ερωτοσκοπιο 05/04 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 05/04 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε κάνει ήδη τα σχέδια σας για τις γιορτές του Πάσχα. Πολλά και αυτά που θα προσθέσει και ο σύντροφος σας. Εσείς που έχετε αυτήν την εποχή διπλές καταστάσεις, σίγουρα θα δυσκολευτείτε, άρα από τώρα σκεφτείτε πως θα ενεργήσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Ο σκοπός σας είναι να φύγετε μέσα από σχέσεις, που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Όποιος και να είναι ο λόγος, καλό θα ήταν να μιλήσετε αυτήν την εποχή με το ταίρι σας, και να βρείτε λύσεις. Ίσως και μια μικρή διακοπή – διάλειμμα να ανανέωνε και τους δύο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οικονομικά, εργασιακά, οικογενειακά θέματα σας έχουν βάλει και κινήστε με υψηλούς, ρυθμούς, έτσι ώστε να τα προλάβετε όλα και να τους έχετε άπαντες ικανοποιημένους. Σε επόμενο στάδιο, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε και με την προσωπική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Όλα έχουν μπλέξει μέσα στο μυαλό σας. Σίγουρα ούτε και εσείς, αυτήν την εποχή δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιος είναι αυτός, που μπορείτε πραγματικά και αισθηματικά να εμπιστευτείτε. Ακούστε, συζητήστε και μέσα σε αυτόν τον μήνα, πάρτε τις αποφάσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Μην ανακατεύεστε μέσα σε σχέσεις και υποθέσεις τρίτων. Μπορεί να σας ζητάνε την συμβουλή σας, αλλά απαντήστε με διπλωματικό τρόπο, χωρίς να πληγώνετε κανένα. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες εξελίξεις θετικές στα εργασιακά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μην πιέζετε τον άνθρωπο σας, να σας δώσει απαντήσεις για το άμεσο μέλλον σας, και ειδικά αν αυτήν την εποχή, έχει τρίτα προβλήματα. Αφήστε τις γιορτινές μέρες να περάσουν και θα δείτε ότι από μόνος του, θα έρθει να σας μιλήσει για τις επόμενες σας κινήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είναι άσκοπο να μπλέκετε με άτομα που εξ αρχής ξέρετε ότι, δεν θα σας δώσουν αυτό που θέλετε. Μπορεί στο τώρα να περνάτε μια συναισθηματική ένταση, αλλά σίγουρα το να φτάνετε τον εαυτό σας στα άκρα, δεν θα σας βοηθήσει. Τουλάχιστον, ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ο μήνας του Κριού, είναι άκρως ευνοϊκός για την προσωπική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι οι χωρισμένοι θα βρουν τους τρόπους, για να έρθουν και πάλι σε συνεννόηση και συνέχεια. Πολλά και αυτά ευχάριστα που έχουν να εισπράξουν και οι ελεύθεροι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Έχετε χάσει τον ενθουσιασμό σας πια για τον έρωτα, που είχατε τον τελευταίο διάστημα, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πια βλέπετε πράματα που δεν σας αρέσουν. Αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει, άρα καλείστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την μετριότητα
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι αυτό το χρονικό διάστημα αλλά δεν έχετε λόγων να απογοητεύεστε. Μέσα στην εποχή του Κριού, θα έχετε τις πρακτικές ευκαιρίες για να βρείτε τον άνθρωπο που θα γαληνεύει το πνεύμα και την καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Χρωστάτε πολλές εξηγήσεις στον άνθρωπο σας και αυτό σίγουρα σας πιέζει. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι τους, θα δεχτούν ερωτικές προσκλήσεις από το παρελθόν τους. Ίσως και να χρειάζεται να δώσετε μια ευκαιρία σε κάποιον παλιό έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όλες τις επόμενες ημέρες, θα έχετε προτάσεις που θα σας δελεάσουν στην καρδιά. Πολλές και οι προτάσεις επανασυνδέσεις που θα προκύψουν μέσα στις ημέρες του Πάσχα. Επίσης, θα έχετε πια και μεγαλύτερη οικονομική ισχύ να κάνετε αυτά που θέλετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς