ερωτοσκοπιο 06/01 Παρασκευή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-25-4n

ερωτοσκοπιο 06/01 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πολλές οι αλλαγές, που θέλετε να κάνετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή αλλά που αυτές ακόμη δεν έχουν βρει και την κατάλληλη υποστήριξη από τον άνθρωπο σας. Περιμένετε να τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής στις 18/01, και μετά ανοίξτε τις συζητήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ταύρος
Διαθέστε παραπάνω χρόνο και ενέργεια για τον εαυτό σας, και τα άτομα που αγαπάτε. Το ότι έχετε βγει από μια δύσκολη σχέση, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απομονωθείτε. Οι μέρες μέχρι την Πανσέληνο. θα σας ανεβάσουν σε μια καλύτερη ψυχολογία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Φωτιάς

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οι ρυθμοί σας έχουν ανέβει και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει το έναυσμα, για να κάνετε το επόμενο βήμα, μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Αυτοί που έχουν μπλεχτεί σε διπλές καταστάσεις, κάτω από τον Ερμή με ανάδρομη κίνηση, είναι πιθανόν και να αποκαλυφθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η προσωπική σας εξέλιξη δεν συσχετίζεται με την ερωτική σας ζωή, ούτε και πρέπει να την φρενάρει. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σκεφτείτε πολύ και διεξοδικά, πριν αποφασίσετε για το βήμα της μόνιμης δέσμευσης. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Είναι ένα αισθηματικό παιχνίδι χωρίς κανόνες αυτό που ζείτε με τον καινούργιο σας έρωτα. Προσοχή μόνο να μην ξεφύγετε των δικών σας μέτρων. Ξεχωρίστε αυτό που ζητάτε και βάλτε ένα χρονικό όριο. Πολλές και οι προσκλήσεις, που θα σας έρθουν από τους φίλους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Το μυαλό σας έχει γίνει ένας λαβύρινθος με τόσα πολλά ζητήματα, που καλείστε να επιλύσετε. Δώστε μια προτεραιότητα στα οικονομικά και τα εργασιακά σας γενικότερα. Σαν γήινο ζώδιο, έχετε πάντα την ανάγκη για υλική ασφάλεια, στην καθημερινότητα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Ζυγίστε αυτά που σας λένε και μετά πάρτε θέση. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, στο μόνο που μπορούν να σας οδηγήσουν είναι ψευδαισθήσεις και λάθη. Ασχοληθείτε καλύτερα με τα σοβαρά και τα ποιοτικά της ζωής σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Παντού υπάρχει ένα όριο, και ειδικά στα αισθηματικά θέματα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να το προσπεράσει. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις μέσα στον δεσμό σας, αλλά σίγουρα αν κάνετε και εσείς τις επικοινωνιακές σας κινήσεις, θα βρείτε την ισορροπία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Νιώθετε βαθιά μέσα σας μοναξιά. Αυτό είναι κάτι που ίσως αξίζει να το περάσετε για να βρείτε και ποιος είναι τελικά αυτός που μπορεί να σας δεσμεύσει αισθηματικά. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, αυτός θα σας παρουσιαστεί πολύ σύντομα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε πολύ μεγάλη δύναμη αστρολογικά αυτήν την εποχή και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να την αξιοποιήσετε σε κάθε εύρος της. Αισθηματικά θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλαιότερες ιστορίες και να ανοίξετε την καρδιά σας, για νέες αγάπες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πολλά τα τηλεφωνήματα και οι προσκλήσεις που συνεχίζονται πάνω σας. Αν είστε μόνοι, είναι πιθανόν και μέσα στο επόμενο διάστημα, να βρείτε και ένα καινούργιο σύντροφο. Αυτοί που έχουν χιλιομετρική απόσταση θα χρειαστεί να πάρουν αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μην κάθεστε λοιπόν με τα χέρια σταυρωμένα. Όλοι και όλα σας κοιτούν με ανυπομονησία και καρτερία. Ενεργοποιηθείτε και ξεκινήσετε από το να λύσετε υποθέσεις μέσα στην σχέση σας, και σε επόμενο βήμα, λύστε τις διαφορές σας, με τους συνεργάτες σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia