ερωτοσκοπιο τριτη 18/11

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

Ερωτοσκόπιο Τρίτη 18 Νοεμβρίου

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

ερωτοσκοπιο – ζωδια -Κριός:  Εκφραστείτε και πείτε αυτά που σας πειράζουν τόσο καιρό, με την διάθεση της βελτίωσης μέσα στην σχέση σας…όχι της κριτικής. Η μέρα έχει δύσκολες αστρολογικές όψεις, άρα μην πληγώσετε το ταίρι σας. Δύσκολη ημέρα.

 

Ταύρος: Μια καταπληκτική ημέρα από τις πρώτες πρωινές ώρες, με το αγαπητό συντροφικό σας ταίρι να εκφράζει την θέρμη των συναισθημάτων του για εσάς. Το βράδυ αναμένεται ακόμη πιο θερμό!!! Οι αδέσμευτοι του 1ου δεκαημέρου θα έχουν σημαντική γνωριμία εντός της ημέρας…ίσως και μοιραία.

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Οργανωθείτε από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς το απόγευμα και το βράδυ, θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα στην ερωτική σας ζωή. Επίσης αποφύγετε τις διπλές καταστάσεις, μιας και η θέση του Άρη – Δια θα σας εκπλήξουν με ξαφνικές συναντήσεις!

zwdia

Καρκίνος: Θα είστε το επίκεντρο της προσοχής των περισσοτέρων που θα έρθουν σε επαφή  σήμερα μαζί σας. Η Σελήνη που σας κοιτάζει αυστηρά, τυχόν να φωτίσει διπλές καταστάσεις σήμερα. Γενικά…μην πείτε πολλά. Τα δεσμευμένα Καρκινάκια, θα δεχτούν παράπονα λόγω της αδιαφορίας τους προς το ταίρι τους.

 

Λέων:  Για πολλοστή φορά, θα ακούστε την αγαπημένη φράση, ‘Πρωταγωνιστής της ημέρας’! Μα έτσι είναι!!!   Ιδίως από το απόγευμα και μετά, καλά νέα θα πέσουν στην αντίληψη σας, για το ‘ιδιαίτερο’ πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Και ίσως μια πρωτοβουλία από πλευράς του για εξέλιξη?. Εκμεταλλευτείτε το!

 

Παρθένος:  Μην το πολυσκέφτεστε…τολμήστε και κάντε τις απαραίτητες επικοινωνίες, προκειμένου το βράδυ, να συναντηθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει να γνωρίστε καλύτερα. Οι πλανήτες και τα αστέρια, όλο το σύμπαν, για τις επόμενες ώρες συμμαχούν μαζί σας.

 

 

Ζυγός:  Δεν αποκλείεται να λάβετε μια ευχάριστη είδηση από άτομο από το εξωτερικό ή από μακρινή απόσταση…που θέλει να ξαναπροσπαθήσει κάτι συναισθηματικό μαζί σας. Για τα δεσμευμένα παιδιά…το βράδυ θα έχει ποικιλία’!

 

Σκορπιός: Μια μέτρια ημέρα, όπως και οι τελευταίες….που όμως προς το βράδυ θα σας φανερώσει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, που θα θελήσει να ασχοληθεί μαζί σας….παίζετε ακόμα στα αστρολογικά χωράφια σας!

 

Τοξότης: Ένα απρόσμενο ταξίδι- εκδρομή, θα προταθεί σήμερα από το έτερον σας ήμισυ ή και από το άτομο που έχετε παράλληλη σχέση. Μια προσοχή παραπάνω και έλενχο των παθών για τους μπλεγμένους σε πολλά! Μέτρια μέρα!

Αιγόκερως: Φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις θα σας ανανεώσουν σήμερα και μια μικροεκδρομή μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μια υπέροχη μέρα που θα έχετε ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία. Μεταδώστε την και στο ταίρι σας.

 

Υδροχόος: Μια δύσκολη ημέρα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, όπου θα υπάρξουν καυγάδες και εντάσεις με τον άνθρωπο σας, καθώς η θέση της Αφροδίτης -Άρη, βγάζει μικροζήλιες μεταξύ σας.

 

Ιχθύς: Μια εξαιρετική ημέρα για τους περισσότερους Ιχθύς που θα δεχτούν την αγάπη και τον έρωτα του συντροφικού τους ταιριού, μέσα από πράξεις. Καλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σας…και έτσι θα συνεχιστεί.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, όλα τα πύρινα ζωδια θα γίνουν πόλος έλξης θετικών συναισθημάτων.

Τηλ. προβλέψεων : 875-876-8024

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ