ερωτοσκοπιο 04/03 Σαββάτο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 04/03 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς και τα λόγια σας, έχετε μόνο μπερδέψει αυτόν τον νέο άνθρωπο που έχει εισέλθει στην ζωή σας. Αυτό ίσως κα να το κάνετε επίτηδες, για να τον γοητεύσετε παραπάνω. Μην το πολυτραβάτε όμως, καθώς ίσως και να βαρεθεί αυτό το παιχνιδάκι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μην κοιτάτε τα άστρα. Από μόνα τους, δεν μπορούν να σας βοηθήσουν, και ειδικά έτσι όπως τα έχετε κάνει μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Από τις επόμενες ημέρες, που θα έχετε και συμπαραστάτη τον Άρη, δώστε τις λύσεις που χρειάζονται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μια αγωνία, υπάρχει στην καρδιά σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι και μια παρατεταμένη αναμονή, για μια απάντηση ή εμφάνιση ενός ερωτικού συντρόφου. Σίγουρα αυτό σαν κατάσταση σας φθείρει, αλλά πρέπει να βάλετε και ένα όριο, μέχρι πότε θα το αντέξετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zwdia

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Όλα έχουν τα όρια τους. Εσείς λόγω του ασυγκράτητου ερωτισμού και ρομαντισμού που έχετε, τα έχετε κάνει πραγματικά λάστιχο. Σίγουρα είναι λάθος αυτό και σαν στάση ζωής. Από την Πανσέληνο και μετά, θέστε και εσείς τους όρους σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Λέων
Με πολλά καλά αστρολογικά για εσάς θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα, που θα σας φέρει πολύ κοντά σε άτομα και καταστάσεις που τόσο καιρό αποζητάτε. Αυτό σημαίνει ολοκλήρωση οικονομικών στόχων, αλλά και αποκατάσταση ερωτικών αδικιών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Παρθένος
Δεν έχετε πολλά να πείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσετε ευθέως για όλα αυτά που έχετε εντοπίσει μέσα στον δεσμό σας και σας ενοχλούν. Να είστε σίγουροι, ότι το ταίρι σας θα κάνει ότι μπορεί …για να σας φέρει και πάλι σε μια καλή διάθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε λίγο στεναχωρημένοι μετά από κάποια νέα που σας έχουν έρθει, από κάποιο πρώην ταίρι σας, και την εξέλιξη της ζωής του. Να είστε βέβαιοι, ότι και εσείς μέσα σε αυτήν την Άνοιξη θα βρείτε τον άνθρωπο που θα συμπληρώσει την καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι αλλαγές που σκέφτεστε μονομερώς να κάνετε μέσα στην σχέση σας, ίσως και να δημιουργήσουν ανισορροπίες με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα ζητάτε την εξέλιξη αλλά όχι εις βάρος των συναισθημάτων. Από την νέα εβδομάδα, οι συζητήσεις θα πολλαπλασιαστούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Διαθέτετε το κουράγιο σαν γνήσια παιδιά του Δία, να ανοίξετε συζητήσεις με κάποιον από το παρελθόν σας, έτσι ώστε οι αδικίες να αποκατασταθούν. Οι ελεύθεροι, μέσα σε αυτόν τον θετικό μήνα, του Μαρτίου, θα βρουν καινούργιο ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλά τα μυστικά που κρύβετε για τοα παρελθόν σας. Δεν υπάρχει όμως κάτι για το οποίο θα πρέπει τόσο πολύ να ανησυχείτε. Οι μέρες με τον Άρη, να δίνει μια παραπάνω ώθηση στα γήινα ζώδια, εσείς θα βγείτε κερδισμένοι σε αγάπη και χρήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε την καλή διάθεση να λύστε τις εκκρεμότητες, και τις παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί στην σχέση τους, ακόμη και στα γύρω περιβάλλοντα. Από την Πανσέληνο του Μαρτίου και μετά, ίσως και να καταφέρετε να βρεθείτε δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Χαμογελάστε και απολαύστε αυτές της ημέρες που όλα τα αστρολογικά γεγονότα, σας υποστηρίζουν. Αυτό με απλά λόγια, θα το εισπράξετε σε εκδηλώσεις αγάπης, από τον άνθρωπο σας, αλλά και σε οικονομική εύνοια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς