ερωτοσκοπιο 02/04 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

ερωτοσκοπιο 02/04 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Θα πρέπει κάποια στιγμή σαν τολμηρά ζώδια, να βάλετε ένα στοπ, σε όλον αυτόν τον παραλογισμό, που ζείτε στην προσωπική σας ζωή. Είσαστε ανακατωμένοι μέσα σε πολλά προβλήματα και το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάποιος στο τέλος θα έχει στεναχωρηθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε μέσα σε βαθιές σκέψεις, για το αν θα πρέπει να παραμείνετε μέσα στην σχέση που τώρα διατηρείτε ή αν θα πρέπει να βρείτε την δύναμη, να φύγετε και να μείνετε, στη μοναξιά σας, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας. Μην χάνετε μόνο τον χρόνο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Κάποιες εκτιμήσεις σας, είναι λάθος. Το άτομο για το οποίο και ενδιαφέρεστε, έχει άλλο τελικά χαρακτήρα, από αυτόν, που σας είχε δείξει, ή έστω είχατε εσείς αντιληφθεί. Δεν έχετε και πολλές εναλλακτικές. Οι ελεύθεροι μέχρι το Πάσχα, θα έχουν νέες επαφές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχουν πολλά ακούσει τα αυτιά σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ίσως και κάποια να σας έκαναν να αισθανθείτε άσχημα. Οι αισθηματικές σχέσεις, που δεν έχουν κάτι πια καλό και ποιοτικό να σας προσφέρουν, θα τερματιστούν για το καλό όλων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Είσαστε σε έναν ευχάριστο κλοιό γεγονότων και καταστάσεων, που μόνο να σας φτιάχνουν την διάθεση μπορούν. Οι ερωτευμένοι, θα χρειαστεί να πατήσουν ένα φρένο σε όλα αυτά που ανέτοιμα ονειρεύονται ..και να δώσουν χρόνο για πράξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πολλές οι κατακτήσεις που έχετε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και μια καλή ευκαιρία για τους μοναχικούς, να βρουν μια νέα συντροφιά, αλλά και τους πικραμένους της αγάπης, να φτιάξουν την διάθεση τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Έχετε βάλει φωτιές σε καρδιές και μυαλά. Όλα τα άστρα του ουρανού, σας δίνουν τις καλύτερες τους όψεις, έτσι ώστε να διαλέξετε εσείς αυτόν που σας ταιριάζει. Αυτό δεν αποκλείει και τις θετικές περιπτώσεις, κάποιων που ζητούν επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Κρατήστε αυτές τις ημέρες, το στόμα σας κλειστό. Η ανάδρομη Αφροδίτη που πλησιάζει και πάλι τους Ιχθείς… ανακατεύει το παρελθόν και το παρόν και σας κάνει το σημείο αναφοράς, για παλιούς έρωτες. Προστατευτείτε από λάθη που έχετε κάνει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η παρουσία ενός νέου έρωτα στην ζωή σας, σας έχει κάνει να ανέβετε σαν ψυχολογία. Αυτό πια φαίνεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Θα το ακούσετε και από τρίτους, να σας σχολιάζουν θετικά. Επίσης, το χρήμα θα σας δώσει και την υλική υποστήριξη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε από τα πιο ισχυρά ζώδια, του κύκλου και αυτό δυσκολεύει κάποιους από το να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό. Εσείς ξέρετε. Μόνοι και χωρισμένοι, που έχουν ταξίδι μέσα στον Απρίλιο, ίσως και να βρουν το έτερον τους ήμισυ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δεν χρειάζεται να είστε τόσο πιεστικοί στον λόγο σας, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όλα έχουν το όριο τους, και αν τελικά κάτι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγετε πρώτοι εσείς. Σίγουρα όλα μπορούν να γίνουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Πολλά αυτά που έχετε την πρακτική ανάγκη να πείτε στον άνθρωπο σας, για τον καινούργιο μήνα και τα σχέδια σας, γύρω από την σχέση σας. Να είστε σίγουροι, ότι θα βρείτε την χρυσή τομή. Πολλά και τα καλά που θα σας έρθουν, από τα οικονομικά σας δρώμενα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

tarw-wroskopio-4