ερωτοσκοπιο 06/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtikes-26314-zvdia

ερωτοσκοπιο 06/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Είσαστε σε μια ευχάριστη αναστάτωση. Κάποιος σας έχει εξομολογηθεί τον έρωτα του, και αυτό σας έχει γεμίσει την καρδιά. Σίγουρα θα πρέπει αυτήν την φορά να είστε προσεχτικοί και να μην κάνετε λάθη, που θα σας βάλουν και πάλι σε καθεστώς μοναξιάς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μια καλή εποχή που πρέπει να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητες. Είσαστε οι ευνοημένοι του σύμπαντος, που μέσα σε αυτήν την Άνοιξη θα έχετε γάμους, συγκατοικήσεις αλλά και νέα για καινούργια εργασία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Πολλές οι καλές ανατροπές, που έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας, που θα τις δώσουν και μια παραπάνω ώθηση, για κάτι περισσότερο μέσα σε αυτόν τον μήνα του Μαρτίου. Για τους αδέσμευτους, παραμονεύει ένας καινούργιος έρωτας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Εσείς και οι παλιομοδίτικες σκέψεις και στάση ζωής που έχετε, κάνουν τον άνθρωπο σας πολύ αντιδραστικό. Οι μέρες μέχρι την Πανσέληνο θα δώσουν συζητήσεις για ξεκαθαρίσματα. Προτάσεις για νέα ξεκινήματα στους χωρισμένους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Το ζώδιο σας αυτές τις ημέρες, έχει πάνω του τις καλύτερες αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Δία. Αυτό θα δώσει και τις αφορμές σε ταίρια που έχουν χωρίσει να μιλήσουν, να βρεθούν και να καταθέσει έκαστος την πρόταση του για επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε περισσότερο στην εργασία σας. Η προηγούμενη σας σχέση σας απομάκρυνε από την ασφάλεια της ρουτίνας σας. Όλος ο Μάρτιος έχει εκπλήξεις για τους μόνους, μέσα από ποιοτικές νέες επαφές – γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν είστε και από τα παιδιά που θα θυσιάσετε την καλοπέραση σας, για κανέναν έρωτα. Αυτό σαν κατάσταση, αυτήν την εποχή σας έχει βάλει μέσα σε αμέτρητες ερωτικές γνωριμίες, που όμως πραγματικά δεν σας γεμίζει την ψυχή. Από την Πανσέληνο και μετά κάτι αλλάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ακούτε συνέχεια τα ίδια από τον άνθρωπο σας. Ίσως και να έχετε βαρεθεί, ίσως και να ζητάτε τελικά κάτι άλλο. Αυτοί που έχουν ερωτική σχέση, που μεσολαβεί, χιλιομετρική απόσταση, θα συναντηθούν με σκοπό, να βρουν τις πρακτικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν έχετε κανέναν σκοπό να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Αυτό σας κάνει και αισθάνεστε άλλωστε και πιο ασφαλείς. Από την ερχόμενη εβδομάδα, κάποιες φωνές από το παρελθόν θα ακουστούν και θα σας κάνουν να μπείτε και πάλι σε μια ερωτική αγωνία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Όλα έχουν το όριο τους ακόμη και η αγάπη. Αυτό σημαίνει, ότι εσείς δεν έχετε σκοπό να αφεθείτε σε έναν καινούργιο έρωτα…και όπου πάει. Σίγουρα είστε από τα πιο αυστηρά ζώδια, και το μόνο που ζητάτε είναι κάποιον που να συμπλέει, με τις απόψεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Το μυαλό σας είναι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Αυτό έχει να κάνει ειδικά με την προσωπική σας ζωή, που δεν σας δίνει τις χαρές που ζητάτε. Τύχη έχουν κάποιοι χωρισμένοι που θα βρεθούν να έχουν το επόμενο διάστημα, συζητήσεις με το πρώην ταίρι τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αυτά που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας είναι λίγα. Αν τελικά σε βάθος χρόνου ανακαλύπτετε ότι έχετε χαοτικές διαφορές, ίσως έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Κάτι θετικό σας έρχεται σε επίπεδο οικονομικών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα