ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.04 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.04 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια δέσμευσης
2) Νέες γνωριμίες
3) Δράσεις επιχειρηματικές

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα τα λόγια που έχετε ακούσει από τον άνθρωπο σας, είναι αληθινά. Αυτό το επόμενο διάστημα θα συμπληρωθεί και από τις πράξεις του.

ζωδια – Καρκίνος: Θα χρειαστεί ο άνθρωπος σας, λίγο χρόνο παραπάνω χρόνο για να λύσει κάποιες παλιότερες του καταστάσεις, που μπαίνουν ανάμεσα σας και σας ενοχλούν.

ζωδια – Ζυγός: Η άποψη και η θέση που έχετε, για ένα συγκεκριμένο θέμα, έχουν ξεβολέψει τον άνθρωπο σας. Σίγουρα θα ακολουθήσουν αλλαγές που θα σας φέρουν πιο κοντά.

ζωδια – Αιγόκερως: Αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας, πρέπει να τα ξεχάσετε και να βρείτε την δύναμη, να φλερτάρετε με καινούργιο και ποιοτικό κόσμο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Υπάρχουν πολλά δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις που σας κρύβει ο άνθρωπος σας. Από την άλλη εβδομάδα, όλα θα γίνουν καλύτερα.

ζωδια – Λέων: Αν δεν έχετε κάτι περισσότερο να πείτε, τότε έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε τον άνθρωπο σας, να πάρει τις δικές του πρωτοβουλίες, και να σας δώσει απαντήσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Η πορεία της σχέση σας, δεν σας ικανοποιεί. Ούτε και τον άνθρωπο σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε ειλικρινά χωρίς να μασάτε τα λόγια σας.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε κάτω από την ερωτική πολιορκία κάποιου νέου έρωτα, που αυτό που αποζητά, είναι να κερδίσει μόνιμα την καρδιά σας.

tarw-wroskopio-4

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε χάσει τον ρυθμό και την διάθεση σας, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Ίσως και να πρέπει να πάρετε τις καταστάσεις, στα ικανά σας χέρια.

ζωδια – Παρθένος: Κάποιος ήδη σας έχει εκδηλώσει, το προσωπικό του ενδιαφέρον. Αυτό που έχει σημασία, είναι να αφήσετε τον χρόνο, να αποδείξει τις αλήθειες.

ζωδια – Τοξότης: Σταδιακά και ευχάριστα τα πράματα αλλάζουν και σας δίνουν αυτό που επιθυμείτε, από τον άνθρωποι που αγαπάτε. Και το χρήμα πλησιάζει.

ζωδια – Ιχθύς: Η κατάσταση μέσα στον δεσμό σας, έχει ισορροπήσει και αυτό που ζητάει πια ο σύντροφος σας, είναι να περάσετε σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις