ερωτοσκοπιο 01/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

bres-ton-erwta

ερωτοσκοπιο 01/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν έχετε κανένα πρόβλημα εσείς και να μείνετε και μόνοι σας. Είστε το πιο δημοφιλές άλλωστε ζώδιο, που σίγουρα όλο και κάτι θα βρεθεί, να γεμίσετε την μοναξιά σας. Αυτοί που είναι σε αναζήτηση ενός νέου έρωτα, θα τον βρουν γύρω στις μέρες της Πανσελήνου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς και οι κάθετοι τρόποι σας, έχουν τρομάξει το άτομο που επιθυμεί να σας γνωρίσει. Σίγουρα είστε γήινοι και με έναν κυβερνήτη να σας κάνει ακόμη πιο σκληρούς, σίγουρα βάζετε, ίσως και εντελώς άθελα σας, εμπόδια. Αλλάξτε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Υπάρχουν 2 άτομα στην ζωή σας, που λένε ότι σας αγαπούν. Αυτό σίγουρα μπορείτε να το πιστέψετε, μόνο και αν έχουν τα λόγια τους γίνει πράξεις. Από τις επόμενες ημέρες, που τα αστρολογικά σας ευνοούν, θα πρέπει να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι ερωτικές ευκαιρίες δεν σας λείπουν. Είναι και κάτι που σας εμπειρία, το είχατε ανάγκη. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, απλά να ανοίξετε τα μάτια σας, σε νέες εμπειρίες. Αυτοί που είναι μέσα σε σοβαρές σχέσεις, θα ξεκινήσουν τις κουβέντες γύρω από δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό, μέσα στην σχέση σας. Δεν υπάρχει λόγος με την ερωτική σας επιλογή να τσακώνεστε. Πρεσβεύετε τα καλύτερα σαν ζώδιο και έτσι θα πρέπει να συμπεριφέρεστε. Οι ελεύθεροι, προσεχώς έχουν νέα φλερτ και γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μην περνάτε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν έχουν κάτι κοινό με τον δικό σας χαρακτήρα. Το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι για ακόμη μια φορά να απογοητευτείτε. Ο καινούργιος μήνας δίνει και καινούργιες γνωριμίες, που θα σας γοητεύσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι σκέψεις σας, είναι μόνο γύρω από μια χαμένη ερωτική ιστορία, του παρελθόντος. Με την Αφροδίτη οριακά, να γυρίσει σε ανάδρομη φορά, είναι πραγματικά πολύ πιθανόν, να καταφέρετε να είστε και πάλι μαζί. Πολλά και τα νέα σας για αλλαγές στα εργασιακά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Με τον Άρη και την Αφροδίτη να κάνουν θετικές όψεις πάνω στο ζώδιο σας, το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε είναι να γίνετε πιο συμπαθείς και αρεστοί στο άλλο φύλο. Μεγάλοι έρωτες θα τρέξουν μέσα στον μήνα του Απριλίου, και μέσα στην Άνοιξη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν θα πρέπει και πάλι να κλείσετε τα μάτια, σε άτομα που σας αγαπούν και σας ασκούν καλοπροαίρετη κριτική. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι, μέσα σε παράλληλες διαδρομές, θα πρέπει να κάνουν την κίνηση τους και να αποφασίσουν… το ποιος και το πώς!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αν δεν κάνετε κάτι πιο πρακτικό εσείς, μην περιμένετε από μόνο του και μετά από τόσο καιρό, να έρθει πίσω το αγαπημένο σας ταίρι. Αυτό μπορεί να σημαίνει, μια επικοινωνία – μια πρόσκληση. Οι μέρες και τα άστρα πάντως σας ευνοούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν δυσκολίες μέσα στην σχέση σας, αλλά είναι μόνο περαστικές. Ο άνθρωπος σας που τόσο πολύ σας αγαπά, έχει την διάθεση να σας απλώσει το χέρι σε όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα που θέλετε να αλλάξετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αυτό το διάστημα, μην πιέσετε κανέναν για να σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε. Είναι πολλά αυτά που έχουν γίνει, και μόνο μπερδέματα μπορείτε και πάλι να έχετε. Οι αδέσμευτοι, έχουν κερδίσει τις ερωτικές εντυπώσεις…και κάποιοι θα πλησιάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

xartomanteia