ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.11 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.11 Σαββάτο

 

Η Κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 13.Το Παιδί  (Βαλές Μπαστούνι)

Νέος έρωτας, ερωτικές ειδήσεις,  καινούργια ξεκινήματα σε δουλειές.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Δοκιμασίες τέλος. Οι μέρες που ακολουθούν μέχρι τις 03-12 θα σας φωτίσουν προκειμένου, να μπορέσετε να πάρετε και να πράξετε τις αποφάσεις σας.

 

ζωδια – Καρκίνος: Αλήθειες θα πείτε που πονάνε και αυτό πιθανόν να δυσαρεστήσει τον άνθρωπο σας. Καλύτερα τώρα παρά αργότερα που όλα θα είναι πιο ‘δεμένα’.

 

ζωδια – Ζυγός: Θα χρειαστεί να δείξετε την δέουσα προσοχή σε λόγια που θα πέσουν στην αντίληψη σας, και αφορούν τον άνθρωπο σας. Μιλήστε μαζί του πρώτα.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Η διάθεση και η ενέργεια σας είναι στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ημερών.  Αν είστε μόνοι επιχειρήστε κάποιες σύντομες αποδράσεις  που θα σας ανανεώσουν.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Τίποτα πια δεν σας εμποδίζει να σταθείτε  σαν ίσοι απέναντι στο ταίρι σας. Παραμερίστε τις τυπικότητες και εμπλακείτε σε ώριμο διάλογο… που θα φέρει τις λύσεις.

 

ζωδια – Λέων: Έχετε την τάση της απομόνωσης τις τελευταίες ημέρες και αυτό σας έχει βγάλει εκτός και από το ερωτικό παιχνίδι. Δραστηριοποιηθείτε… οι ημέρες είναι άκρως δημιουργικές.

 

ζωδια – Σκορπιός: Μην αντιστέκεστε στον κάλεσμα των ευκαιριών. Όλοι οι Σκορπιοί έχουν την τύχη μέσα στις επόμενες ημέρες, να κάνουν καθοριστικές δράσεις για την ερωτική τους ζωή.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Η αυστηρή σας φιγούρα είναι αυτό που θα χρειαστεί εν τέλει μαζί με τα ξεκάθαρα λόγια σας… έτσι ώστε να αποκαλυφτούν οι αλήθειες μέσα στην ερωτική σας σχέση….που την αισθάνεστε πια πολύ βαριά επάνω σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Είστε περιζήτητοι από όλους.. παλιότερους και νεότερους! Χρησιμοποιήστε την διπλωματία και την γνώση σας για να διαλέξετε το καλυτερότερο!

 

ζωδια – Παρθένος: Οι δράσεις προς την κατεύθυνση του χωρισμού τελικά θα αποδειχτούν δύσκολες. Ωστόσο μην υποχωρήσετε στις αρχικές σας σκέψεις αν αυτό θέλετε. Ο χρόνος θα σας δικαιώσει.

 

ζωδια – Τοξότης: Διαφωνίες και παρεξηγήσεις θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα, καθώς πολλά είναι τα θέματα που έχουν συσσωρευτεί  και δεν έχουν φωτιστεί αρκετά ακόμα.

 

ζωδια – Ιχθύς: Δεν είναι εποχή για ρίσκα και παιχνίδια μέσα σε ερωτικές σχέσεις και πολύχρονους γάμους. Μοιραστείτε τις πραγματικές σας σκέψεις και εξελιχτείτε συναισθηματικά μαζί με το ταίρι σας.