ερωτοσκοπιο 07/03 Τρίτη ωροσκοπιο

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

ερωτοσκοπιο 07/03 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε κάνει αυτήν την εποχή πολλά βήματα προς τα πίσω προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στον δεσμό σας. Αυτό ευτυχώς, είναι και κάτι που ήδη έχει αντιληφθεί το ταίρι σας και σας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις, που θα σας δικαιώσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι κεραίες σας έχουν πιάσει ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στον δεσμό σας και σίγουρα οι συμπεριφορές του ανθρώπου σας, δεν σας αρέσουν. Φυσικά και ρόλο σε αυτό παίζει ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, αλλά σε πρακτικό επίπεδο όλα μπορούν να διορθωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς δεν ξεχνάτε ποτέ και τίποτα. Αυτό λοιπόν να το έχετε μέσα στο μυαλό σας, μιας και το παρελθόν μέχρι την Πανσέληνο του Μαρτίου θα σας επισκεφτεί…και θα ζητήσει ανακωχή αλλά και θα κάνει και προτάσεις για πιθανή επανένωση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μια ιδέα σας έχει καρφωθεί μέσα στο μυαλό. Αισθάνεστε ότι κάποιος προσπαθεί να σας πλησιάσει και να σας πει κάτι από καρδιάς. Άρα, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, απλά να περιμένετε τις εξελίξεις που θα εντυπωσιάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Λέων
Έχετε πολλά μέσα στην καθημερινότητα σας να διευθετήσετε. Μέσα σε όλα αυτά, θα σας συστηθεί και ένας νέος έρωτας. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι περισσότεροι του ζωδίου, είναι μόνοι, άρα το σύμπαν, έχει σκοπό να σας ζευγαρώσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Παρθένος
Είσαστε πια πάρα πολύ ευαισθητοποιημένοι με κάποια προβλήματα του συντρόφου σας. Αυτό να είστε σίγουροι ότι θα το λάβετε πίσω μέσα από αγάπη και πίστη. Οι αδέσμευτοι, έχουν την εύνοια της Αφροδίτης, για νέα ξεκινήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Πια καταφέρατε να βγείτε από σχέσεις και καταστάσεις που στην προσωπική σας ζωή, δεν πρόσθεταν κάτι ουσιαστικό. Ο υπόλοιπος μήνας του Μαρτίου, θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, που τους έχετε λείψει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Δεν έχει πραγματικά καμία ουσία να μένετε μέσα σε ερωτικές σχέσεις, μόνο και μόνο από ηθική υποχρέωση αλλά και βόλεμα. Αυτό σίγουρα δεν σας ταιριάζει και στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο σας έχουν εκπλήξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Είσαστε πραγματικά στα καλύτερα σας. Αυτό δείχνουν και τα μάτια σας, που έχουν γεμίσει χαρά και έρωτα. Πια ο Κρόνος μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, σας αποδίδει ευτυχή γεγονότα, χρήμα και δεσμεύσεις αγάπης που θα κρατήσουν μια ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Ανοίξτε περισσότερο τα μάτια σας και δείτε ποιοι είναι αυτοί, που πραγματικά σας αγαπούν και ποιοι που απλά περνάτε τον χρόνο τους μαζί σας. Ειδικά εσείς οι επί μακρόν σε δέσμευση, θα χρειαστεί να κάνετε έναν πιο ανοιχτό διάλογο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Οι εξελίξεις τρέχουν και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε και τα πρακτικά αποτελέσματα, σε όλα αυτά που είχατε ζητήσει από τον άνθρωπο σας. Επίσης για τους χωρισμένους μια καλή εποχή, που θα έχουν επανασυνδέσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να αναμένετε από το άτομο που στο οποίοι έχετε εκφράσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, τις απαντήσεις του. Να είστε βέβαιο ότι όλα γίνονται για το δικό σας καλό
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης