ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.11 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.11 Κυριακή

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 15. Η Αρκούδα (Δέκα Σπαθί)

Προστασία από άντρα, πρόοδος σε ερωτικά ζητήματα, θετική ενέργεια, μακροχρόνιος γάμος- σχέση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι στον δρόμο, και μέχρι τα τέλη της νέας εβδομάδας θα σας φανερωθεί. Πολύ και καλή και η εποχή  για τους δεσμευμένους.

 

ζωδια – Καρκίνος: Δηλώστε αυτό που ειλικρινά θέλετε από την προσωπικότητα που έχετε γνωρίσει, τον τελευταίο καιρό ή έστω επανασυνδεθεί…και αφήστε τις επιλογές στην άλλη πλευρά.

 

ζωδια – Ζυγός: Δέχεστε ισχυρή πίεση από τον άνθρωπο σας, για αλλαγές στην βαρετή καθημερινότητα σας… ίσως και να υπάρχουν ενδόμυχες σκέψεις για δέσμευση.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Προσέξτε τις κυκλοθυμικές σας αντιδράσεις αυτές τις ημέρες, που τυχόν να τρομάξουν τον σύντροφο σας. Πολλά σας συμβαίνουν και είστε εκρηκτικοί.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: : Θα κάνετε αυτές τις ημέρες ένα νέο ξεκίνημα με τον άνθρωπο σας, που θα σας οδηγήσει μέχρι τα τέλη του έτους σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

 

ζωδια – Λέων: Ξεκινήσετε να σκέφτεστε τους ιδιαίτερους τρόπους, που θα προσεγγίσετε το άτομο που έχετε αδικήσει στην ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια του σύμπαντος είναι συμμαχική.

 

ζωδια – Σκορπιός: Θα πρέπει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας,  να κλείσετε μια παλιά σας υπόθεση, που ακόμα σας καθυστερεί από την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής γενικότερα.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σας φίλος, αυτήν την εποχή που προσπαθείτε να ξεφύγετε από στατικές καταστάσεις, ίσως και από έναν άσχημο χωρισμό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Μην αφήσετε αυτό το χρονικό διάστημα να πάει χαμένο, καθώς η ενέργεια του σύμπαντος είναι με το μέρος σας. Οι χωρισμένοι θα έχουν ευκαιρίες διαλόγου.

 

ζωδια – Παρθένος: Θα σας αποδοθούν πολλές ευθύνες για τις λάθος κινήσεις, που έχετε κάνει μέσα στον δεσμό σας. Πάρτε την απόσταση και αλλάξτε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε

 

ζωδια – Τοξότης: Θα βρείτε το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να ανανεωθείτε με το ταίρι σας… που πιθανόν να είναι και μέσα από τις δικές του προτάσεις. Όλα δείχνουν θετική εξέλιξη.

 

ζωδια – Ιχθύς: Οι μέρες θα σας φέρουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο… που θα είναι κοντά στις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας. Οι δεσμευμένοι θα δεχτούν  αρκετές προτάσεις για ψυχαγωγία.

tarw-wroskopio-4