Ερωτικό Ξορκι επαναφορά συντρόφου

prwin-epanasyndesi

Ερωτικό Ξορκι για 100% επαναφορά του ερωτικού συντρόφου

 

 

Άπειρες σελίδες με συνταγές, λόγια, τελετουργικά, βότανα, μυστικά, μαντζούνια κτλ, έχουν γραφτεί για τους τρόπους επαναφοράς του ανθρώπου που έφυγε από την ζωή σας, αφήνοντας πίσω μεγάλα συναισθηματικά κενά.

 

Παραθέτονται 2 πολύ  εύκολοι και γρήγοροι τρόποι θετικής προσέγγισης και επανασύνδεσης με το  αγαπημένο  σας πρόσωπο, ακόμα και να έχουν μεσολαβήσει μεταξύ σας άσχημες καταστάσεις, αλλά και μήνες – χρόνια απουσίας.

 

  1. Συνταγή

Υλικά:

zodia-taro-45

– 7 ροδοπέταλα από κόκκινο τριαντάφυλλο

– Λευκή ζάχαρη – 4 κουταλιές της σούπας

– Ρόζ κερί

– Χλιαρό νερό – 3 κούπες

 

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ με χλιαρό νερό ρίχνουμε με το αριστερό χέρι, της καρδιάς, τα 7 ροδοπέταλα, λέγοντας και μια σύντομη παράκληση μαζί με το όνομα του ατόμου που μας ενδιαφέρει, στο κάθε ένα  πχ – Αντώνη να έρθεις γρήγορα κοντά μου, Αντώνη να με σκέφτεσαι συνέχεια, Αντώνη επικοινώνησε άμεσα με εμένα, Αντώνη εμφανίσου μπροστά μου κτλ. Ρίχνετε κατόπιν την ζάχαρη κουταλιά – κουταλιά και με αριστερό χέρι και τα ανακατεύετε μέχρι η ζάχαρη να λιώσει τελείως. Εν συνεχεία… τοποθετείτε το ροζ κερί μέσα στο μπολ, στερεώστε το και ανάψτε το με σπίρτο με το δεξί χέρι. Το κερί πρέπει να υπερέχει της στάθμης του νερού. Αφήστε το να καεί … μέχρι να φτάσει στο επίπεδο του νερού…και να σβήσει μόνο του.

Το άνωθεν τελετουργικό καλό θα ήταν να γίνει βραδινή ώρα.. μετά τις 22:00.

Μέσα σε 5-7 ημέρες θα έχετε οπωσδήποτε είδηση – επικοινωνία – εμφάνιση του καλού σας.

 

  1. Συνταγή

Υλικά:

– Δύο Κόκκινα κεριά – ρεσώ

– Άμμο από θάλασσα – 2 κουταλιές

– Χαμομήλι του βουνού- μια κουταλιά

– Καρβουνάκι θυμιάματος

– 3 Φύλλα ξερά από βασιλικό.

xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Εκτέλεση:

Σε ένα πιάτο λευκό… ανάβεται με σπίρτο και με το δεξί χέρι τα δύο κόκκινα κεριά, που πάνω τους – σε έκαστο- έχετε γράψει – χαράξει πρώτα τα δύο ονόματα σας με κόκκινο μελάνι –στυλό και με κεφαλαία γράμματα. Αριστερά τοποθετείτε το αντρικό ρεσώ όνομα και δεξιά το θηλυκό ρεσώ όνομα.

Γύρω γύρω, κυκλικά, από τα δύο ρεσώ, τα οποία δεν θα πρέπει να ακουμπάει το ένα το άλλο…. να έχουν μια απόσταση 3-4 εκατοστά, τοποθετείτε την άμμο -2 κουταλιές- με το δεξί σας χέρι. Μεταξύ των δύο ρεσώ, στην μέση τους,  τοποθετείτε ένα καρβουνάκι θυμιάματος, το ανάβετε με σπίρτο με το δεξί χέρι, και τοποθετείτε επάνω πρώτα τα 3 φύλλα βασιλικού και από πάνω το χαμομήλι… δεν πειράζει αν στη πορεία πέσουν αριστερά ή δεξιά.

Αφήνετε το καρβουνάκι να καεί μαζί με τον βασιλικό – χαμομήλι. Αφήστε τα ρεσώ να σβήσουν μόνα τους.

Το άνωθεν τελετουργικό καλό θα ήταν να γίνει πρωινή ώρα.. μεταξύ  10:00 και 12:00.

Εντός λίγων ημερών 5-6, σίγουρα  θα έχετε νεότερα  ή και ακόμα συνάντηση με το άνθρωπο που σας απασχολεί.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η όλη επιτυχία των άνωθεν τελετουργικών απορρέει από την πίστη αυτού που τα κάνει.

 

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την κοινή λογική για όλες τις οδηγίες σε αυτή τη σελίδα. Μην κάνετε κάτι το οποίο δεν φαίνεται ασφαλές. Αν υποψιάζεστε ότι το περιεχόμενο αυτής της σελίδας είναι σκόπιμα παραπλανητικό παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.