ερωτικο ωροσκοπιο Μαιος Α

zwdia-erwtikes-21-7-14

ωροσκοπιο Μαιος

ζωδια Κριός

Οι πάντα παιχνιδιάρικοι Κριοί δεν έχουν την ανάγκη για παιχνίδια στο κρεβάτι, για να παρασυρθούν στον έρωτα αυτό το μήνα. Τόσο με τη Νέα Σελήνη στις 6 Μαΐου στον σέξι Ταύρο και χωρίς να δέχονται το όχι ως απάντηση, θα τυλίξετε και το πιο «δύσκολο» εραστή.

Όντας οι νούμερο ένα του παιχνιδιού του φλερτ και με τον Δία να επιστρέφει σε κανονική πορεία, μπορεί να καταφέρετε να πάρετε μια μέρα ή δύο ρεπό και πάλι να προλάβετε όλες σας τις προθεσμίες. Θέλετε να αφήσετε το στίγμα σας σε ένα ερωτικό ενδιαφέρον, σε κάτι περισσότερο από μόνο το φυσικό επίπεδο και αυτό μπορεί να σας πάρει μια, δυο νύχτες παραπάνω.

zodia-taro-45

Η Πανσέληνος στις 21 Μαΐου είναι στον Οίκο των μεγάλων ονείρων και ακόμα μεγαλύτερων πράξεων και εγγυάται κάποια γλυκόλογα από τον κάποιον ξεχωριστό. Με τον καυτό Άρη και τον Πλούτωνα να δίνουν το μήνυμα –ας φύγουμε μακριά από τα πάντα- οι σπίθες δεν είναι απλά στον αέρα, για την ακρίβεια φτάνουν σε νέα ύψη.

Εν των μεταξύ, τα αισθησιακά λόγια και οι πράξεις, σας στέλνουν σε άλλα επίπεδα. Στις 29 Μαΐου ένα τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες, προσδίδει μια μυστικιστική αύρα σε ένα ραντεβού αργά το βράδυ και γίνονται κινήσεις που μπορούν να κάνουν και τους πιο τολμηρούς από εσάς να κοκκινίσουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Ταύρος

Στις 6 Μαΐου μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας Ταύροι ανοίγει μια πόρτα στη μνήμη σας, από την οποία ερωτικές στιγμές τόσο από τα όνειρα σας, όσο και από την πραγματική σας ζωή κατρακυλούν προς τα έξω. Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά σας είναι η μεταδοτική σας σεξουαλικότητα και η ίντριγκα που φέρνετε σε μια σχέση και θυμάστε κάποιες αισθησιακές κινήσεις. Δυστυχώς το Σύμπαν δεν είναι στατικό και στις 21 Μαΐου, όταν η Πανσέληνος είναι στον καυτό 8ο Οίκο σας, ανάβει το χαμηλό φωτισμό και η μάσκα της κοσμικότητας σας και ένα κομμάτι της πανοπλίας σας αρχίζουν να λιώνουν. Μέσα σας είστε πραγματικά ένα συναισθηματικό σφουγγάρι, έτοιμοι να σας ζουλήξουν για να βγει από μέσα όλος ο καυτός ερωτισμός που έχετε να προσφέρετε.

Αυτός ο μήνας θέτει τη βάση για ένα μακρύ, καυτό καλοκαίρι, όχι μόνο σέξι εμπειριών, αλλά και εσωτερικών αποκαλύψεων. Στις 27 Μαΐου, ο πανάρχαιος κυβερνήτης σας Άρης (ή κάποιος πιο κοντά στην ηλικία σας) αρχίζει να χτυπάει όλες τις καμπάνες και αν κάποιες φορές αισθάνεστε πως ο έλεγχος σας υποχωρεί και θέλετε να περπατήσετε ή να τρέξετε μακριά, εύκολα δελεάζεστε για να γυρίσετε πίσω μόνο με λίγες υπαινικτικές λέξεις. Μπορεί να την έχετε πατήσει εντελώς. Στις 29 Μαΐου, ένα εριστικό τέταρτο της Σελήνης στους ευαίσθητους Ιχθύες μετατρέπει μια καυτή γιορτή της αγάπης, σε παγωμένη συνομιλία. Το ταίρι σας θέλει όσο και εσείς να διώξει μακριά τα φαντάσματα του παρελθόντος, που στοιχειώνουν αυτή την νέα ερωτική σχέση.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Δίδυμοι

Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ήλιο σας μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός, αλλά μέσα από όλες τις ατυχίες και τα μειονεκτήματα που ξεπηδούν κατά μήκος της διαδρομής σας, σιγά-σιγά μετατρέπεται το πνεύμα και οι προτιμήσεις σας. Μπορεί, χωρίς προειδοποίηση, να βρεθείτε ξαφνικά σε επιφυλακή για κάποιον που θα είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός συμπαίκτης. Η σκηνή στήνεται το Σαββατοκύριακο της 6ης Μαΐου, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στον 12ο Οίκο σας, των μυστικών σχέσεων μόνο για το άτομο που ψάχνατε να κάνει την εμφάνιση του. Τέρμα το φανερό φλερτ για κάποιο καιρό, ή τουλάχιστον θα πρέπει να το μειώσετε.

Στις 20 Μαΐου ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και στο 7ο Οίκο των σταθερών σχέσεων και οι ήδη δεσμευμένοι Δίδυμοι μπορεί να σκεφτείτε να δεσμευτείτε μόνιμα με το τρέχον ερωτικό σας ταίρι. Για τους άλλους όμως, μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ένα πέρα δώθε, με τον Άρη και τον Κρόνο να κατοικούν στο μέρος της αιώνιας αγάπης. Χρειάζεστε κάποιον που η λίστα των αναγκών του, ταιριάζει στη δική σας. Κάποιον που έχει το ρολόι του χωρίς δείκτες, ολοκληρωτική έλλειψη συστολής και ορμή στο πνεύμα. Ο μήνας τελειώνει με ένα τέταρτο Σελήνης στους αιθέριους Ιχθύες και η αγάπη παίρνει μια τροπή μυστηρίου που σας μαγεύει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος

Σκεφτήκατε ποτέ πως η αγάπη μπορεί να είναι τόσο εύκολη; Με τον Ήλιο στον Οίκο της αγάπης, γίνεστε πιο μεγάλοι φαν από ποτέ αυτού του σέξι ιντερλούδιου. Στις 6 Μαΐου μια Νέα Σελήνη στον ίδιο Οίκο και στον ευαίσθητο Ταύρο σας κάνει να απελευθερώσετε τις καταπιεσμένες ανησυχίες σας… και όχι με το συνήθη τρόπο σας. Δεν θα υπάρχει ξέσπασμα στο ξεχωριστό σας άνθρωπο και το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερη οικειότητα ή δέσιμο – και αυτό ήταν ακριβώς αυτό που θέλατε. Τίποτα δεν είναι πιο ερεθιστικό από πονηρά λόγια ανάμεσα στα σεντόνια, στοργικά χάδια και το συναίσθημα πως είστε εκεί ακριβώς που θα έπρεπε να είστε.

Μπορεί να είστε εξαρτημένοι σύντροφοι, αλλά αυτόν τον μήνα με την Πανσέληνο την 21η Μαΐου στον ξέγνοιαστο Τοξότη, θέλετε πραγματικά να ανοίξετε τα φτερά σας λίγο και να αναζωογονήσετε αυτό το δυναμικό πνεύμα σας που κρατάτε κλειδωμένο. Όταν ο ερωτικός Άρης μπει στον Σκορπιό στο τέλος του μήνα οι σκέψεις γυρνούν στο πρόσφατο παρελθόν σας και αναπολείτε τρυφερά, ενώ επαναφορτίζετε το σέξι πνεύμα σας. Η διάθεση για το υπόλοιπο του μήνα πνέει ρομαντισμό, στην πιο αγνή του μορφή, με το τέταρτο της Σελήνη στους Ιχθύες και τα μαγικά συναισθήματα που περιβάλλουν αυτή την υπόθεση αυξάνονται με άλματα.

Διαβαστε το  αναλυτικο ΕΡΩΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  Μαιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Λέων

Οι Λέοντες δεν κουβαλάνε πολλές αποσκευές από το παρελθόν. Η αθώα σας γενναιοδωρία είναι απόλυτα ερεθιστική και δεν χρειάζεστε πολλά περισσότερα από αυτό για να ελκύσετε περισσότερα από ένα νέα πρόσωπα αυτό το μήνα. Η Νέα Σελήνη είναι στον Ταύρο στις 6 Μαΐου και δεν υπάρχει πολύ μυστήριο με τους Ταύρους. Γνωρίζετε αμέσως αν έχετε τραβήξει την προσοχή αυτού του σέξι, καυτού ζωδίου… και μπορεί να σκανδαλιστείτε προσωρινά από αυτό που μοιάζει σαν παλιού τύπου ερωτική σχέση. Μπορεί να θέλετε τα πάντα με αυτό το νέο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένου και του παραδοσιακού χρυσού δαχτυλιδιού στο δάχτυλο.

Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, έχετε ένα συναρπαστικό σάκο γεμάτο κόλπα και θέλετε την ελευθερία να δοκιμάσετε το οτιδήποτε τουλάχιστον από μια φορά. Με τον Ταύρο να είναι ένας από τους πιο δεκτικούς εραστές του ζωδιακού, αυτό θα είναι εύκολο. Μετά από περίπου μια εβδομάδα ή στο τέταρτο της Σελήνης στις 13 Μαΐου, αυτή η καυτή ερωτική σχέση μπορεί να δοκιμαστεί. Δεν είστε φτιαγμένοι για ντροπές και μπορεί το ταίρι σας να εκφράζει τα συναισθήματα του σωματικά, αλλά εσείς θέλετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας λεκτικά. Στις 21 Μαΐου ο Ήλιος περνάει στους ανεξάρτητους Διδύμους και οι δυο σας αρχίζετε να αφήνεστε στον έρωτα. Αλλά το τέταρτο της Σελήνης στους ρομαντικούς Ιχθύες στις 29 Μαΐου σας στέλνει και τους δύο πίσω στο σημείο που ξεκινήσατε.

zwdia-zodia-tarw

Διαβαστε το  αναλυτικο ΕΡΩΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ  Μαιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος

Τόσο τα καλά νέα, όσο και τα κακά νέα είναι πως δεν υπάρχουν όρια να σας συγκρατήσουν αυτό το μήνα από εκεί που θα πάτε, είτε για να ξεκινήσετε, είτε για να σταθεροποιήσετε μια ερωτική σχέση. Πετάξτε όλα σας τα παιχνίδια πίσω στο ντουλάπι καθώς μία ισχυρή Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε έναν νέο δρόμο προς την οικειότητα… και το κάνετε με ζωηράδα και συναρπαστικά χάδια. Δεν μπορείτε παρά να αναρωτηθείτε όμως (με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα στον Οίκο των συντρόφων), τι είναι πραγματικά η αγάπη, καθώς λαμβάνετε διακριτικά και αντικρουόμενα μηνύματα από την καρδιά σας.

Τα καψουρέματα είναι τρόπος ζωής για εσάς και μπορεί να οφείλεται στο ότι ποτέ δεν μπορέσατε να αντισταθείτε σε ένα όμορφο πρόσωπο και ένα κολακευτικό «έλα» – αλλά αυτό είναι μέρος της γοητείας των Παρθένων. Το να προσπαθείτε να λιώσετε την πανοπλία που αισθάνεστε γύρω σας είναι μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Οι Παρθένοι είναι προβλέψιμοι, αλλά με τον Ήλιο στον 9ο Οίκο των μεγάλων ονείρων και ακόμα μεγαλύτερων ιδεών, μπορεί να σας ξεφύγει ένα ζουμερό μυστικό που σπρώχνει αυτή τη σχέση εκτός ελέγχου. Ακόμα και οι πιο ανάμεσα σας, είχαν κάποια στιγμή την επιθυμία να παίξουν με την φωτιά και έχετε ανάψει περισσότερα από ένα σπίρτα στη ζωή σας… πάντα στα κρυφά βέβαια.

zodia-astra-tarot