ερωτοσκοπιο 05/02 Κυριακή ωροσκοπιο

filtro (1)

ερωτοσκοπιο 05/02 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Οι μελαγχολικές σας σκέψεις, δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει άμεσα να περιορίσετε και να βγείτε σε ένα ξέφωτο. Αν αυτό σαν κατάσταση ακουμπάει πάνω σε μια παλιότερη ερωτική απογοήτευση, σίγουρα δράστε υπέρ των δικών σας συμφερόντων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είναι μάταιο πραγματικά να χάνετε τον χρόνο σας και να περιμένετε πότε θα ασχοληθούν οι τρίτοι με εσάς. Δηλώστε αυτά και σε αυτούς που θέλετε και συνεχίστε την καθημερινότητα σας. Αυτοί που σας αγαπούν, θα σας πλησιάσουν οικειοθελώς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Έχετε πολλά να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα και ίσως και άθελα σας, να έχετε παραμερίσει τον άνθρωπο σας, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας κάνει κάποια παράπονα. Κάτι ανάλογο να περιμένετε από την μεριά του οικογενειακού και του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Υπάρχει μέσα από τον εργασιακό – κοινωνικό σας κύκλο, μια καινούργια προσωπικότητα που θα σας κάνει εντύπωση με τις δράσεις της. Με απλά λόγια, κάποιος είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σας, και προσπαθεί να σας το δείξει με πολλούς έμμεσους τρόπους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Επιζητάτε την οικονομική ασφάλεια και μετά την αισθηματική ολοκλήρωση. Μέσα σε αυτόν τον θετικό μήνα, μπορείτε να κάνετε και πολλές αλλαγές σε όλα αυτά που χρειάζονται μια αναθέρμανση. Θα βρείτε σύμμαχο και τον σύντροφο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δεν χρειάζεται ο κοινωνικός σας περίγυρος να ξέρει κάθε λεπτομέρεια, για την προσωπική σας ζωή. Δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Ότι εκκρεμότητα υπάρχει καλό θα ήταν να βρείτε την άκρη μόνο στο μεταξύ σας. οι μέρες αστρολογικά σας ευνοούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Έχετε πέσει στα δίχτυα ενός νέου έρωτα και έχετε αποσυντονιστεί. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που το ζητούσατε να σας συμβεί, εδώ κα καιρό. Σε όποια κατάσταση και να βρίσκεστε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μην ανοιχτείτε αμέσως στο καινούργιο πρόσωπο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ο εγωισμός σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτό είναι και μια κατάσταση που πρέπει να τελειώσει και να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα μπορέσουν ίσως και μέσα σε αυτόν τον μήνα, να βρουν ένα καινούργιο ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Διαθέτετε πολλά χαρίσματα σαν ζώδια, και το μόνο που απομένει είναι πια να ισορροπήσετε την ερωτική σας ζωή, που έχει πολλά περάσει τους τελευταίους μήνες. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και κάποια νεότερα, από το παρελθόν σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Ξεκινήσετε να μιλάτε για όλα αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες με την Αφροδίτη δίπλα στον Άρη, μόνο σε καλό θα σας βγουν. Επίσης, σας έρχονται και πολύ καλές ειδήσεις επί των οικονομικών σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Η διάθεση σας είναι στα καλύτερα της. Αυτό είναι και κάτι που συσχετίζεται με την αισθηματική σας πραγματικότητα. Οι περισσότεροι του ζωδίου, θα καταφέρουν μέσα στην Άνοιξη να περάσουν και σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις – επισημοποίηση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Υπάρχει ένας εκνευρισμός μέσα στον δεσμό σας και αυτό σας κάνει να μην συμπεριφέρεστε και τόσο σωστά στον άνθρωπο σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε να διορθώσετε. Για τους αδέσμευτους, κάποια νέα φλερτ πλησιάζουν τις μέρες της πανσελήνου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης