ερωτικό Σαββατόβραδο 13/02 ωροσκοπιο

zwdia-evdomadiaies-20261014

ερωτοσκοπιο 13/02 ερωτικό Σαββατόβραδο ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 4 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Πολλά τα ζητήματα και οι αντιθέσεις, που έχουν ανακύψει τις τελευταίες ημέρες στην συναισθηματική σας ζωή. Αν τελικά πιστεύετε ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας δεν αξίζει την προσοχή σας… απομακρυνθείτε άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Σκεφτείτε σε βάθος και ανακοινώστε τις αποφάσεις σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει…. όσο σκληρές και να είναι. Η δύσκολη φύση σας δεν σας επιτρέπει γενικότερα να ανέχεστε ιδιοτροπίες, που ξεφεύγουν του λογικού μέτρου.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Στασιμότητα υπάρχει αυτήν την εποχή στην καθημερινότητα σας. Οι μέρες που ακολουθούν θα σας φέρουν μπροστά σε νέο κόσμο που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες. Για τους δεσμευμένους, πολλά τα διλήμματα που θα πρέπει να αποφευχθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Βεβαιωθείτε ότι δεν είσαστε σε σχέση… και μετά προχωρήστε σε κάτι νέο!!! Αφήνετε κομμάτια σας στην καρδιές των θαυμαστών σας που ακόμα περιμένουν μια φράση….ή μια ενέργεια σας. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας κάνει πολύ πιο σεξουαλικούς από ότι συνήθως.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Η μέρα είναι διφορούμενη και οι σκέψεις σας ποικίλες, για το τι θα πρέπει να κάνετε στο από εδώ και πέρα μέσα στην ερωτική σας σχέση. Οι γεννημένοι του 1ου 10ημέρου, θα τύχουν εκπλήξεων και κρούσεων, από άτομο που στο παρελθόν τους είχε απορρίψει.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μια περίπλοκη μέρα που δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας. Πολλές οι ανατροπές που θα προκύψουν μέσα στα ζευγάρια των Παρθένων…., που θα μείνουν έκπληκτοι από αποκαλύψεις και τις νέες πληροφορίες που θα πέσουν στην αντίληψη τους … για το ταίρι τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η εσωστρέφεια που συντηρείτε δεν σας εξυπηρετεί προς τον σκοπό σας. Η μέρα θα είναι έντονη και θα χρειαστεί θα κρατήσετε την ηρεμία και την γαλήνη. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευχάριστες γνωριμίες, τις βραδινές ώρες που χρειάζονται διπλό φιλτράρισμα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για την σχέση με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι δύσκολες και αποζητούν συγκέντρωση. Οι όψεις του Άρη προς τον οίκο σας, δίνουν την δυνατότητα για συναντήσεις και συζητήσεις… που θα δώσουν λύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δυσκολίες θα βρείτε στην δράση σας για να κατακτήσετε το άτομο που εδώ και καιρό κινείται στους χώρους σας. Οι μέρες είναι επίσης καλές για τα ζευγάρια …που μέσω διάλογου μπορούν να έρθουν κοντά. Ο Κρόνος, πλέον δεν επηρεάζει τόσο έντονα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι προς την κατεύθυνση της δέσμευσης με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι ιδανικές για να μιλήσετε και να αποφασίσετε για περαιτέρω επισημότητες. Γενικότερα αποφύγετε τις υπερβολές.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις υπερβολές με τον άνθρωπο σας….και ιδίως για μικρά θέματα. Για τους ελεύθερους, δεσμευτικές σκέψεις θα κατακλύσουν το μυαλό τους για αυτό το διάστημα… και ίσως να πράξουν προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης με το παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Κάποιος δικός σας άνθρωπος, θα χρειαστεί την βοήθεια σας και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά. Για όσους έχουν χωρίσει του τελευταίους μήνες, θα δοθούν οι ευκαιρίες…εν μέσω διάλογων για να λυθούν οι τότε παρεξηγήσεις και διαφορές.
Ευκαιρίες αγάπης:*

• Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με
προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.