ερωτικη χαρτομαντεια 2017, Οι “TARROTISTAS” προβλέπουν

tarw-taro

Ερωτική Χαρτομαντεία 2017. Οι ‘TARROTISTAS’ προβλέπουν

Το νέος έτος είναι μόνο μερικές εβδομάδες μακριά. Οι εμπνευσμένοι και κορυφαίοι Αναλυτές Ταρω – ΤARROTISTAS – Μελλοντολόγοι, παραθέτουν τις ακριβείς προβλέψεις τους για το νέο έτος, που θα δώσει το καρμικό του στίγμα σε υποθέσεις αισθηματικών.

Ερωτικές προβλέψεις Χαρτομαντείας για το κάθε ζώδιο:

 

Κριός – 10. Ο Τροχός της Τύχης και το Τέσσερα των Πεντάκτινων
Δεν υπάρχει κάτι που δεν θα το έχετε. Οι ασταμάτητες και ποιοτικές σας προσπάθειες, για να στρέψετε και πάλι το ενδιαφέρον του ανθρώπου που αγαπάτε στη δική σας ζωή, θα βρουν τον απόλυτο στόχο τους. Πριν ακόμη λήξει η τρέχουσα χρονιά, θα σας αποδοθούν συναντήσεις, διπλωματικές επικοινωνίες από την μεριά του, που θα ανοίξουν τις πόρτες για την απόλυτη επανασύνδεση. Εργένηδες και μόνοι επί μακρόν, πριν την πρώτη πανσέληνο του έτους θα έχουν αντάμωμα με το νέο καρμικό τους έτερο ήμισυ.
Τυχερά Νούμερα: 6, 11, 40 και ευνοϊκή ημέρα Πέμπτη

zodia-taro-45

Ταύρος – 01. Ο Γητευτής και το Εφτά των Κυπέλλων
Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας, και μην παρακαλάτε κανέναν για να έρθει κοντά σας. Ο νέος χρόνος σας βρίσκει με καινούργιες δυναμικές και απαιτήσεις. Αυτοί που σας πλήγωσαν και σας στεναχώρησαν, θα έρθουν δίπλα σας από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου έτους, και θα ζητήσουν ευκαιρίες. Αυτό κατ’ εξοχήν θα συμβεί σε χωρισμένους – εν διαστάσει συζύγους. Οικονομικά θα διαπρέψετε.
Τυχερά Νούμερα: 3, 12, 28 και ευνοϊκή ημέρα Παρασκευή

Ερωτική Χαρτομαντεία 2017. Οι ‘TARROTISTAS’ προβλέπουν

Δίδυμοι – 21. Ο Κόσμος και το Δέκα των Σπαθιών
Καινούργιοι δρόμοι αγάπης σας ανοίγονται από τον Ιανουάριο του ‘17. Όσοι έχουν αποφασίσει να βρουν το κατάλληλο ταίρι για μια σοβαρή πια σχέση, θα το εντοπίσουν μέσα από τους οικείους τους χώρους. Ταξίδια και αλλαγές κατοικίας, ίσως και να προκαλέσουν τριγμούς σε δεσμευμένα ζευγάρια. Αναποδιές αρκετές και σε αυτούς που θα συνεχίσουν να διατηρούν διπλές – παράλληλες σχέσεις.
Τυχερά Νούμερα: 5, 10, 45 και ευνοϊκή ημέρα Τετάρτη

Καρκίνος – 06. Οι Εραστές και το Δύο των Κυπέλλων
Οι δυνατότητες σας θα πολλαπλασιαστούν, από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και μέχρι να λήξει το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους. Σχέσεις, εντάσεις σε νέες γνωριμίες, επανασυνδέσεις, είναι στο μενού και θα σας απασχολήσουν υπερβολικά. Είναι όμως και μια μονόδρομη κατάσταση, που θα σας φέρει και κοντά σε αυτά που τελικά επιθυμείτε. Πολλοί και οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες στο ζώδιο σας.
Τυχερά Νούμερα: 4, 17, 34 και ευνοϊκή ημέρα Τρίτη

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων – 11. Η Δύναμη και το Έξι των Πεντάκτινων
Πριν λήξει το έτος αυτό, εσείς θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε την δυναμική που έχετε σαν ζώδια, η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει και πολύς νέος κόσμος θα εμφανιστεί στην προσωπική σας ζωή, και θα σας προκαλέσει με τρόπους πρωτόγνωρους. Το τέλος του Χειμώνα θα σας βρει αγκαλιά με τον νέο έρωτα της ζωής σας, που πιθανόν πριν λήξει το 2017 να έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό – επίσημο. Οι δεσμοί που είναι σε αδράνεια, είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν στο κατώφλι σας, και θα προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.
Τυχερά Νούμερα: 8, 14, 33 και ευνοϊκή ημέρα Παρασκευή

Παρθένος – 03. Η Αυτοκράτειρα και Το Εννέα των Κυπέλλων
Όλα είναι υπό διαπραγμάτευση πια μέσα στην καρδιά σας. Μπορεί στο παρελθόν να σας πλήγωσαν, αλλά το νέο έτος σας αποδίδει μετά την πρώτη νέα σελήνη, ξεκάθαρες επιλογές. Οι σχέσεις οι αισθηματικές που άντεξαν, τον Φεβρουάριο θα μπουν σε τροχιά γάμου – οικογένειας. Θα ολοκληρωθούν και οι κύκλοι εργασίας, που αν συσχετίζονται με το εξωτερικό, αυτό θα τελειώσει, και οι εραστές θα είναι και πάλι μόνιμα ενωμένοι.
Τυχερά Νούμερα: 1, 18, 31 και ευνοϊκή ημέρα Σάββατο

Ερωτική Χαρτομαντεία 2017. Οι ‘TARROTISTAS’ προβλέπουν

Ζυγός – 04. Ο Αυτοκράτορας και Ο Άσος των Σπαθιών
Τα καρδιοχτύπια θα σταματήσουν, η αγωνία θα περάσει στο παρελθόν, και ο άνθρωπος σας που ίσως και να σας έχει ταλαιπωρήσει λίγο, θα σας κάνει τις τελικές του προτάσεις για το κοινό σας μέλλον. Πλέον έχετε εικόνα και γνώμη. Μέσα στον Φεβρουάριο θα ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, από τις αρχές της Άνοιξης θα βρουν τον ιδανικό τους σύντροφο, το έτερο τους ήμισυ. Πολλά και τα καλά οικονομικά που θα υποστηρίξουν τις επιδιώξεις σας.
Τυχερά Νούμερα: 5, 6, 11 και ευνοϊκή ημέρα Κυριακή

Σκορπιός – 22. Ο Γητευτής και Το Πέντε των Πεντάκτινων
Οι πολύμηνες προσπάθειες σας θα δικαιωθούν. Ο άνθρωπος σας είναι έτοιμος να σας προτείνει μια κοινή ζωή. Διαζύγια και περιπλοκότητες σε περιουσιακά, θα ξεπεραστούν. Οι σύζυγοι που απλά από εγωισμούς μπλόκαραν ο ένας την ζωή του άλλου, θα πάρουν την απόφαση για να διαχωρίσουν την ζωή τους. Πολύς κόσμος από το ζώδιο σας θα κάνει δεύτερο γάμο και πολύ επιτυχημένο, αυτό το έτος.
Τυχερά Νούμερα: 6, 19, 32 και ευνοϊκή ημέρα Τετάρτη

Τοξότης – 07. Το Άρμα και Το Τρία των Σπαθιών
Όλα αλλάζουν από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Δεν είστε για καθυστερήσεις και αναβολές. Οι σχέσεις που δεν προχωρούν, θα τερματιστούν μέσα στην εποχή του Υδροχόου. Ακόμη και γάμοι που έχουν μπλοκαριστεί μέσα από τρίτα άτομα, οικονομικές αστοχίες, θα επαναπροσδιορίσουν τα αιτούμενα τους. Επαγγελματικές εξελίξεις θα σας δώσουν και μια καλύτερη ψυχολογία και πιο καθαρή σκέψη.
Τυχερά Νούμερα: 4, 10, 27 και ευνοϊκή ημέρα Πέμπτη

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως – 17. Το Αστέρι και Το Έξι των Κυπέλλων
Εσείς και οι καλοί σας τρόποι, αλλά και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε την αισθηματική σας πραγματικότητα, θα έρθετε πια σε ένα επίπεδο που το ταίρι σας, μην μπορώντας να μείνει μακριά σας, θα σας κάνει όλα τα χατίρια και τις επιθυμίες. Διαζύγια, διπλές καταστάσεις, οικονομική στενότητα θα τερματιστούν, και η αγάπη θα κυριαρχήσει. Ακόμη και οι χιλιομετρικές αποστάσεις θα μειωθούν, για χάρη των ερωτευμένων και των σκοπών τους.
Τυχερά Νούμερα: 2, 3, 35 και ευνοϊκή ημέρα Παρασκευή

Υδροχόος – 19. Ο Ήλιος και Το Δέκα των Πεντάκτινων
Ο νέος χρόνος εισέρχεται με μια ξεχωριστή δυναμική, που θα ανοίξει τους δρόμους για την αγάπη και την οικονομική σταθερότητα. Οι δεσμοί που έχουν αποδεχτεί ότι αντέχουν, στο πρώτο 3μηνο θα περάσουν σε μια πιο σοβαρή δέσμευση, ίσως και γάμο. Οι εργένηδες θα μπουν και αυτοί σε μια λογική του να εντοπίσουν τον κατάλληλο άνθρωπο, για μια σοβαρή σχέση. Αφθονία σε χρήματα και επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα σας διορθώσουν την διάθεση.
Τυχερά Νούμερα: 7, 15, 30 και ευνοϊκή ημέρα Δευτέρα

Ιχθείς – 18. Η Σελήνη και Το Οχτώ των Σπαθιών
Όλα θα έρθουν όπως εσείς τα έχετε επιθυμήσει και σχεδιάσει. Το ιδιαίτερο άτομο που κρατάει τις σκέψεις σας, θα δεχτεί να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση υπό νέους όρους. Πιθανότατα μέσα στον πρώτο 3μηνο του έτους, να είστε και πάλι σε σοβαρή σχέση. Μοναχικοί του ζωδίου θα έχουν τουλάχιστον δύο άτομα μέχρι την εποχή των γενεθλίων τους, να τους ζητούν την αποκλειστικότητα της καρδιάς τους. Υλικά – οικονομικά θα είσαστε άνετοι.
Τυχερά Νούμερα: 9, 19, 34 και ευνοϊκή ημέρα Τρίτη

Ερωτική Χαρτομαντεία 2017. Οι ‘TARROTISTAS’ προβλέπουν