ερωτοσκοπιο 08/01 Κυριακή ωροσκοπιο

mathima-agapis

ερωτοσκοπιο 08/01 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Διακρίνετε πια ποιο είναι το λάθος που γίνεται σε αυτήν την σχέση. Τώρα που πλησιάζει η πανσέληνος και που σε όλα αυτά δίνει μια θετική ώθηση, εσείς μπορείτε να μιλήσετε και να κάνετε τις προτάσεις σας. Το πιο πιθανόν είναι να εισακουστούν άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε γενικότερα γενναιόδωροι σας προτάσεις και στις προσφορές σας. Αυτό είναι και κάτι που θα κάνει και τον άνθρωπο σας, να σας πλησιάσει ακόμη πιο πολύ και να σας εκφράσει τα όνειρα του, για το κοινό σας μέλλον. Οι βραδινές ώρες κρύβουν φλερτ για τους free.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Έχετε μπει σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά το παρελθόν σας. Δεν μπορείτε να πάρετε μια τελική απόφαση, για το αν θέλετε να επιστρέψετε στο παρελθόν σας, ή αν θέλετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, σε κάποιον πρώην εραστή σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η πανσέληνος που θα συντελεστεί στις 12/01, ήδη έχει αρχίσει και σας επηρεάζει. Μπορεί να έχετε μια ελαφρά μελαγχολία, για όλα αυτά που έχουν χαθεί στην ερωτική σας ζωή. Αυτό όμως είναι απλά προσωρινό. Τα καινούργια δέλεαρ είναι κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Μην κάνετε ακόμη τις προσωπικές σας ανακοινώσεις, σε άτομα που δεν συσχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Πάρτε τις κοινές σας αποφάσεις με τον άνθρωπο σας πρώτα. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, ίσως και να αποφασίσουν να επιστρέψουν στο παρελθόν τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι προοπτικές που υπάρχουν σε αυτήν την σχέση είναι πολλές και μεγάλες. Ιδιαίτερες προτάσεις θα σας έρθουν, από την μεριά του συντρόφου σας, που θα αφορούν το μέλλον σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν καινούργιο έρωτα στην ζωή τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

xartomanteia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Ο δύσκολος σας χαρακτήρας, έχει γοητεύσει μια καινούργια προσωπικότητα από τον χώρο της εργασίας σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας φανερωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Αν σας εκφράζει συνεχίστε, αλλιώς απομακρυνθείτε διακριτικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είσαστε κάτω από πολιορκία ερωτική. Αυτό βέβαια είναι κάτι που σας αρέσει πολύ και σας φτιάχνει την διάθεση. Αν το άτομο σας ενδιαφέρει, ίσως και να έχετε μπροστά σας τον επόμενο μεγάλο έρωτα. Πολλές και οι επανασυνδέσεις της εποχής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η καρδιά σας δεν θα αντέξει άλλες δύσκολες καταστάσεις. Σε αυτό θα πρέπει πια και εσείς να είστε άκρως προσεχτικοί, και ειδικά σε αυτούς που το ένστικτο σας λέει… ΄μακριά’. Ίσως είναι μια εποχή που πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο, με εσάς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μετράτε ανάποδα να περάσουν οι μέρες, και να συναντηθείτε με τον άνθρωπο σας. Στις σχέσεις που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, ίσως και τελικά να παρθούν καταλυτικές αποφάσεις, έτσι ώστε τα ταίρια να είναι μόνιμα μαζί και καλά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Οι ανασφάλειες σας έχουν γιγαντωθεί και το μόνο, που μπορείτε να κάνετε είναι να τις περιορίσετε μέσα από την δυναμική σας αυτοκριτική. Έχετε πολλά ακόμη να προσφέρετε στον εαυτό σας. Πάντως για τους μόνους, υπάρχει ένας νέος έρωτας στο καθοδόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Πολλές οι φιλοφρονήσεις που εισπράττετε αυτήν την εποχή. Σίγουρα αυτό θα σας φτιάξει και κατά πολύ την ψυχολογία. Τα ζευγάρια, που έχουν απομακρυνθεί σε επικοινωνιακό επίπεδο, θα βρουν τους σωστούς τρόπους για να επανενωθούν μόνιμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα