Ερωτικός Ονειροκρίτης – Ζώα και Πουλιά

akmi-zwdia-krios-tayros

      Ερωτικός Ονειροκρίτης – Ζώα και Πουλιά

 

Η εξήγηση που πάντα δίνεται στα ζώα και πουλιά είναι κατά κύριο λόγο θετική. Το πουλί Σύμβολο που ενώνει τον άνθρωπο με τον ανώτερο εαυτό του… και τα συμπαντικά μηνύματα που του αποστέλλονται μέσω των ονείρων. Τα ζώα πιο ειδικά, είναι το γήινο μας κομμάτι που επιθυμεί να εκφράσει τις βασικές του ανάγκες για  εξέλιξη και ασφάλεια.

 

Ζώα

 

Σκύλος: Ένα ευνοϊκό όνειρο που δηλώνει ότι έχετε κοντά σας και στα οικεία περιβάλλοντα σας άτομα, που σας αγαπούν και σας προστατεύουν. Όταν ειδικά το σκυλί γαβγίζει…αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεχτικοί σε λόγια και δράσεις τρίτων.

zodia-taro-45

 

Άλογο: Δείγμα ερωτικής  και σεξουαλικής απελευθέρωσης σε οποιοδήποτε χρώμα και αν το δείτε. Αν γυναίκα το δει… τότε σίγουρα θα έχει ερωτικές κατακτήσεις.

 

Γάτα: Υπόγειες και σκοτεινές σκέψεις τρίτων γυναικών…ακόμα και μέσα από τις φιλίες σας. Προσοχή στα λόγια και στις ανακοινώσεις.

tarw-taro-xartomanteia

Ποντίκι: Δηλώνει φιλονικίες με αγαπημένα πρόσωπα και την παρεμβολή τρίτων με δόλιο σκοπό. Πολύ το παρασκήνιο το οποίο πρέπει να ψάξετε.

 

Φίδι: Δεν είναι πάντα κάτι κακό. Περιγράφει καταστάσεις που θα βγουν στην επιφάνεια όπως απιστία – προδοσία – τρίτα άτομα… που θα λύσουν – διαλευκάνουν και τα μυστήρια μέσα σε ένα ζευγάρι

 

Κόκορας: Ιδιαίτερα ευχάριστες ειδήσεις θα προκύψουν τις επόμενες ώρες και μάλιστα από αντρικό πρόσωπο. Συνήθως συνδυάζεται με πρόταση γάμου και αποδοχή συναισθημάτων.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Πουλιά

 

Παπαγάλος: Είναι και η ανάλογη ερμηνεία του στην καθημερινότητα μας. Κάποιος λεει υπερβολικά λόγια και ανακατεύει ιστορίες και πρόσωπα. Τίποτα όμως που να προμηνύει κίνδυνο.

 

Άγριο πουλί: Η ερωτική ζωή του ατόμου που το βλέπει, θα εμπλουτιστεί λίαν συντόμως με νέα γνωριμία που θα έχει από αρχής στοιχεία έντονου πάθους και γοητείας.

 

Παγώνι: Τα προβλήματα μέσα στο ζευγάρι υποχωρούν. Λύσεις βρίσκονται και οι συναισθηματικές καταστάσεις εξελίσσονται πολύ πιο γρήγορα και με ασφάλεια.

 

Περιστέρι: Σαφώς και είναι  προμήνυμα καλής είδησης που αφορά χωρισμένους και το ξανασμίξιμο τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, είναι νέο για εγκυμοσύνη ή για ξαφνικό έρωτα με ποιοτικές προδιαγραφές.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αετός: Συνήθως συμβολίζει την ανάγκη για αντρική παρουσία …και μέσα από αυτό την αισθηματική ασφάλεια μια κοπέλας. Ισχυρή προσωπικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε θετική έκβαση οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση.

 

Χελιδόνι: Καλές ειδήσεις καταφθάνουν ύστερα από μια περίοδο αναμονής και καθυστέρησης, ίσως ερχομός παλαιότερου έρωτα με καλύτερες προδιαγραφές – προτάσεις αυτήν την φορά.

 

Φτερό: Μια πολύ ιδιαίτερη εικόνα σε οποιονδήποτε χρωματισμό, που είναι μήνυμα από ανώτερα όντα… για προστασία και ευλογία σε δύσκολες καταστάσεις. Ακόμα και έρωτες που έχουν ανεξήγητα εμπόδια, θα καταφέρουν να εξελιχτούν άμεσα.