ερωτοσκοπιο Τριτη 01/09 ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

ερωτοσκοπιο   –   Τριτη  01/09   ωροσκοπιο

σεληνη 18 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Πιστέψτε σε αυτό που έχετε επενδύσει στο ταίρι σας, και τις επόμενες ημέρες θα δείτε από την πλευρά του, μια σειρά από δράσεις – λόγια και συναισθηματικές επικοινωνίες που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Δείκτης αγάπης:  08/10

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος :   Πολλά τα επικοινωνιακά  δώρα που θα εισπράξετε από το ταίρι σας. Οι μέρες είναι θετικές αλλά  ιδιαίτερα σήμερα και αύριο έχετε μια αστρολογική εύνοια παραπάνω και ιδίως εσείς οι χωρισμένοι ή ελεύθεροι για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Δείκτης αγάπης:  07/10

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι :  Κάποιοι φίλοι σας σήμερα θα διαδραματίσουν σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη μιας ερωτική σας κατάστασης. Οι θέσεις του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης… των αιώνιων εραστών είναι αυτές τις μέρες αντιθετικές… άρα θα χρειαστεί πολύ προσοχή σε οτιδήποτε και αν αποφασίσετε.

Δείκτης αγάπης:  09/10

 

ωροσκοπιο –  Καρκίνος: Οι σκέψεις σας τριγυρίζουν μέσα και έξω από την λογική. Αν συσχετίζεστε με άτομο του επαγγελματικού σας χώρου, και δεν ξέρετε πως να το τερματίσετε… καλύτερα απλά ανακοινώστε το μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου που έχετε και την εύνοια αργών πλανητών.

Δείκτης αγάπης:  07/10

ωροσκόπιο – Λέων:   Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα κι αύριο σε θέματα που συσχετίζονται με την αισθηματική σχέση ή την οικογένεια σας. Εξασφαλίστε ότι εσείς τα κάνετε όλα καλά και με μέτρο… και δηλώστε τις αλλαγές σας. Οι ελεύθεροι θα εμπλακούν σε ερωτικές περιπέτειες…. πιθανόν χωρίς μέλλον…!

Δείκτης αγάπης: 08/10

 

ωροσκόπιο – Παρθένος: Έχετε την ανάγκη για πολλές αλλαγές. Οι αστρολογικές όψεις πάνω στον οίκο σας δίνουν την ευκαιρία μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να πάρετε αποφάσεις για να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε μέσα στην σχέση σας. Με έναν ουρανό πλανήτες  πάνω σας, μόνο με διπλωματία μπορείτε να διαχειριστείτε τον άνθρωπο σας.

Δείκτης αγάπης:  07/10

 

ωροσκοπιο – Ζυγός:  Πολλά τα θέματα που θα πρέπει να σταθεροποιήσετε μέσα στην σχέση – γάμο σας. Η κίνηση του Άρη στον ισχυρό Λέοντα, και ιδίως για τους Ζυγούς που τον έχουν γενέθλιο σε υδάτινο οίκο, θα δώσει δεύτερες σκέψεις επανασύνδεσης… σύντομα.

taro-oroskopio-54

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Όλο το 24ωρο θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις για να ψάξετε πιο αναλυτικά.. πίσω από τις αδιάφορες και επιθετικές συμπεριφορές  του ανθρώπου σας. Προσοχή στις υπερβολικές σας απαιτήσεις και λόγια.

Δείκτης αγάπης:  09/10

 

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε φορτωθεί με πολλά και διαφορετικά

επαγγελματικά – οικογενειακά θέματα και πιθανόν αυτό να σας έχει απομακρύνει από τον άνθρωπο σας. Οι επόμενες ημέρες θα έχουν αρκετό διάλογο μεταξύ σας, προκειμένου να κρατηθούν οι ισορροπίες.

Δείκτης αγάπης:  07/10

 

ωροσκοπιοΑιγόκερως: Θα βγείτε κερδισμένοι σήμερα, μετά από έναν μαραθώνιο συζητήσεων και δράσεων προς τον σύντροφο σας. Οι όψεις του Άρη από τον Λέοντα…. σας δίνει την ερωτική επιτυχία γρήγορα και εύκολα. Οι χωρισμένοι μέχρι τις 10 του μήνα θα έχουν νεότερα.

Δείκτης αγάπης:  09/10

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιοΥδροχόος:  Άτομο το οποίο κινείται στους  κοινωνικούς – φιλικούς σας κύκλους, θα ζητήσει κάτι περισσότερο από εσάς. Οι βραδινές ώρες θα είναι γεμάτες με ερωτική ένταση στα ερωτευμένα ζευγάρια που έχουν επανενωθεί… μέσα από δυσκολίες και καθυστερήσεις.

Δείκτης αγάπης: 10/10

 

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Προθυμία θα υπάρχει, έστω και μετά από καθυστέρηση, από το συντροφικό σας ταίρι να διορθώσει τα πράματα μεταξύ σας, μέσα από προσκλήσεις για επικοινωνία και ερωτικές συναντήσεις.

Δείκτης αγάπης:  10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Οι προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, δείχνουν αποκλειστικά και μόνο το δικό σας παρόν και μέλλον, εφόσον γίνονται με βάση το γενέθλιο ωροσκοπιο και όχι μόνο από το ζωδιο σας