ερωτοσκοπιο 01/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

prwti-synantisi-xwrismoy

ερωτοσκοπιο 01/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

Καλό μήνα!

ωροσκοπιο – Κριός
Δοκιμάστε αυτήν την εποχή να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά τα μικρά και τα μεγαλύτερα θέματα, που σας απασχολούν, και που όμως ουδείς δίνει λύση. Από αυτόν τον μήνα, θα έχετε και μια σειρά από καλές οικονομικές εξελίξεις που θα σας φτιάξουν και την διάθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αυτά που σας έχουν υποσχεθεί, ίσως και να είναι υπερβολές. Αυτό είναι και κάτι που θα σας αποκαλυφθεί μέσα στις ερχόμενες ώρες – μέρες. Προτιμήστε να είστε μόνοι σας και πατώντας γερά στα πόδια σας, παρά ένα ψέμα διαρκείας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Προσκαλέστε ή προκαλέστε τον άνθρωπο σας, να μιλήσετε με ανοιχτά χαρτιά. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε χάσει τις επικοινωνιακές σας γέφυρες. Με τα καλά αστρολογικά πάνω σας, σίγουρα όλα θα λυθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην καλλιεργείτε πολύ μέσα στο κεφάλι σας, αυτά που σας λένε. Οι εποχές είναι απατηλές. Από τον νέο αυτόν μήνα, κάντε τις αξιολογήσεις σας, και μην επιτρέπετε σε κανέναν, που δεν σας είναι ταιριαστός, να κινείται μέσα στην ζωή σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα.

ωροσκόπιο – Λέων
Απολαμβάνετε μια ήσυχη ζωή και αυτό έτσι θα συνεχιστεί μέσα σε αυτόν τον μήνα. Αυτό βέβαια είναι και κάτι που θα πρέπει να το περάσετε και σαν κατάσταση στον άνθρωπο σας, που έχει κάποια μικρά παράπονα από εσάς και τους τρόπους σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είσαστε μια πληθωρική προσωπικότητα, που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητη. Εσείς ειδικά που είστε μόνοι, είναι θέμα χρόνου, να πέσετε στα δίκτυα ενός νέου έρωτα. Οι εν σχέση, τις βραδινές ώρες, θα έχουν βαθιές και αληθινές ερωτικές εξομολογήσεις από τον άνθρωπο τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Εστιάστε στα σοβαρά της εποχής. Η ερωτική σας ζωή, έχει έρθει τα πάνω – κάτω. Αυτό μπορεί να συσχετίζεται με τα αδύναμα οικονομικά σας, αλλά και την πίεση που τυχόν να δέχεστε από μια παλιότερη σας ιστορία, από το παρελθόν σας. Κάντε τις επιλογές σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλά αυτά που επιδιώκετε για να φέρετε και πάλι σε μια καλή ισορροπία την ερωτική σας ζωή. Τα χωρισμένα- απόμακρα ταίρια, μέσα από την ουσιαστική παρέμβαση τρίτων, θα καταφέρουν να μιλήσουν, να συναντηθούν και πιθανόν να επανενωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Πολλά τα λόγια που έχουν ανταλλαχτεί μέσα στον δεσμό σας. Ίσως και κάτι περισσότερο που έχει πληγώσει και τους δύο. Από τις επόμενες ημέρες, που και τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, μπορείτε να ανοίξετε ουσιαστικές κουβέντες και να βρείτε τι πρέπει να διορθωθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Εσείς που παίζετε σε διπλό ταμπλό, είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, για να σας αποκαλύψουν. Με τόσο έντονη αστρολογική κινητικότητα της Αφροδίτης, μόνο λάθη μπορούν να γίνουν. Σκεφτείτε, πιο ώριμα και άμεσα πάρτε τις αποφάσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Η αλήθεια θα λάμψει. Εσείς ότι μπορούσατε για αυτήν την σχέση, το έχετε κάνει – προσφέρει. Αυτό που απομένει είναι να δείτε και τις ανάλογες δράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας. Εσείς που είστε μόνοι, θα χρειαστεί να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας κύκλους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όλα είναι καλά πια στην ζωή σας, και το μόνο που πρέπει να ευθυγραμμίσετε με αυτό, είναι και τον ερωτικό σας τομέα. Αυτό δεν είναι κάτι που θα το κάνετε μονομερώς, αλλά μέσα από ώριμη συζήτηση με το πρόθυμο και αγαπημένο σας ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα