ερωτοσκοπιο Τετάρτη 26 Νοεμβρίου

erwtikes-22314

ερωτοσκοπιο Τετάρτη 26 Νοεμβρίου

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Η θέση της Αφροδίτης στον συγγενικό Τοξότη, σήμερα θα σας προσθέτει φως και γοητεία, με αποτέλεσμα να γίνετε το κέντρο της προσοχής ατόμου που το ενδιαφέρετε αρκετό καιρ, ίσως και μέσα από την δουλειά σας. Τα ‘νοικοκυρεμένα’  παιδιά, θα λάβουν εκδηλώσεις αγάπης και κτητικότητας από το συντροφικό τους ταίρι.

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Είστε οι καλύτεροι της ημέρας, καθώς όλο το αστρολογικό σκηνικό είναι στο πλάι  σας, προκειμένου να πάρετε την απόφαση και να ξεκαθαρίσετε με την σχέση σας, τα λάθη και τις παραλείψεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, που σας έχουν ταλαιπωρήσει επικοινωνιακά. Επίσης…αφήστε και τον άλλον να μιλήσει!

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Ένα δύσκολο 24ωρο, στο οποίο καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, ανάμεσα σε δύο διαφορετικά πρόσωπα! Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που τυχόν να μετανιώσετε λίγο αργότερα. Αν η απόφαση έχει να κάνει και με το μέλλον του άλλου ατόμου, καλύτερα αφήστε το, για την άλλη εβδομάδα που τα αστέρια θα σας φωτίσουν περισσότερο.

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Θα δεχτείτε έντονη πολιορκία από άτομο που υπήρξε στο μακρινό σας παρελθόν, και σας κρατάει ακόμα σαν κάτι πολύτιμο στο μυαλό του. Σήμερα και ιδίως τις βραδινές ώρες, δεν αποκλείετε   να έχετε είδηση ή την ίδια την παρουσία αυτού του ατόμου. Οι μέρες αυτές τις εβδομάδας θα σας δοκιμάσουν αρκετά!

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων:  Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας επάνω σας, καθώς πολλές νέες γνωριμίες θα παρελάσουν απόψε από μπροστά σας. Άλλωστε ‘Βασιλιάς’ είστε διαλέγετε τα καλύτερα φιλέτα! Για τα Λιονταράκια που είναι ήδη σε συναισθηματική σχέση, μια μουρμούρα θα την έχετε, καθώς ο άνθρωπος σας θα σας παραπονεθεί για τον λίγο χρόνο που του αφιερώνετε!

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Η αρνητικές όψεις του Άρη, θα σας κάνουν σήμερα από τις πρωινές ώρες, αρκετά καχύποπτο ως προς το συντροφικό σας ταίρι. Επίσης, δεν αποκλείεται να σας φανερωθούν και αμαρτωλά μυστικά, που εδώ και καιρό η διαίσθηση σας τα είχε αντιληφθεί. Τα Παρθενάκια που θα βγουν έξω σήμερα, θα τύχουν χαράς και θετικής ενέργειας από το περιβάλλον τους!

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Σήμερα θα σας αποκαλέσουμε ‘ανισόρροπους’ καθώς, τα νεύρα σας είναι στο κόκκινο. Προσέξτε μην λογοφέρετε με το ταίρι σας, καθώς έχετε άδικο και είστε υπερβολικοί. Η θέση του Κυβερνήτη πλανήτη σας, σας έχει τρελάνει. Τα θέλετε όλα δικά σας.

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Επιτέλους και ένα 24ωρο που θα είστε χαλαροί χωρίς να χτυπάνε συνέχεια τα τηλέφωνα για εξόδους, ή το αγαπημένο σας ταίρι να ζητάει την αδιάκοπη προσοχή σας. Χαλαρώστε και γεμίστε τις μπαταρίες σας, γιατί από αύριο το άνωθεν σκηνικό θα είναι αντίστροφο.

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Έχετε τάξει σε πολλές ψυχές διάφορα, και τελικά δεν έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε απολύτως τίποτα. Δεν φταινε οι άλλοι, αλλά μόνο εσείς που κρατάτε 10 καρπούζια κάτω από την μασχάλη. Αν σήμερα ακούσετε κριτική, μην εκπλαγείτε. Τα δεσμευμένα παιδιά θα έχουν άκρως ερωτικό βράδυ!!!:

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Η μέρα και η νύχτα προβλέπεται μεγάλη και γεμάτη ποικιλία. Για τα δεσμευμένα ζωδια, θα λάβετε ευχάριστες κουβέντες για να προγραμματίσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε να ακολουθήσετε φιλικές παρέες, και ίσως ανακύψει και νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Δεν προλαβαίνετε τον τελευταίο καιρό να ασχοληθείτε αρκετά με τον άνθρωπο σας…που ευτυχώς γεμίζει αυτός τα κενά που δημιουργούνται. Ίσως σήμερα λάβετε και μια ευχάριστη πρόταση για κάτι ιδιαίτερο με τις φιλικές σας παρέες.  Ωραία μέρα από το πρωί.

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Όλη η Τετάρτη θα είναι γεμάτη με επαγγελματικές συναναστροφές με αποτέλεσμα το έτερον ήμισυ να παραπονεθεί, για τα ωράρια σας…που σίγουρα θα μπορούσαν να χωρέσουν και λίγο παραπάνω χρόνο  για την συναισθηματική σας ζωή. Επιπροσθέτως, αποφασίστε εντός των επομένων ημερών να ξεφορτωθείτε άτομα που δεν σας προσφέρουν τίποτα πια!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι συναισθηματικές σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι, και ούτε ποτέ θα γίνουν κάτι στατικό…όσο θα ασχολείστε…τόσο αυτές θα καλυτερεύουν! Οι περισσότεροι τεμπελιάζουν ή φοβούνται. Εσείς?

 

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης