ερωτοσκοπιο 06/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

ζωδια-αστρολογια-1

ερωτοσκοπιο 06/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε ακόμη πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς με το πρόσφατο σας παρελθόν. Αυτό μπορεί από την μια πλευρά να σας γοητεύει, αλλά και από την άλλην, να μην σας επιτρέπει, πρακτικά να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή, με έναν καινούργιο άνθρωπο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Το δυνατό σας μυαλό, επεξεργάζεται όλα αυτά τις τελευταίες ημέρες έχετε συζητήσει με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα όλα δείχνουν ότι έχει έρθει η σωστή ώρα για να πάτε την σχέση σας, ένα βήμα πιο κάτω, ίσως και σε μια επισημοποίηση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μάλλον κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείτε ποιος είναι αυτό που σας ταιριάζει και ποιος αυτός. που θα σας χαρίσει μόνο ένα πρόσκαιρο έρωτα. Σε λίγες ημέρες, ο ανάδρομος Ερμής έρχεται και δημιουργεί, εντυπώσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Από τις επόμενες ημέρες, θα δείτε τον άνθρωπο σας, να είναι πολύ πιο εξωστρεφής ερωτικά προς εσάς. Αυτό σίγουρα είναι ένα δείγμα ότι θέλει κάτι να σας ζητήσει. Ο κυβερνήτης σας, σε καλές όψεις με την Αφροδίτη θα σας δώσει, αφορμές για νέα ξεκινήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας, δεν καλύπτονται πια από τον άνθρωπο της επιλογής σας. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Μια ανοιχτή συζήτηση, σίγουρα θα έλυνε και στους δύο πολλές απορίες. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν φλερτ να τους πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Αν δεν είστε ακόμη σίγουροι για τα αισθήματα σας, αλλά και το τι θέλετε αυτήν την εποχή από την σχέση σας, ίσως και να πρέπει ευθέως να ζητήσετε χρόνο και χώρο, από τον άνθρωπο σας. Είναι ότι πιο τίμιο και ειλικρινές, μπορείτε να κάνετε για όλους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Πολύς ο θόρυβος που έχει προκύψει από την άφιξη κάποιου παλιού σας έρωτα. Αν ήδη είσαστε σε σχέση το πιο σωστό θα ήταν, να κλείσετε τις πόρτες τις καρδιάς σας. Αν είστε μόνοι, απλά ακούστε τις προτάσεις, και στον δικό σας χρόνο απαντήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Αν δεν έχετε χρόνο για να υποστηρίξετε μια σχέση, τότε απλά μην μπαίνετε στην διαδικασία να προχωράτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Σίγουρα έχετε αυτήν την εποχή, άλλες υποχρεώσεις, που θα πρέπει να ολοκληρώσετε. Ο έρωτας, θα έρθει στην ώρα του.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας, είναι τεταμένη. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε άμεσα, και χωρίς να αφήνετε τις καταστάσεις τις άσχημες να γιγαντώνονται. Αυτοί που έχουν μείνει καιρό μόνοι τους, θα έχουν καινούργιες γνωριμίες να τους προκαλούν!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Κάποια στιγμή θα πρέπει να πατήσετε ένα μπλοκάρισμα, σε όλα αυτά τα άσχημα που έχουν γίνει στο παρελθόν σας. Δεν έχετε κανέναν πρακτικό λόγο να τα κουβαλάτε στο παρόν σας. Ανοίξτε τα μάτια σας, και δείτε ποιοι είναι αυτοί που σας δελεάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Οι αστρολογικές συνθήκες, είναι ευνοϊκές και σίγουρα σας δίνουν έναν παραπάνω αέρα και δύναμη, για να κατακτήσετε τους αισθηματικούς σας στόχους. Είτε προσπαθείτε κάτι νέο να ζήσετε, είτε κάτι παλιό να ανανεώσετε, σίγουρα θα βγείτε νικητές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όλα έχουν συμβεί σε εσάς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει πια μέσα από την εμπειρία σας, να προστατέψετε τον εαυτό σας και τις γενικότερες σας επιθυμίες. Επίσης, μην κολλάτε σε ακατάλληλους ανθρώπους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα