ερωτοσκοπιο 06/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtikes-26314-zvdia

ερωτοσκοπιο 06/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν έχετε χρόνο για να ασχολείστε με άτομα, που είναι μακριά από τις προσωπικές σας προδιαγραφές και γούστα. Όλα είναι θέμα επιλογών και αυτό είναι κάτι που το ξέρετε πολύ καλά. Εσείς που είστε μόνοι, αυτήν την εποχή θα έχετε πληθώρα επιλογών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι πιθανότητες για να βρεθείτε τετ- α- τετ, με κάποιον παλιό σας έρωτα, είναι μεγάλες. Οι μέρες που πλησιάζουν και κάτω από την Πανσέληνο, πιθανόν και να σας δώσουν αυτές τις επικοινωνίες από το παρελθόν. Ζυγίστε τα πάντα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Η ψυχολογία σας δεν είναι καλή. Αυτό έχει να κάνει με μια πιο παλιά σας ιστορία ερωτική, που κατά καιρούς σας εμφανίζεται και σας αναστατώνει. Αυτό όμως είναι μια κατάσταση που σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Προτάσεις και δώρα, θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, που αυτήν την περίοδο θα κάνει ότι μπορεί περισσότερο, για να σας φέρει πολύ πιο κοντά στην καρδιά του. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα έχουν νέες γνωριμίες που θα τους δελεάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Υπάρχουν μέσα στο πύρινο μυαλό σας πολλές αμφιβολίες για το συντροφικό σας ταίρι, που αυτό το τελευταίο διάστημα, έχει απομακρυνθεί από εσάς. Πριν την περίοδο των εκλείψεων, κάντε μια αναλυτική συζήτηση και όλα θα διορθωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Ετοιμαστείτε για αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό είναι και κάτι που θα δυσαρεστήσει το συντροφικό σας ταίρι. Αυτό μπορεί να συσχετίζεται με το παρελθόν σας ή με μεγάλες ανατροπές, μέσα στον εργασιακό σας χώρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Ο Κυβερνήτης σας μέσα στον Κριό, σας δίνει μια παραπάνω λάμψη και γοητεία, προς το αντίθετο φύλο. Αυτοί που είναι μόνοι τους, αντί να καταναλώνονται μέσα σε πρόχειρες περιπέτειες, ας ανοίξουν τα μάτια τους, στα καλά που τους πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Όλα τα σενάρια στην αισθηματική σας ζωή, είναι ανοιχτά. Αυτό είναι κάτι που ακουμπάει και πάνω στο παρελθόν σας. Εσείς είστε όμως, αυτοί που θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις για το που και με ποιον, θα καταλήξετε να είστε σύντροφοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι φίλοι και η οικογένεια σας, έχουν πολλά παράπονα από την εξαφάνιση σας αυτό το χρονικό διάστημα. Είτε νέος έρωτας είναι η αιτία, είτε πολλή εργασία, εσείς θα πρέπει να κάνετε κάτι καλύτερο για όλους αυτούς που τόσο πολύ σας αγαπούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Εσείς και ο απόλυτος σας χαρακτήρας, έχετε στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει παράπονα από εσάς. Αυτό κάτω από την εποχή των εκλείψεων, ίσως και να γιγαντώσει το πρόβλημα. Κάντε από τώρα τις εξηγήσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλη η εύνοια του σύμπαντος είναι γύρω σας. Αυτό σαν κατάσταση ακουμπάει και την αισθηματική και την εργασιακή σας ζωή. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω ώθηση στον τομέα του επαγγέλματος σας, που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μια κουβέντα που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες, με ένα πρώην σύντροφο σας, θα σας αναγκάσει να ανεβάσετε τους τόνους και να πάρετε άμεσες αποφάσεις, για τον δεσμό σας. Σίγουρα πρώτα θα πρέπει να κοιτάξετε τα δικά σας συφμέροντα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zwdia