ερωτοσκοπιο 02/02 Πέμπτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 02/02 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Κοντοσταθείτε και περιμένετε να ακούσετε, τι έχει αποφασίσει και η άλλη πλευρά για την σχέση σας. Πάνω σας, υπάρχουν οι πιο δύσκολες όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, που δεν μπορούν να ‘συγκρατήσουν’ τους ερωτικούς τους καυγάδες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Πραγματικά θα συγκινηθείτε, από αυτά που θα ακούσετε και θα σας προσφέρει το συντροφικό σας έτερο. Είναι μια σειρά από ερωτικές εξομολογήσεις. Ίσως και ένα έμμεσο ευχαριστώ, για όλα αυτά που έχετε προσφέρει στην σχέση, αυτό το διάστημα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια τη Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είσαστε μόνιμα, μέσα σε μια ερωτική αναστάτωση, που σας την προκαλούν διαφορετικά πρόσωπα. Για εσάς του free, αυτό είναι και κάτι αναζωογονητικό και που σας φτιάχνει την διάθεση. Για τους εν σχέση, ίσως και να προκαλέσει προβλήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι σχέσεις όλων των Καρκίνων, αυτήν την εποχή, θα περάσουν σε ένα πιο θετικό επίπεδο, με περισσότερο διάλογο αλλά και αισθηματικές υποσχέσεις. Μια εξαιρετική αστρολογική περίοδος, που και στους ελεύθερους….θα δώσει νέους έρωτες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Εσείς είστε είτε του ύψους, είτε του βάθους. Αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας, δεν το ασπάζεται. Αυτό που σας ζητά τόσο καιρό, είναι να πάρετε και εσείς μια τελική απόφαση για το μέλλον σας. Ίσως όντως, να πρέπει να σκεφτείτε πιο ώριμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορεί στο τώρα, το άτομο που θέλετε, να σας βάζει τεχνητά εμπόδια, αλλά είναι μόνο ένα ερωτικό παιχνίδι, για να δεί τις αντοχές σας. Αν κάνετε λίγη υπομονή, μέχρι την Πανσέληνο του μήνα, θα έχουν υπάρξει και οι αντίστοιχες προτάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Αυτή η ερωτική σας ζωή, πρέπει να γίνει σίριαλ. Πολύς κόσμος, ίντριγκες, πάθη και καταστάσεις χωρίς έλεγχο. Αυτό μπορεί στο τώρα, να σας ανεβάζει στην ψυχολογία, αλλά με μαθηματική ακρίβεια…. θα σας αφήσει συναισθηματικά μόνους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μπορείτε εύκολα, να βρείτε την χρυσή τομή, ανάμεσα στην απαιτητική σας δουλειά και την ερωτική σας καθημερινότητα. Η μονομερείς σας ενασχόληση, με την εργασία, ίσως και να σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις και κόντρες, με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με τον Άρη από τον Κριό, εσείς έχετε γίνει άκρως γοητευτικοί και λαμπεροί, στο άλλο φύλο. Ειδικά αυτοί που είναι solo, θα έχουν την χαρά να πλησιαστούν από ένα άτομο κύρους, που επιθυμεί να τους γνωρίσει πολύ καλύτερα. Η τύχη σας χαμογελά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα περιθώρια χρόνου έχουν στενέψει. Εσείς θα πρέπει να πάρετε τη απόφαση….. που σας βάζει, είτε σε μόνιμη- επίσημη σχέση με το άτομο που σας το ζητά, είτε να μείνετε μόνοι σας και ήρεμοι. Ωστόσο, σκεφτείτε με την πλήρη ωριμότητα που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Με τον Ήλιο να σας χαρίζει την καλύτερη διάθεση, και ένα ανεβασμένο κέφι, το μόνο σίγουρο είναι, ότι αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα μπορέσουν να ξεφύγουν από την πίκρα των παλιών αναμνήσεων ….και να δουν το μέλλον τους πιο θετικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι όψεις του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, σας κάνουν τον πόλο έλξης για πολύ νέο κόσμο. Δεν χρειάζεται να ΄κουνήσετε την ουρά σας’, είστε ορατοί και ξεχωριστοί για τα μάτια μια ιδιαίτερης προσωπικότητας, που επιθυμεί να σας γνωρίσει πιο προσωπικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα