ερωτικο ωροσκοπιο Καλοκαιρι 2016 Β

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Ερωτικά Ωροσκόπια Καλοκαιριού 2016

ζωδια Ζυγός

Αν ξεκινήσετε το καλοκαίρι σας όντας σε τέλμα μέσα στη σχέση σας, μην αγχώνεστε. Στις 29 Ιουνίου ο Άρης, ο κυβερνήτης του τομέα των σχέσεων σας, θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, μετά την ανάδρομη από τις 17 Απριλίου. Ως αποτέλεσμα, θα ανανεωθούν τα κίνητρα σας για να κάνετε τα πράγματα πιο σωστά και φωτεινά.

Οι καλύτερες προοπτικές σας για τον έρωτα, όμως, αρχίζουν στις 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο Δίας θα μπει στον Ζυγό, για πρώτη φορά μέσα σε 12 χρόνια, ευλογώντας σας με κάθε τρόπο. Μια νέα σχέση είναι πιθανή, αν είστε μόνοι. Αν είστε ήδη σε σχέση θα επικρατήσει η αρμονία. Η Αφροδίτη μπαίνει επίσης στο Ζυγό, από τις 29 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτέμβριου, προσθέτοντας στα καλά.

zodia-taro-45

ζωδια Σκορπιός

Αν νομίζετε ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι αποτυχία στο ερωτικό κομμάτι, ξανασκεφτείτε το. Ο Άρης γυρίζει στην ορθή του πορεία στο ζώδιό σας στις 29 Ιουνίου, ξυπνώντας σας με κάθε δυνατό τρόπο. Θα παρατηρήσετε μια βελτιωμένη διάθεση για σεξ, καθώς και μια γενική επιθυμία να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε περισσότερο.

Μόλις η Αφροδίτη μπει στον κοινωνικό 11ο Οίκο σας στις 5 Αυγούστου, θα έχετε μέχρι τις 30 Αυγούστου να εξερευνήσετε κάποιο ρομαντικό δυναμικό με έναν φίλο σας. Ή, μπορεί να έχετε επιπλέον τύχη χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή γνωριμιών ή γνωρίζοντας κάποιον στο Διαδίκτυο.

zwdia-zodia-33

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

 

ζωδια Τοξότης

Αυτό το καλοκαίρι θα παρατηρήσετε μια άμεση βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, σε σχέση με την άνοιξη. Ο Άρης γυρίζει στην ορθή του πορεία στις 29 Ιουνίου, ξυπνώντας τον τομέα του ρομαντισμού σας. Στις 2 Αυγούστου, ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πραγματικά συναρπαστικά. Τότε είναι που ο Άρης μπαίνει το ζώδιό σας.

Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, θα είστε στην πιο αξιοζήλευτη θέση, όσον αφορά την επιδίωξη αυτού που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο τυχερός Δίας μπαίνει στον κοινωνικό 11ο Οίκο σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, το κλειδί για τον έρωτα θα μπορούσε να είναι μέσω ενός φίλου ή με έναν φίλο σας.

zwdia-3-zodia

ζωδια Αιγόκερως

Οι καλύτερες ρομαντικές προοπτικές σας, συμβαίνουν νωρίς φέτος το καλοκαίρι, Αιγόκεροι. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μπαίνει στον τομέα της σχέσης σας στις 17 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 12 Ιουλίου. Αυτή είναι μια πολύ υποστηρικτική εποχή, γεμάτη με υπέροχη αρμονία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αν βγαίνετε με κάποιον, είναι πιθανό τώρα να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε σχέση. Η συγκατοίκηση, ο αρραβώνας ή ο γάμος, είναι όλα πιθανά. Η 6η Ιουλίου είναι μια μέρα που εσείς και ο εραστής σας είναι εγγυημένο πως θα δείτε πυροτεχνήματα!

ζωδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή θα λάμψει μεταξύ της 12ης Ιουλίου και της 5ης Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη περιοδεύει στον 7ο Οίκο σας, των σχέσεων. Αν είστε σε σχέση, μπορείτε να περιμένετε μια επιπλέον δόση αρμονίας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αν βγαίνετε με κάποιον χαλαρά όσο ξεκινά αυτή η διέλευση, είναι πιθανό να αποφασίσετε να κάνετε μια αποκλειστική σχέση. Ο αρραβώνας ή απόφαση να συγκατοικήσετε, είναι επίσης πιθανά. Δώστε προσοχή στην 20η Ιουλίου και την 2 Αύγουστου – αυτές είναι πολύ ξεχωριστές ημέρες για εσάς και το ταίρι σας.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Ιχθύες

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινά με την Αφροδίτη να φωλιάζει γλυκά στον τομέα του ρομαντισμού σας. Έως τις 12 Ιουλίου, θα είναι η ιδανική εποχή να γνωρίσετε κάποιον νέο και να ερωτευτείτε. Αποφύγετε οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο σας στις 30 Ιουνίου που σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή. Στις 6 Ιουλίου, ωστόσο, εσείς και ο εραστής σας θα φτάσετε μαζί σε νέα ύψη.

Αν είστε σε σχέση ή είστε παντρεμένοι, έχετε τον Δία στον τομέα της συντροφικότητας μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Εκμεταλλευτείτε αυτό το επιπλέον «μαξιλάρι» της κοσμικής υποστήριξης και φροντίστε να οχυρώσετε τη σχέση σας.

Διαβαστε τα ερωτικα ωροσκοπια του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh