ερωτοσκοπιο 02/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 02/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Κάποιες περίεργες ειδήσεις θα πέσουν στα χέρια σας, αλλά και θα σας βάλουν σε μια πιο ενδελεχή σκέψη, για όλα αυτά που συντελούνται αυτές τις ημέρες, μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα μια πιο αναλυτική συζήτηση με τον σύντροφο σας, θα βοηθούσε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε, ότι πια έχει έρθει το χρονικό σημείο που πρέπει να πάρετε αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή, που για αυτήν την εποχή και εσείς οι ίδιοι, αντιλαμβάνεστε, ότι κινείται μόνο και σύμφωνα με το ένστικτο σας και όχι με την λογική.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Τίποτα δεν πάει χαμένο από όλα αυτά που έχτε στο παρελθόν προσπαθήσει. Αυτό το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σας μέσα, αλλά για κάποιους λόγους μακριά αυτήν την εποχή, είναι πιθανόν, μέχρι την πανσέληνο του Μαρτίου να επιστρέψει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν δυσκολίες στην συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα, που θα αστρολογικά σε όλα τα αέρινα ζώδια, είναι υπέρ σας, εσείς θα βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας δικαιώσουν σχετικά γρήγορα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Ήδη έχετε καταλάβει ότι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας τρίζουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε άμεσα τα θέματα που σας απασχολούν, ακόμη και αυτά που συσχετίζονται με το παρελθόν. Νέοι έρωτες θα ξεπηδήσουν από τις επόμενες ημέρες, για τους SOLO.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Ο Ερμής και ο Δίας, με ιδιαίτερες όψεις μέχρι και τις 10/03, σας ανοίγουν τους δρόμους, της αγάπης. Αυτό αφορά και τους ελεύθερους αλλά και τους δεσμευμένους. Μέσα σε όλα αυτά, κάποια ξαφνική είδηση για μπλοκαρισμένη οικονομική υπόθεση θα σας έρθει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μην ασχολείστε με άτομα που ακόμη και στο τώρα, δεν δίνουν και ιδιαίτερη βαρύτητα, ή έστω δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Οικονομικές υποθέσεις σας ικανοποιούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλές οι απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφο σας, και δεν υπάρχει και χρόνος για να ολοκληρωθούν. Μην πιέζετε πραγματικά κανέναν, και όποιος θέλει μπορεί από μόνος του να σας πλησιάσει και να σας πει τι μπορεί να σας δώσει και τι όχι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που έχουν παρθεί για την εξέλιξη της σχέσης σας. Αυτό και κάτω από την αγάπη που έχει ο ένας, για τον άλλον, αλλά και με τόσα θετικά αστρολογικά που σας κυκλώνουν, το μόνο βέβαιο είναι ότι μπορείτε να τις υποστηρίξετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε όντως υπερβολικοί με τα νεύρα και τις εντάσεις σας. Ίσως και αυτό να δείχνει τις δυσκολίες που περνάτε μέσα στον δεσμό σας. Οι μόνοι που έχουν διάθεση να επιστρέψουν στο παρελθόν, πιθανόν με έκπληξη να διαπιστώσουν κάποιες πόρτες να είναι ακόμη ανοιχτές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μια θλίψη υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, για όλες αυτές τις αισθηματικές καταστάσεις που χάθηκαν. Αυτό μέσα στην Άνοιξη θα αρχίσει να απαλύνει και πιθανόν, μέσα στον μήνα του Ιχθύ να έχετε καινούργια γνωριμία, με άτομο που θα γίνει το επόμενο σας ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γη

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Εσείς έχετε τα χάδια όλων. Αυτό θα σας διορθώσει και την διάθεση αλλά και θα σας βάλει και σε λογική να βρείτε ποιος είναι αυτός ο ιδανικός σύντροφος που μπορεί να χωρέσει στην καρδιά σας. Ακόμη και οι δεσμευμένοι, θα έχουν μια αναζωογόνηση της σχέσης τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

tarw-wroskopio-4