ερωτοσκοπιο 01/11 Τρίτη ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 01/11 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Μπορεί να αναρωτιέστε τι υπάρχει στο μυαλό και στις άμεσες προθέσεις του ανθρώπου σας. Αυτό θα σας το γνωστοποιήσει μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες. Πάντως ετοιμάστε την ψυχολογία σας, κάτι ευχάριστο – ανατρεπτικό σας περιμένει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Τα ερωτικά σας, δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο. Ίσως είναι και το σωστό χρονικό διάστημα, για να σκεφτείτε και λίγο περισσότερο τον καλό σας εαυτό. Όσοι είναι μέσα σε σχέσεις, θα λάβουν ένα δώρο αγάπης από τον άνθρωπο τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Διασκεδάζετε με τους φίλους σας και μέσα σε αυτούς υπάρχει και κάποιος, που οι τεντωμένες σας κεραίες, έχουν ήδη πιάσει μια ερωτική χροιά από κάποιον. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, θα σας αφοπλίσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Αν είστε σε σχέση που έχει πια φτάσει σε ένα σημείο που θα πρέπει να προχωρήσει ή να τερματιστεί, σοφό θα ήταν να αφήστε την εποχή του Σκορπιού, να λήξει και μετά να αποφασίσετε. Εργένηδες εσείς, κάτι νέο σας προσεγγίζει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zwdia

ωροσκόπιο – Λέων: Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε αυτούς που προσπαθούν να σας κατακτήσουν να το πράξουν. Είναι μια εξαιρετική περίοδος, που όλα θα ανατραπούν και σε σχέσεις που έχουν μείνει στάσιμες. Ερωτική τύχη και στις επανασυνδέσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι αισθηματικές σας επιθυμίες βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην πραγματοποίηση τους. Εσείς που ψάχνετε για μια καινούργια αγάπη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε δέσμευση, ίσως και μέσα στον Νοέμβριο να την βρείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός: Επικρατεί μια παρατεταμένη ανησυχία μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το σταματήσετε, αν δεν θέλετενα σας οδηγήσει σε μόνιμο χωρισμό. Η θέση της Αφροδίτης από τον Τοξότη, βοηθάει την αληθινή αγάπη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Έχετε ένα εξουσιαστικό στυλ, που μόνο τρομάζει τους ανθρώπους που επιθυμούν να σας γνωρίσουν παραπάνω. Σίγουρα ανήκει και στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, και με τον Ήλιο, να σας το πολλαπλασιάζει αυτό το διάστημα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αν τελικά έχετε βρει το ταίρι σας, μην κάνετε λάθος κινήσεις με άλλους. Ουδείς είναι αφελής, θα σας ανακαλύψουν. Οι μέρες με την Αφροδίτη να σας ιντριγκάρει παντού, ίσως και να είναι προς όφελος των free, που ψάχνουν για νέο ταίρι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μην φοβηθείτε να μιλήσετε ανοιχτά στον άνθρωπο σας για όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν, και σας κάνουν να αισθάνεστε μόνοι. Οι Αιγόκεροι, που κάνουν τις ταπεινές προσπάθειες τους, για να έρθουν πιο κοντά με το χωρισμένο ταίρι τους, θα το καταφέρουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Υπάρχουν πια πρακτικές – εξόφθαλμες αποδείξεις ότι η πορεία της σχέσης σας είναι καθοδική. Και σαφώς δεν εξυπηρετεί κανέναν απλά αυτό να το διαπιστώνετε και να μένετε άπραγοι. Ενεργοποιηθείτε και δείτε τι μπορείτε να περισώσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη, είναι σε μια εκπληκτική όψη που μπορεί μέσα στις ερχόμενες ημέρες, να σας φανερώσει κάποια παλιά σας αγάπη. Εσείς ξέρετε φυσικά, στο τότε για πιο λόγο χωρίσατε. Σκεφτείτε και μετά ενεργήστε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.