ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο 17/02 Τετάρτη

aris-sex-zwdia

ερωτοσκοπιο 17/02 Τετάρτη  ωροσκοπιο
σεληνη σε γέμιση 10 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Έχουν διαταραχτεί τα συναισθήματα των περισσότερων Κριών, μέσα  από μια σειρά από αντιπαραθέσεις που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των ζευγαριών. Οι περισσότεροι θα έχετε ιδιαίτερες γνωριμίες… και αυτό χρειάζεται προσοχή.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος :  Πολλά παράπονα θα εκφραστούν από το ταίρι σας για την απραξία σας, σε όλα τα επίπεδα. Οι ελεύθεροι θα προχωρήσουν σε νέες γνωριμίες που θα μπορέσουν, να τους βάλουν σε νέες τροχιές σκέψεις για αλλαγή στη πεζή καθημερινότητα τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ο κυβερνήτης σας έχει αρχίσει και αποδίδει έργο, από τις πρώτες ημέρες του στον Υδροχόο. Νέες και ενδιαφέρουσες κοινωνικές συναναστροφές θα σας φανερώσουν αξιόλογες γνωριμίες. Επίσης θα ευνοηθούν και αυτοί που έχουν σχέση στο εξωτερικό.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
ωροσκοπιο –  Καρκίνος: Λάθη και παραπλανήσεις είναι μπροστά σας και θα πρέπει να τις διακρίνετε. Οι όψεις του Άρη με τον κυβερνήτη σας, σας βάζουν θολά  γυαλιά και δεν βλέπετε καθαρά το τι πραγματικά συμβαίνει στην σχέση σας. Πρώτα εντοπίστε τα λάθη και μετά πράξτε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων:  Ευνοείται οτιδήποτε σχετίζεται με νέες γνωριμίες ή έστω επανενώσεις με το παρελθόν. Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου θα έχουν την καλή διάθεση να κάνουν όμορφες συζητήσεις,  σήμερα κι αύριο με τον άνθρωπο τους… για όλα τα θέματα που εκκρεμούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι το βαρύ σας χαρτί. Ωστόσο στα πολλά και δύσκολα θέματα και προβλήματα που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας, και  εσείς καλείστε να τα βγάλετε στην επιφάνεια και να τα επιλύσετε οριστικά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός:  Ένα ταξίδι που θα οργανώνετε πιθανόν να πάρει αναβολή… και να σας στεναχωρήσει. Οι γεννημένοι του 1ου  δεκαημέρου θα χρειαστούν την ηθική υποστήριξη του συντρόφου τους, για κάποια προσωπικά τους θέματα που έχουν ανακύψει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στην συναισθηματική ζωή σας.  Αν η σχέση σας δεν σας ικανοποιεί καλό θα ήταν να απομονωθείτε, και να πάρετε τον χρόνο σας για να δείτε τι θέλετε εν τέλη. Οι ελεύθεροι θα θελήσουν να ενταχθούν σε νέες παρέες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ημέρα με άφθονο αισθησιασμό για τους  Τοξότες, που θα επιχειρήσουν να αναθερμάνουν το κλίμα στην ερωτική τους ζωή, και τους αδέσμευτους που έχουν βάλει κάτι ιδιαίτερο στο στόχαστρο τους. Οι όψεις του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, σας φωτίζουν και σας δίνουν ευκαιρίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως:   Η συναναστροφή με τρίτα πρόσωπα πιθανόν να ενοχλούν τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του Πλούτωνα  με τον Ερμή, σας δίνουν πολλές παρεξηγήσεις μέχρι το τέλος του μήνα. Οι ελεύθεροι που θα ταξιδέψουν αυτές τις ημέρες, θα βρουν ίσως και το μοναδικό του έτερο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος:  Μην πιστεύετε τυφλά  και απόλυτα τις υπερβολικές προτάσεις που σας έρχονται  από τον σύντροφο σας… ιδίως αν η σχέση μαζί του είναι ολίγων εβδομάδων μόνο. Το αστρολογικό γίγνεσθαι σας κάνει προσεχτικούς με τους πάντες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-wroskopio-4ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ωροσκοπιο – Ιχθύς : Αποφύγετε να ανοίξετε κουβέντες με το ταίρι σας, που άπτονται των συγγενών ή των τρίτων προσώπων στο μεταξύ σας. Οι πλανήτες σας δίνουν την εύνοια τους μετά 21/02,  να ξεδιαλύνετε ποιοι είναι αυτοί που θα παραμείνουν … και ποιοι θα απομακρυνθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

·    Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με
προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.