ερωτοσκοπιο 04/02 Σαββάτο ωροσκοπιο

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

ερωτοσκοπιο 04/02 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά λόγια στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ήδη έχει πιάσει στον αέρα, ότι και εσείς κάτι ζητάτε παραπάνω. Οι μέρες μέχρι και την Πανσέληνο, θα σας δώσουν μια σειρά από ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς και οι επιθετικές σας συμπεριφορές έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να απομακρυνθεί από εσάς. Αυτό κάντε τον κόπο να το διορθώσετε άμεσα, αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε ακόμη περισσότερο. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν νεότερα από το παρελθόν τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μια μέρα με πολλές και καλές προτάσεις από τα άτομα του κοντινού σας κύκλου. Όλη αυτή η ευχάριστη κινητικότητα θα κορυφωθεί μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου, όπου και θα σας οδηγήσει, εσάς τους πιο τολμηρούς, σε έναν νέο έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Το πράσινο φως έχει δοθεί από εσάς, σε έναν πρώην σας σύντροφο. Δώστε λίγο χρόνο και λίαν συντόμως θα έχετε νεότερα του. Αυτό όμως είναι και κάτι που θα πρέπει, να το προσέξετε πολύ περισσότερο αυτήν την φορά. Δεν είστε και πάλι για δράματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Υπάρχει μια συναισθηματική κόντρα με τον άνθρωπο σας και ποιος τελικά μέσα σε αυτήν την σχέση προσφέρει…τι! Οι μέρες με τόσο δύσκολα αστρολογικά γεγονότα, μόνο σε εντάσεις μπορούν να καταλήξουν. Προσοχή σε υποσχέσεις και λόγια μεγάλα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Διαλέξτε τι και ποιον επιθυμείτε να έχετε μέσα στην καρδιά σας. Έχει μαζευτεί πολύς κόσμος στην αυλή σας και εσείς δεν είστε από τα ζώδια, που κατέχετε αυτό το σπορ. Όσοι έχουν χωρίσει, πάντως είναι ιδανική εποχή για ομιλίες και διαπραγματεύσεις επανένωσης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Πολλά τα καλά που σας έρχονται από τον σύντροφο σας. Όλα αυτά που σας είχε υποσχεθεί, τώρα θα αρχίσει να τα υλοποιεί. Μέσα λοιπόν, σε αυτόν τον δυνατό μήνα, θα δεχτείτε και πολύ πιο σοβαρές προτάσεις για την κοινή σας ζωή. Σκεφτείτε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Η δυναμική του ζωδίου σας είναι και αυτή που θα σας δώσει και παραπάνω σταθερότητα στον λόγο σας και σε αυτά που επιθυμείτε να προτείνετε στον άνθρωπο σας. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, οργανωθείτε, κάτι νέο σας πλησιάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Όλα είναι τόσο καθαρά πια μέσα στο μυαλό σας. Ο άνθρωπος που έχετε τόσο καιρό στο πλάι σας, ίσως να μην είναι και ο πιο κατάλληλος για αυτό που αποζητάτε εσείς… για μια κοινή συμπόρευση. Μιλήστε και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε τάσεις φυγής και αυτό είναι κάτι που ο άνθρωπος σας το έχει διαπιστώσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ότι και να είναι αυτό που σας προβληματίζει, φροντίστε να μην το φορτώνετε σε άτομα που σας αγαπούν και είναι δίπλα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Εσείς με όλα αυτά τα καλά που συντελούνται μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, θα πρέπει να αρπάξετε τις κατάλληλες ευκαιρίες και να λύστε μια σειρά από προβλήματα στα αισθηματικά σας ζητήματα. Χρήμα και ταξίδια είναι στο μενού των ημερών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μπορείτε να πείτε ότι αισθάνεστε πια λυτρωμένοι από όλα αυτά που έχουν γίνει, το τελευταίο διάστημα. Καλύτερα να παραμείνετε ένα μικρό διάστημα μόνοι σας, παρά μέσα σε συσχετισμούς, που μόνο σας αποδιοργανώνουν. Ασχοληθείτε και με την οικογένεια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού