεις τους.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε σε μια μόνιμη εργασιακή τρεχάλα, που έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή και σχέση. Ο άνθρωπος σας, θα σας το θυμίσει.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε πολλές κατακτήσεις αυτό το διάστημα. Αυτό που χρειάζεται είναι να δείτε, ποιος από όλους, αυτούς είναι πιο συμβατός με τα δικά σας δεδομένα.