ερωτοσκοπιο 05/01 Πέμπτη ωροσκοπιο

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

ερωτοσκοπιο 05/01 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε πολλά να δώσετε σε αυτήν την αισθηματική σχέση, που είστε και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά σε αποφάσεις ζωής. Η βραδιά αναμένεται έντονη και ερωτική για όσους είναι Solo. Τουλάχιστον κοιτάξτε τις σοβαρές περιπτώσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι σκοποί σας είναι αρκετά διαφορετικοί από αυτούς του συντρόφου σας και αυτό είναι κάτι που συχνά – πυκνά, σας φέρνει σε επικοινωνιακές κόντρες. Στις 18-01, που λήγει η επήρεια του ανάδρομου Ερμή, μπορείτε να ανοίξετε τις σχετικές συζητήσεις και να βρείτε τις λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Αν τελικά εσείς δεν πιστεύετε στον δεσμό μέσα στον οποίο είστε, τότε δεν υπάρχει και λόγος να είστε μαζί και να ταλαιπωρήστε. Κανενός δεν σταματάει η ερωτική του ζωή, σε έναν χωρισμό. Αυτές τις αλήθειες τις παρουσιάζει ο ανάδρομος Ερμής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Όλα τα αστρολογικά της εποχής, σας δίνουν την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε μέσα στο κεφάλι σας, αν τελικά αυτός με τον οποίο είστε, είναι και αυτός που μπορεί να σας κρατήσει ,για μια ολόκληρη ζωή. Για τους ελεύθερους της εποχής, όλα είναι ανοιχτά!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Αν αισθάνεστε ότι η σχέση ή ο άνθρωπος σας, σας καταπιέζει, τότε κάτι γίνεται λάθος. Σίγουρα είναι κάτι που δεν συνάδει με τα πύρινα χαρακτηριστικά σας. Ασχοληθείτε αυτές τις καλές ημέρες, με τα ζητήματα που εκκρεμούν και πρέπει να λυθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορείτε να πείτε ότι τα περισσότερα, που θέλατε να κάνετε τα έχετε ήδη πετύχει. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας δίνει μια παραπάνω δυναμική για να λήξετε και ιστορίες, που κατά καιρούς μπαίνουν και βγαίνουν στην ζωή σας και την αναστατώνουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι δράσεις σας είναι πολλές, αυτό το χρονικό διάστημα και προς όλες τις κατευθύνσεις, κάτι που πιθανόν και να στεναχωρεί τον σύντροφο σας, αλλά και να τον κάνει να ζηλεύει. Όλα αυτά δεν σας χρειάζονται. Ασχοληθείτε πιο ενεργά και όλα θα βελτιωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Υπάρχουν πολλά ζητήματα, όλη αυτή την εβδομάδα, που πρέπει να ρυθμίσετε και να λήξετε. Ξεκινήστε από τα οικονομικά σας που σίγουρα έχει πάρει μια καλή και σταθερή πορεία. Σε επόμενο στάδιο, μιλήστε πιο ειλικρινά με τον άνθρωπο σας, που σίγουρα έχει κάποια παράπονα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Είσαστε κάτω από ιδιαίτερα ευνοϊκές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Ουρανού, και αυτό σας κάνει ερωτεύσιμους και ποθητούς στο άλλον φύλο. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει, ότι το άτομο που σας το ‘ παίζει δύσκολο ‘, σύντομα θα καταθέσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Να θυμάστε ότι μέσα στην σχέση σας, έχετε το 50%, και πρέπει να το υποστηρίξετε. Δεν χρειάζεται να δέχεστε τα πάντα που σας προτείνουν, και σίγουρα δεν πρέπει να επιβάλλετε και εσείς την άποψη σας ,κάθε φορά. Μια ισορροπία θα ήταν ιδανική.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Διασκεδάστε αυτές τις καλές ημέρες. Τα άστρα σας κλείνουν το μάτι, και σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Οι αδέσμευτοι, είναι οι πιο τυχεροί της περιόδου, όπου και θα βρούν έναν καινούργιο σύντροφο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Δεν έχετε και πολύ εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Σε βάθος χρόνου ίσως και η παρούσα κατάσταση, να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Βρείτε τι σας φταίει και νιώθετε αυτήν την ανασφάλεια και λύστε το άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς