ερωτοσκοπιο 07/01 Σαββάτο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 07/01 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορείτε να περάσετε σε πιο σοβαρές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Τα αστρολογικά είναι συμμαχικά και σίγουρα ανοίγουν πόρτες και ευκαιρίες για εξέλιξη ζωής. Εσείς που είστε μόνοι, θα μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία σας και μέσα από τις παρέες σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Πολλά αυτά που θα ακούσετε τις επόμενες ημέρες, και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι και να μην αποκαλύπτετε, κάτι από τα δικά σας δεδομένα τουλάχιστον όχι ακόμη. Κάποιες θετικές ειδήσεις, σας έρχονται στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς μπορεί να έχετε ξεχάσει αυτά που συνέβηκαν στο παρελθόν. Κάποιος όμως σίγουρα όχι. Σας έρχονται κάποια μικρά παράπονα, που πια και στο τώρα θα πρέπει να επιλυθούν μόνιμα. Αν αυτό αφορά έναν παλαιότερο έρωτα, χειριστείτε τα πάντα πιο διακριτικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι θέσεις Ερμή και Αφροδίτη, σας δίνουν όλη τους την ενέργεια, προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Σε αυτό θα πρέπει σίγουρα να βοηθήσετε και εσείς με τις πράξεις σας. Ακόμη και οι χωρισμένοι σύντροφοι, έχουν ευκαιρίες για επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Όλη αυτή η μεγάλη προσφορά αγάπης και φροντίδας προς τον άνθρωπο σας, δεν έχει ακόμη παρουσιάσει ανταπόδοση. Ίσως να πρέπει να μαζέψετε τις δράσεις σας, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, και να περιμένετε από την άλλη πλευρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Εσείς και η ευχάριστη σας προσωπικότητα, έχετε γοητεύσει έναν καινούργιο άνθρωπο μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα σας δώσει ερωτικά πλησιάσματα και ευκαιρίες για σοβαρό διάλογο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μέχρι την πανσέληνο του μήνα, 12/01, μην ξεκινήσετε κάποιον διάλογο, με τον άνθρωπο σας, γύρω από άσχημα παλιά γεγονότα. Δεν θα οδηγήσει πουθενά πραγματικά. Αν έχετε κάποιες απορίες, αφήστε τες για μετά το πέρας του ανάδρομου Ερμή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Υπάρχει μια καταπληκτική αστρολογική περίοδος από αύριο και μέχρι τις 20/01, που θα σας κάνει να έχετε μια ανεβασμένη ψυχολογία. Υποθέσεις ερωτικών, που δεν σας αποδίδουν πια αυτά που ζητάτε, θα τερματιστούν. Δεν είστε το ζώδιο των εκπτώσεων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Υπάρχει μια καθημερινή απογοήτευση που απορρέει από την σχέση σας. Δείτε με μια πιο αντικειμενική ματιά, όλα αυτά που συντελούνται και μέσα σε αυτόν τον μήνα, πάρτε τις αποφάσεις σας. Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και το ταίρι σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Κάποιος σας έχει ερωτευτεί παράφορα, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να σας το αποκαλύψει. Βρίσκεται στους φιλικούς – κοινωνικούς σας κύκλους. Όσο ο Ήλιος θα παραμένει στον οίκο σας, εσείς έχετε πολλά ακόμη να δείτε και να ακούσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δύσκολες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την σχέση σας, η οποία δείχνει να έχει πάρει, εδώ και καιρό την κατιούσα. Είναι μια καλή περίοδος για να μιλήσετε έξω από τα δόντια και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Όποιες και να είναι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Διαθέστε παραπάνω χρόνο στους φίλους και στην οικογένεια σας. Σας έρχονται παράπονα για την απουσία σας. Καλή η ερωτική ζωή, αλλά μην χάνεστε και από τα κοινά. Κάποιο νομικό ζήτημα που σας απασχολούσε, λύνετε τις επόμενες ημέρες, υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα