ερωτοσκοπιο 06/05 Σάββατο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 06/05 Σάββατο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Το να δέχεστε συνέχεια την υποτίμηση ή την αδιαφορία του ανθρώπου με τον οποίο έχετε σχέση, δεν θα σας πάει πολύ μακριά, αλλά και ούτε σας τιμά. Είναι η εποχή κατάλληλη για να μιλήσετε και να φανερώσετε τις ενστάσεις σας. Οτιδήποτε άλλο μην το δεχτείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Έχουν ανακύψει πολλά ζητήματα, μέσα στην σχέση σας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε και να βρείτε τις κοινές λύσεις, με τον άνθρωπο σας. Τα αστρολογικά είναι εξαιρετικά επάνω σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να ισορροπήστε και τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Θα έχετε την στήριξη από μια μεγάλη και ισχυρή προσωπικότητα, από ένα άτομο κύρους. Αυτό πιθανόν να συμβαίνει μέσα στον εργασιακό σας οίκο. Απολαύστε τα καλά που σας πλησιάζουν. Επίσης, κάποιες παλιές επιστροφές θα έχετε από το παρελθόν σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Είσαστε μέσα σε μια πιο σοβαρή πια σχέση, που θα πρέπει επί δέκα να είστε πιο σοβαροί και μετρημένοι. Ότι έγινε στο παρελθόν ξεχάστε το. Όσοι είναι μόνοι, μέχρι την Νέα σελήνη του Μαΐου, θα έχουν βρει το καρμικό τους ταίρι!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Εσείς έχετε πέσει με τα μούτρα στα εργασιακά σας, και μάλλον άθελα σας, έχετε βάλει την ερωτική σας ζωή στο περιθώριο. Σας έρχονται κάποια μικρά παραπόνα, που όμως θα ξεπεραστούν. Επίσης ένα οικογενειακό σας πρόσωπο θα ζητήσει την βοήθεια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορείτε να πείτε ότι ήδη η ψυχολογία σας, είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα από τον προηγούμενο μήνα. Αυτό θα σας βοηθήσει περισσότερο στο κυνήγι του έρωτα, αλλά και στην σταθεροποίηση που ζητάτε, στον εργασιακό σας χώρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Θα πρέπει να γίνετε πιο διπλωμάτες, σε όλα αυτά που προτείνετε στον άνθρωπο σας. Ο επιθετικός λόγος, δεν θα σας βοηθήσει πουθενά. Εσείς που έχετε χωρίσει το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε, νέες ευκαιρίες – γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Η σταθερότητα του λόγου και των αισθημάτων σας, έχει φέρει τον άνθρωπο που αγαπάτε πολύ κοντά. Είναι θέμα λίγου χρόνου να δεσμευτείτε με πιο επίσημο τρόπο. Ευκαιρίες θα δοθούν και στα τσακωμένα ζευγάρια, που επιθυμούν να είναι και πάλι μαζί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μάλλον θα πρέπει να αδιαφορήσετε για όλα αυτά που συντελούνται μέσα σε τρίτες σχέσεις. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να κάνετε τον βήμα,. και να λύσετε όλες τις διαφορές που έχετε – είχατε με τον άνθρωπο σας. Τα οικονομικά θα σας υποστηρίξουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είστε ικανοί για τα πάντα. Από την ερχόμενη εβδομάδα που τα άστρα θα είναι άκρως θετικά προς το ζώδιο σας, εσείς θα πρέπει να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για να βελτιωθεί στην συμπεριφορά του, και να συνεχίσετε ομαλά πια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει στον ερωτικό σας τομέα, και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες μόνο θα εκτεθείτε. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν την υλική στήριξη που ζητάτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Εσείς δεν είστε από τα ζώδια που εγκαταλείπουν. Επί του παρόντος, το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχέση σας χρειάζεται πολλές και πρακτικές βελτιώσεις. Εσείς που έχετε το ταίρι σας, σε χιλιομετρική απόσταση, μια συνάντηση θα βοηθούσε σίγουρα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης