ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.11 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.11 Δευτέρα

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Δευτέρα 06. Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)

Τάσεις απομόνωσης, σεξουαλική ανωριμότητα, διάθεση χωρισμού, ψέματα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Πολλές και διαφορετικές οι εσώτερες –κρυφές  σκέψεις σας,  για οριστικό χωρισμό. Αν κάτι πια δεν σας χαροποιεί και ενθουσιάζει…  καλύτερα απομακρυνθείτε άμεσα.

 

ζωδια – Καρκίνος: Πολυπροσωπία και έντονη, αδιαφορία θα βιώσετε τις επόμενες ημέρες από τον άνθρωπο σας, που τον τελευταίο καιρό συμπεριφέρεται με περίεργο και απόμακρο τρόπο. Ψάξτε πιο βαθιά για την αλήθεια.

 

ζωδια – Ζυγός: Αφήστε τις υπερβολές λόγου και κινήσεων…  μέσα στον δεσμό σας. Πιθανόν να έχετε κουράσει πια και αποπροσανατολίσει τον σύντροφο σας. Πράξτε κάτι διαφορετικό από το κοινό και το συνηθισμένο.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου για περαιτέρω συζητήσεις. Μέσα στις επόμενες  ημέρες ανακοινώστε τις αποφάσεις σας, όσο δύσκολες και αν είναι.

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Ανήκετε και στην πιο βατή περίπτωση των ανθρώπων, ωστόσο δώστε μια ακόμα ευκαιρία αγάπης σε κάποιο πρώην αγαπημένο ταίρι, που θα σας ξαναπροσεγγίσει.

 

ζωδια – Λέων: Είσαστε στο επίκεντρο όλων και των πάντων. Οι επιλογές σας όποιες και αν είναι θα είναι οι σωστές….αυτές που συμπληρώνουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

 

ζωδια – Σκορπιός: Τελειώστε με ότι έχετε ξεκινήσει. Είτε αυτό λέγετε επανασύνδεση η οριστικός χωρισμός. Η μετριότητα δεν είναι κάτι που αντιπροσωπεύει το ζωδιο του Σκορπιου.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Μην πείτε πολλά σε άτομα εκτός της προσωπικής σας σχέσης. Πιθανόν να υπάρχουν ‘ιδιαίτερα’ ενδιαφέροντα για τον ερωτικό σας σύντροφο, που εσείς δεν έχετε αντιληφθεί…ακόμη.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Η επιθετική στάση που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, οφείλεται και εν μέρη σε λάθος δική σας συμπεριφορά. Οι μέρες απαιτούν διπλωματική προσέγγιση από πλευράς σας.

 

 

 

ζωδια – Παρθένος: Καινούργια και φιλόδοξα σχέδια έχετε για τον άνθρωπο σας, ακόμα και για την νέα σχέση που υπάρχει στην πραγματικότητα σας. Ωστόσο κρατήστε ένα μέτρο λογικής και εγκράτειας σε όλες τις δράσεις σας.

 

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε αποφασισμένοι για όλα. Μιλήστε στον άνθρωπο σας, έστω για ακόμα μια  φορά και πάρτε κοινές αποφάσεις…για το πως θα πορευτείτε το προσεχές δύσκολο διάστημα.

 

ζωδια – Ιχθύς: Η  υπομονή σας έχει δοκιμαστεί μέσα σε αυτήν την σχέση, αρκετές φορές…τώρα όμως τα πράματα έχουν δυσκολέψει αρκετά. Οι σκέψεις σας πρέπει να ακουστούν.