ερωτοσκοπιο Δευτέρα 31/08 ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο   –   Δευτέρα  31/08   ωροσκοπιο

σεληνη 17 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Η συναισθηματική σας υπερβολή, τυχόν να εκπλήξει ευχάριστα τον αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι θέσεις του και της Αφροδίτης σε καλούς  ζωδιακούς οίκους, δίνουν την ευκαιρία για αναθεώρηση των αδιαπραγμάτευτων θέσεων σας ….και την ανασκόπηση τους στο τώρα.

Δείκτης αγάπης:  07/10

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος :  Θα υπάρξουν επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα σε όλους τους Ταύρους, που τείνουν πια να κάνουν ξεκαθαρίσματα την ερωτική τους πραγματικότητα. Η Σελήνη με την κινητικότητα της, θα βοηθήσει να φωτιστούν ζητήματα που έχουν μείνει στο σκοτάδι πολύ καιρό.

Δείκτης αγάπης:  08/10

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι :  Δεν θα πιστεύετε στα μάτια και στα αυτιά σας Οι μέρες είναι ιδιαίτερες, και με τόσους πλανήτες να σας επηρεάζουν άμεσα και θετικά. Αυτό που περιμένατε στην συναισθηματική- ερωτική σας ζωή έχει έρθει ή θα ξαναέρθει με βελτιωμένες προτάσεις.

Δείκτης αγάπης:  10/10

 

 ωροσκοπιο –  Καρκίνος: Πολλά τα ωραία και τα θετικά συναισθήματα που θα κυριαρχήσουν σήμερα και αύριο στους εν σχέση Καρκίνους  προς τον άνθρωπο τους. Αυτοί που έχουν απογοητευτεί… να περιμένουν κάποια επιστροφή, θα πρέπει να αποφασίσουν να προχωρήσουν. Επιτέλους.

Δείκτης αγάπης:  08/10

 

ωροσκόπιο – Λέων:  Η εμπιστοσύνη σας θα κλονιστεί… από ειδήσεις που θα ακούσετε για τον δικό σας άνθρωπο. Οι Λέοντες που έχουν βρει κάτι ιδιαίτερο τον τελευταίο καιρό, πιθανόν να απογοητευτούν από την αποκάλυψη κρυφών πτυχών της προσωπικότητας του….!

Δείκτης αγάπης: 09/10

 

ωροσκόπιο – Παρθένος: Καλές διαφαίνονται οι προοπτικές για την επανένωση σας, με το πρόσωπο που σας απασχολεί ακόμα από το παρελθόν. Τα τέλη του μήνα σας βρίσκουν εσάς τους ελεύθερους, σε μια δίνη δημοσίων σχέσεων που… όλο και  κάτι ‘ιδιαίτερο ’ θα προκύψει.

Δείκτης αγάπης:  09/10

 

ωροσκοπιο – Ζυγός:  Ιδιαίτερα δύσκολη η σημερινή και η αυριανή μέρα, καθώς οι θέσεις των εσωτερικών πλανητών, θα σας βάλουν σε περίπλοκες σκέψεις. Αυτοί που έχουν κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα …ερωτικές γνωριμίες, θα πρέπει να είναι και ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Δείκτης αγάπης:  07/10

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Ελλοχεύει ο κίνδυνος αποκαλύψεων σε όσους διατηρούν παράλληλη – ερωτική ζωή. Οι μέρες με μια Αφροδίτη στον δυναμικό Λέοντα δεν αφήνει περιθώρια επικοινωνιακών λαθών.  Οι γεννημένοι με Άρη σε υδάτινο οίκο, ίσως σήμερα θα  ακούσουν.. ‘νεότερα’ για τον άνθρωπο τους.

Δείκτης αγάπης:  08/10

 

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ερωτικές στιγμές σας επιφυλάσσει η μέρα που θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Οι Τοξότες που έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους Αφροδίτη σε γήινο οίκο, πιθανόν να έχουν πρόταση επανασύνδεσης από το ‘άσχημο – δύσκολο’ παρελθόν τους.

Δείκτης αγάπης:  09/10

 

ωροσκοπιοΑιγόκερως: Το παθιασμένο συναίσθημα σας θα υπερισχύσει της κοινής λογικής. Τα άστρα θα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα και διάθεση προς όλους τους Αιγόκερους  που έχουν υποστεί αδικία σε προσωπικό – ερωτικό επίπεδο. Για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου καραδοκούν εκπλήξεις από το  ταίρι τους.

Δείκτης αγάπης:  08/10

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιοΥδροχόος:  Υπάρχει αναποφασιστικότητα στην ατμόσφαιρα τις  τελευταίες μέρες.  Ωστόσο, σκεφτείτε πολύ σοβαρά, πριν δράσετε  ή μιλήσετε. Τυχόν λάθη από επιπολαιότητα,  θα κοστίσουν  σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ καλύτερες.

Δείκτης αγάπης: 08/10

 

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Πολύ το παρασκήνιο που  υπάρχει πίσω από την πλάτη σας. Ο Άρης στις συγκεκριμένες μοίρες του Λέοντα  δυναμιτίζει στατικές καταστάσεις και δίνει την ευκαιρία να αποδεσμευτείτε μόνιμα από άσχημες συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Δείκτης αγάπης:  07/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Οι προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, δείχνουν αποκλειστικά και μόνο το δικό σας παρόν και μέλλον, εφόσον γίνονται με βάση το γενέθλιο ωροσκοπιο και όχι μόνο από το ζωδιο σας.