ερωτοσκοπιο 08/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 08/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς έχετε καλή μνήμη και δεν ξεχνάτε πραγματικά τίποτα από όλα αυτά τα δύσκολα που περάσατε. Αυτό να σας γίνει μάθημα, έτσι ώστε να φιλτράρετε πιο αυστηρά τους ερχόμενου εραστές και προτάσεις τους. Οι δεσμευμένοι θα έχουν ειδήσεις για τα οικονομικά τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Τα λόγια και η εμφάνιση σας, έχουν γοητεύσει έναν καινούργιο άνθρωπο. Με τόσο καλά αστρολογικά, πάνω στα ζώδια της Γης, σίγουρα έχετε εντοπίσει και τον καρμικό σας έρωτα. Αυτοί που ψάχνουν για εργασία, θα την βρουν άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είσαστε αντιδραστικοί. Αυτό έχει να κάνει και με τις δύσκολες όψεις του Άρη με τον Κυβερνήτη σας. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο υπομονή και μετά την Πανσέληνο στις 12/03, όλα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Ακόμη και τα ταίρια που έχουν απομακρυνθεί θα μονιάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην κάνετε δηλώσεις υπερβολικές που θα σας εκθέσουν στον επόμενο τόνο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε και εσείς, ότι οι αντιθέσεις μέσα στην σχέση σας θα χαλαρώσουν και το ταίρι σας θα σας ζητήσει, να κάνετε μια νέα αρχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα έχουν μια θετικότητα. Το αισθάνεστε ήδη. Οικονομικά θα εκτοξευτείτε τις επόμενες ημέρες, κάτι που σας γεγονός θα δώσει και μια πιο πρακτική ώθηση σε αισθηματικές υποθέσεις. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν πια κάτι νέο να περιμένουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Με το να πιέζετε τον άνθρωπο σας, δεν θα έχετε και το αποτέλεσμα που ζητάτε. Το πιο πιθανόν είναι να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Μόνοι και εργένηδες, μετά την πανσέληνο του μήνα στις 12/03, θα έχουν πολλά καινούργια ερωτικά καλέσματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μην αφήνετε κανέναν να σας πληγώνει αλλά και να σας κάνει να αισθάνεστε φοβισμένοι για το μέλλον σας. Καλύτερα να είστε μόνοι σας, παρά μέσα σε μια προβληματική σχέση που σας φθείρει. Τουλάχιστον τα οικονομικά σας είναι πολλά υποσχόμενα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μην λέτε από τώρα, τίποτα στο ταίρι σας. Δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει τις σκέψεις σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν πιο καταλυτικές συζητήσεις. Οι χωρισμένοι έχουν την δυνατότητα να τα ξαναβρούν υπό νέους όρους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μια ακόμη φορά καλείστε να λύσετε τα πρόβλημα που έχει ανακύψει ανάμεσα στον άνθρωπο σας και στο περιβάλλον σας. Τουλάχιστον έχεε την αστρολογική εύνοια του κυβερνήτη σας, για να
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είναι μια εποχή που θα δείτε πολλές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι θα ξεκινήσουν να μιλάνε για εξελίξεις μέσα σε αυτόν τον μήνα. Αυτοί που έχουν σχέσεις με τον εξωτερικό, ίσως και να αποφασίσουν να τις τερματίσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Εσείς και ο κυβερνήτης σας έχετε κάνει μια συμμαχία που θα σας φέρει μπροστά στα αποτελέσματα που ζητάτε. Προβληματικές σχέσεις και συναισθήματα που δεν έχουν κάτι πια να σας προσφέρουν, θα περάσουν πια στο παρελθόν σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε για κανέναν. Όλοι όσοι σας αγαπούν θα σας πλησιάσουν. Αυτό θα συμβεί ανάμεσα και σε πρώην εραστές, που μέσα από διπλωματικές συμπεριφορές αγάπης θα σας πλησιάσουν. Πολλές οι επανασυνδέσεις που αναμένονται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

xartomanteia