ερωτοσκοπιο 04/01 Τετάρτη ωροσκοπιο

zwdia-fwtia

ερωτοσκοπιο 04/01 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς έχετε μέσα στο κεφάλι σας, όλα αυτά τα άσχημα που συνέβηκαν, το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτό σαν στάση και αντίληψη, δεν σας βοηθάει πουθενά. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πρέπει άμεσα να τροποποιήσετε, και δράστε υπέρ των δικών σας συμφερόντων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Κάποιος σκέφτεται αυτές τις ημέρες, να επιστρέψει στο αισθηματικό σας παρόν. Ίσως μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, ίσως και μια ερωτοφιλία, που θέλει να σας κάνει πιο πρακτικές – αισθηματικές αποκαλύψεις. Αυτοί που είναι ήδη σε σχέση θα πρέπει να είναι διπλά προσεχτικοί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Έχετε προσγειωθεί αρκετά απότομα στην πεζή καθημερινότητα. Ίσως πια και να αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα, να ξεχωρίσετε από καταστάσεις και τρίτες ζωές, που δεν σας εκφράζουν. Αυτοί που έχουν έναν νέο έρωτα στην ζωή τους, θα τον δουν να εξελίσσεται ταχέως.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Όλη η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς. Οικογένεια, φίλοι και το συντροφικό σας ταίρι, επιθυμούν κάτι από την δυναμική σας. Με τις ευαισθησίες που έχετε σαν ζώδιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Τα πάντα γύρω σας ανανεώνονται και σας κάνουν να θέλετε, να κάνετε και εσείς τις σχετικές σας βελτιώσεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Αυτοί που είναι σε δεσμούς – Χωρίζω / επανασυνδέομαι -, θα πάρουν την τελική τους απόφαση άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η ψυχική σας κούραση, είναι μεγάλη και το μόνο που απομένει είναι να βρείτε τον τρόπο για να αποσυμπιεστείτε από όλα αυτά. Οι μόνοι, θα ασχοληθούν πολύ περισσότερο με τον εαυτό τους. Οι έρωτες για εσάς, θα έρθουν μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Έχετε λίγο χρόνο στην διάθεση σας, για να ξεκαθαρίσετε αυτά που θέλετε μέσα στην σχέση σας και προσωπικά στον σύντροφο σας. Αν αισθάνεστε, ότι πιέζεστε το καλύτερο θα ήταν να το πείτε και να σκεφτείτε τρόπους, που θα σας ανανεώσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλές οι προτάσεις κάθε είδους, που έχετε αυτό το διάστημα, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Με την Αφροδίτη, από σήμερα να εισέρχεται στον οίκο των Ψαριών, αυτό θα πολλαπλασιαστεί. Ίσως και να προμηνύει και έναν μεγάλο έρωτα για τους free.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η σχέση σας έχει πολλές εξωτερικές απειλές. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν να προέρχεται και από τα δικά σας περιβάλλοντα, αλλά και τις ‘πόρτες’, που έχετε αφήσει ανοιχτές. Σκεφτείτε και πράξτε ανάλογα. Αυτοί που θα ταξιδέψουν, ίσως και να βρουν έναν νέο έρωτα στο προορισμό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα όνειρα σας έχουν αρχίσει και πραγματοποιούνται. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε δεσμεύσεις, μέσα στην σχέση σας. Ακόμη και αυτοί που είναι χωρισμένοι, θα έχουν την ευχέρεια να επανασυνδεθούν άμεσα και εύκολα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Τίποτα δεν χάνεται μέσα από τις δικές σας προσπάθειες σας. Αυτό σημαίνει πως οι σχέσεις που άντεξαν όλες τις δυσκολίες, του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, τώρα θα δείξουν την δυναμική τους. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της εποχής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αυτή η μυστικοπάθεια, που έχετε σαν ζώδιο και κάτω από την ερωτική Αφροδίτη, θα σας κάνει πόλο έλξης για καινούργιο κόσμο, με απώτερο στόχο την καρδιά και τα συναισθήματα σας. Δώρα και εκπλήξεις να περιμένετε από τον σύντροφο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού