ερωτοσκοπιο – Παρασκευη 27/02 ωροσκοπιο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ερωτοσκοπιο   – Παρασκευη  27/02   ωροσκοπιο

 

 

ωροσκοπιο – Κριός:  Πολλές οι εντάσεις που θα αντιμετωπίσετε τις επόμενες ώρες από το ταίρι σας. Πολλές οι αναταραχές που θα σας δώσει ο Άρης από τον Οίκο σας, που τελικά θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο της ερωτική σας ζωής, που έχει γίνει κάτι παρόμοιο με το ‘ πενήντα αποχρώσεις του γκρί  ‘. Αν είσαστε σε μια φάση αναζήτησης, από τον επόμενο μήνα θα έχετε τις ευκαιρίες για καινούργιες ευκαιρίες.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ανοίξτε την καρδιά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει χωρίς φόβο και αναστολές. Η γήινη φύση σας έχει μια συστολή και εγκράτεια σε θέματα συναισθημάτων. Σήμερα είναι μια ιδανική ημέρα προκειμένου, να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας που σας έχει τόση ανάγκη. Για τους αδέσμευτους….μια  είδηση  από το παρελθόν θα σας συγκινήσει.

zodia-taro-45

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-24:00

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Είσαστε στο επίκεντρο όλων….και αυτό σας αποπροσανατολίζει.  Μια σύνχυση σας διακατέχει καθώς δεν μπορείτε  να αποφασίσετε τι θέλετε και πως θα το κατακτήσετε.  Δώστε περισσότερο χρόνο στον καλό εαυτό σας και μην αφεθείτε στους ρυθμούς που θέλουν να σας επιβάλουν οι τρίτοι. Αν είστε σε σοβαρή δέσμευση,  προσοχή σε συγκρούσεις που θα έχουν σαν βάση την αδιαφορία σας.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ωροσκοπιο –  Καρκίνος: Μια παραπάνω νευρικότητα θα υπάρχει από το ταίρι σας που θα σας ζητήσει ίσως λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο για το ίδιο. Ίσως βιώνετε μια φάση απομάκρυνσης που δεν σας ευχαριστεί μεν, αλλά μάλλον είναι απαραίτητη για την άλλη πλευρά. Αφήστε τις υπερβολές στα λόγια και δείτε, ιδίως σήμερα, τι μπορεί να περισωθεί.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

 

ωροσκοπιο – Λέων: Η επίδραση του Δία στην ψυχοσύνθεση σας είναι ευεργετική και μαζί συμπαρασύρετε θετικά και τον άνθρωπο σας. Για σήμερα κάντε κάτι διαφορετικό που θα εξέπληττε ευχάριτα το ταίρι σας. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδιου, με ωροσκόπο σε γήινο ζωδιο, άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος θα σας προσεγγίσει ερωτικά….!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ωροσκοπιο – Παρθένος:  Αν η μέρα σας βρίσκει σε μια μέτρια διάθεση, τότε καλύτερα αποφύγετε τις συναντήσεις με άτομα που τυχόν να στεναχωρήσετε με την στάση σας. Η έλευση του Άρη στο οίκο του έχει δημιουργήσει στην πλειονότητα των Παρθένων, δεν είναι ικανοποιημένοι με την προσωπική τους ζωή. Υπομονή…και από τις αρχές του Μαρτίου, θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές

Ευνοϊκές ώρες: 20:00- 22:00

tarw-erwtoskopio

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η μέρα ευνοεί τις επαφές με τον άνθρωπο σας και τις σοβαρές συζητήσεις  περί κοινού μέλλοντος.  Αν είσαστε σε διαδικασίες γάμου – συγκατοικήσεις, τα άστρα βοηθάνε πολύ και ωθούν τις καταστάσεις να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα. Για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ίσως προκύψει και ξαφνική εγκυμοσύνη. Προσοχή.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Έχετε παραμελήσει πολύ τις προσωπικές σας ανάγκες και μαζί με αυτό και τον άνθρωπο σας. Η μέρα είναι ουδέτερη, και καλό θα ήταν  να μην ανοίξετε σοβαρούς διάλογους με κανένα. Το αστρολογικό σκηνικό θα σας δώσει  μεγαλύτερη ώθηση τις επόμενες ημέρες…και η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί αισθητά.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ωροσκοπιο – Τοξότης: Με την βοήθεια της παρουσίας του Δία στον συγγενικό Λέοντα, απόψε θα καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη και οργάνωση τις ρευστές καταστάσεις στην συναισθηματική σας ζωή. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι πια από το συντροφικό σας έτερο, ανακοινώστε το και αναμείνατε αντιδράσεις. Ταρακουνήστε τα λιμνάζοντα ύδατα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η δυναμική που σας δίνει ο κυβερνήτης σας, σας έχει κάνει πολύ ερωτεύσιμους και γοητευτικούς, όχι μόνο στο ταίρι σας, αλλά και σε νέα πρόσωπα που θα θελήσουν να έρθουν πιο κοντά και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Μην μείνετε στατικοί, ανοιχτείτε και κοινωνικοποιηθείτε. Οι δεσμευμένοι θα  έχουν υπέροχη βραδιά.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:00

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Εξαιρετική διάθεση σας δίνει η σημερινή θέση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, όπου θα μπορέσετε να μιλήσετε σε σοβαρό ύφος μέ το ταίρι σας για το κοινό σας μέλλον. Οι περισσότεροι Υδροχόοι έχουν την προοπτική μέχρι το καλοκαίρι να δεσμευτούν. Επίσης σήμερα – αύριο μια καλή είδηση θα υπάρξει από άτομο μεγαλύτερο από εσάς.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ωροσκοπιο – Ιχθύς: Το άνχος που σας έχει καταβάλει τις τελευταίες ημέρες έχει επηρεάσει και το συντροφικό σας ταίρι που ίσως να μην το έχετε σαν προτεραιότητα. Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή και χρόνο στην σχέση σας, και πράξτε με διάφορες κοινές ενέργειες – δραστηριότητες   για την μεταξύ σας ανανέωση. Η νύχτα ιδανική για τους πολύ ερωτευμένους.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για τους γεννημένους Ιχθύες μεταξύ 1972-1975, θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στην ερωτική τους ζωή προς το καλύτερο.