ερωτοσκοπιο 01/10 Σάββατο ωροσκοπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

ερωτοσκοπιο 01/10 Σάββατο ωροσκοπιο

Καλό Μήνα!

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Είστε κατακλυσμένοι από νέα πρόσωπα που επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά σας. Σχέσεις και επανασυνδέσεις, στις πρώτες ημέρες του νέου μήνα θα ξαναζεσταθούν και θα αποδώσουν λεκτική – αισθηματική επικοινωνία αλλά και σκέψεις για κοινό μέλλον.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Ταύρος: Είσαστε σε βαθιές σκέψεις, μετά από μια σειρά από διαλόγους με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα ένας από τους δύο θέλει κάτι περισσότερο, ίσως μια δέσμευση. Μόνοι και εργένηδες, θα εμπλακούν σε νέες ερωτικές περιπέτειες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Η εικόνα σας έχει χαλάσει πολύ. Είστε άκρως νευρικοί και αντιδραστικοί με όλους. Σίγουρα πολλά αυτά που έχουν μείνει στάσιμα, και δεν μπορείτε από μόνοι σας να τα διορθώσετε. Από το νέο μήνα οι πλανήτες είναι με το μέρος σας και σας δίνουν ευκαιρίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Δεν έχει αυτό πια κανένα νόημα, καθώς και οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι δεν σας αναζητά κανείς. Μαζέψτε την διάθεση σας, και θα δείτε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχετε νέο έρωτα στην καρδιά σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Δίνετε πραγματικά μάχη με τον δύσκολο εαυτό σας. Όλα περνάνε από τα χέρια σας, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα, και αυτό σίγουρα ψυχικά σας έχει κουράσει. Δεν πειράζει, είστε Βασιλιάδες και όλα θα τα καταφέρετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Σας δίνετε η ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε όλες αυτές τις επιθυμίες που είναι στο μυαλό σας. Σε αυτό – αν συμπεριλαμβάνει και την επανασύνδεση με μια παλαιότερη σας αγάπη – το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τις πόρτες ανοιχτές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Έχετε βάλει τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση, με το να το παίζεται σε πολλά ταμπλό. Όλα κάποια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια. Από σήμερα και μέχρι να φύγει ο Ήλιος από πάνω σας, εσείς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Είσαστε στο κέντρο του μυαλού, ίσως και της καρδιάς, μιας προσωπικότητας που ακόμη δεν σας έχει εκμυστηρευτεί τίποτα. Μέσα στη νέα εβδομάδα θα έχετε και τις αποκαλύψεις. Οι σε σχέση, θα έρθουν πιο κοντά στο ταίρι τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η ανάγκη για αλλαγές είναι αναπόφευκτη. Είσαστε σε μια καλή αστρολογική περίοδο, που σίγουρα και σε αισθηματικά και σε εργασιακά ζητήματα, μπορείτε να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε και χωρίς μεγάλο κόπο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Εσείς και οι απόψεις σας δεν μεταπείθονται. Είσαστε οι σοφοί του ζωδιακού, και το μόνο που μπορεί να σας μαλακώσει λίγο είναι ο άνθρωπος σας, που σας έρχεται με ερωτικές εξομολογήσεις και προτάσεις για το μέλλον σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε τόσο μπλεγμένοι, όσο και ένα κουβάρι. Σε αυτό φταίει και η διάχυτη αυτή την εποχή προσωπικότητα σας, που έχει πιαστεί στα δίχτυα ενός νέου έρωτα, που παλεύει να μετατοπίσει μια παλαιότερη αγάπη σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Όλα τελικά έχουν έρθει τα πάνω – κάτω. Αδυνατείτε να βρείτε την ισορροπία σας, και αυτό σας καθυστερεί. Ο καινούργιος μήνας θα σας περικυκλώσει με πολλά νέα πρόσωπα, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα με την υποστήριξη τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.