ερωτοσκοπιο 03/04 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtas-xwris-antapokrisi

ερωτοσκοπιο 03/04 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πολλά τα λόγια και οι εντάσεις που έχουν μαζευτεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα σε σχέσεις και κάθε είδους δεσμό. Σίγουρα και τόσοι ανάδρομοι πλανήτες, να σας επηρεάζουν είναι φυσικό, αλλά σίγουρα κάντε ότι μπορείτε για να μην χαλάσει το κλίμα στο μεταξύ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Υπάρχουν θέματα που πρέπει να φέρετε στην επιφάνεια μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει και ο άνθρωπος σας. Σίγουρα τα αστρολογικές και μέχρι το τέλος του μήνα αυτού, σας υποστηρίζουν στις επιλογές σας. Οικονομικά θα έχετε άνοδο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει αυτόματα ή από μόνο του. Εσείς θα πρέπει, όλα αυτά που σας ενοχλούν να τα αλλάξετε άμεσα. Με την ελπίδα ότι ο σύντροφος σας θα καταλάβει και θα διορθωθεί οικειοθελώς, μόνο τον πολύτιμο χρόνο σας χάνετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Υπάρχει μια αυστηρότητα στο βλέμμα σας. Αυτό έχει να κάνει με τα άσχημα τα οποία περάσατε στο παρελθόν σας. Οι μέρες του Απριλίου, έχουν πολλά να σας δώσουν και πάνω από όλα έναν καινούργιο έρωτα, που μπορεί να σας ανοίξει τους ορίζοντες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Έχετε τραβήξει την προσοχή πολλών νέων ανθρώπων επάνω σας, Αυτό είναι και κάτι που μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα σας δώσει έναν καινούργιο σύντροφο. Οι σύντροφοι, που έχουν χιλιομετρική απόσταση στο μεταξύ τους, θα βρεθούν λίαν συντόμως.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δοκιμάστε για μια περίοδο, να μην έχετε επαφές με το παρελθόν σας. Σίγουρα θα ησυχάσει το μυαλό σας, και σε δεύτερο επίπεδο, θα δείτε αληθινά, πια άτομα σας αγαπούν. Πολλά και τα ευχάριστα, που θα σας έρθουν από τον επαγγελματικό σας τομέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την επανασύνδεση που έχει συμβεί στην ερωτική σας ζωή. Αυτοί που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι τους, μέχρι την πανσέληνο του μήνα αυτού, θα έχουν προσεγγιστεί από καινούργια άτομα…και πολύ ενδιαφέροντα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Αν τελικά αυτό που πιάνουν οι κεραίες σας, δεν σας ικανοποιεί, και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας, ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να κάνετε τις αλλαγές σας. Σίγουρα μια συζήτηση με το ταίρι σας θα βοηθούσε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Αν όλα έχουν έρθει σύμφωνα με τα οικονομικά σας προγράμματα, τότε θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας, να κάνετε και τα επόμενα – καθοριστικά βήματα, στην ερωτική σας ζωή. Είσαστε το ζώδιο, που μέσα στον Απρίλιο, θα έχετε τις περισσότερες δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε σε αστρολογική θέση ισχύος. Όλοι οι εσωτερικοί πλανήτες, μέχρι και τις 19/04, θα είναι ευνοϊκοί επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας βοηθήσει να τρέξετε κάποιες καταστάσεις πιο γρήγορα. Ακόμη και οι επανασυνδέσεις, θα συμβούν πολύ πιο εύκολα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Κάποιος όταν σας θυμάται, λυπάται. Αυτό σαν πράξη – αποτέλεσμα θα το βιώσετε μέσα από μια ξαφνική επικοινωνία – συνάντηση. Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο κάποιων που θα σας ζητήσουν, μια ακόμη ευκαιρία για να είστε μαζί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Ο Ποσειδώνας όλο το πρώτο 10ημερο του Απριλίου θα σας δώσει ευκολίες αλλά και ευκαιρίες, έτσι ώστε να λύσετε οριστικά τις επικοινωνιακές σας διαφορές. Αυτό σημαίνει, ότι τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί, είναι θέμα ημερών να είναι και πάλι μαζί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς