ερωτοσκοπιο 05/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

ερωτοσκοπιο 05/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει μέσα σας, ποιον θέλετε και γιατί. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε τις ερχόμενες εβδομάδες, που τα αστρολογικά θα είναι πολύ καλύτερα πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Μέχρι τότε, σίγουρα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Ο άνθρωπος σας, τον τελευταίο καιρό, σας έχει βάλει μέσα σε μια αισθηματική ανασφάλεια, ένεκα των δικών του προβλημάτων. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα θα πρέπει να το συζητήσετε, και να δείτε από κοινού τι μπορείτε και τι πρέπει να διορθώσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς δεν μπορείτε τα δύσκολα πια και τις ασάφειες. Μιλήστε πιο ξεκάθαρα για αυτά που επιθυμείτε, και αυτά που μπορείτε τελικά να προσφέρετε. Από την πλευρά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, πάντως θα πάρετε ικανοποιητικές απαντήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μπορεί να είστε επιρρεπείς στις σχέσεις με ακατάλληλα άτομα, όμως πρέπει να βρείτε και την εσώτερη δυναμική, να ξεφύγετε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Πολλές οι καλές παρέες και η ψυχαγωγία που σας προτείνουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Δεν υπάρχουν άλλα όρια, για να δώσετε σε άτομα, που σας έχουν συμπεριφερθεί λάθος. Το καλύτερο για την ώρα, είναι να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τα οικονομικά σας και θα δείτε, ότι η ψυχολογία σας, θα ανέβει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είναι κρίμα να πιέζετε τον εαυτό σας, για να βρίσκει πάντα τις λύσεις, και αυτές τελικά να μην εισακούγονται. Αν θέλει μπορεί να προσπαθήσει και ο άνθρωπος σας. Είσαστε υπομονετικό ζώδιο, όμως μην φτάσετε να γίνετε και απλά δεδομένο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι μέρες κυλούν υπέρ σας. Τα ζευγάρια που είχαν χωρίσει ή είχαν χαθεί για ένα μικρό διάστημα θα έρθουν τώρα και πάλι, στους κανονικούς τους ρυθμούς. Οι μόνοι, θα υποδεχτούν νέο έρωτα στην ζωή τους, που σίγουρα θα τους απογειώσει την διάθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Με όλους αυτούς τους ανάδρομους πλανήτες, να σας επηρεάζουν στον αισθηματικό σας τομέα, το καλύτερο θα ήταν, να μην πιέσετε για να πάρετε κάποιες απαντήσεις από το ταίρι σας. Από τις 20/05 όλα θα είναι πιο συμβατά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Πολλές οι προτάσεις που μπορούν να σας δελεάσουν τελικά. Είναι μια καταπληκτική εποχή, που σίγουρα θα σας φέρει μπροστά σε νέες γνωριμίες, που όλο και κάτι θα κατακτήσει την δύσκολη προσοχή σας. Το χρήμα θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα αισθήματα σας, έχουν πέσει στο κενό. Το άτομο που επιθυμείτε, επί του παρόντος, δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που του προσφέρετε. Αφήστε την εποχή του Ταύρου να λήξει και στο τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου, ξανακάντε την προσπάθεια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Ο χρόνος κυλάει υπέρ σας και σας κάνει ακόμη πιο δυνατούς, σε όλα αυτά που προσπαθείτε. Υπάρχουν αστρολογικές όψεις πάνω στο ζώδιο σας, που σίγουρα θα σας κάνουν να κατακτήσετε τους σκοπούς σας, αλλά και την καρδιά του ατόμου, που σας νοιάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Το πρόγραμμα σας θα ανατραπεί, από την επικοινωνιακή εμφάνιση κάποιου πρώην σας. Σκεφτείτε και μετά ανάλογα ανταποκριθείτε. Οι Ιχθείς, που έχουν ήδη μια στρωμένη σχέση, καλό θα ήταν να μην κάνουν κάποια επιπόλαιη κίνηση,
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα