ερωτοσκοπιο 08/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

ερωτοσκοπιο 08/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν έχετε καμία διάθεση για να μείνετε μόνο μέσα σε σκέψεις και φαντασιώσεις – εμμονές, που σας έχει δημιουργήσει το άσχημο σας παρελθόν. Αυτό πραγματικά θα πρέπει να το ξεπεράσετε άμεσα. Η τύχη είναι μπροστά σας, και προσφέρει τα καλύτερα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αυτήν την εποχή που η πλειοψηφία των πλανητών είναι ανάδρομοι, θα πρέπει εσείς να κινηθείτε με μεγάλη προσοχή σε όλα αυτά που πρέπει άμεσα να επιλύσετε μέσα στην σχέση σας. Εσείς οι Free, θα έχετε σημαντικές γνωριμίες ερωτικές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς είσαστε γεννημένοι για τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις. Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, θα σας έρθουν και πολλές περισσότερες προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Αυτοί που είναι ελεύθεροι θα βρουν, ίσως και τον έρωτα της ζωής τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι τσακωμοί και οι εντάσεις που περνάτε αυτό το χρονικό διάστημα, σίγουρα έχουν και την δική σας υπογραφή. Μπορεί να είστε πιεσμένοι από τρίτα θέματα στην ζωή σας, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν θα πρέπει, να τα περνάτε μέσα στον δεσμό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Οι επιδράσεις των τρίτων – εξωτερικών παραγόντων, έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να είναι ιδιαίτερα ανασφαλείς με τα επόμενα βήματα σας. Αυτό που έχει σημασία, όλα αυτά να τα περιορίσετε. Οι χωρισμένοι μέσα στο Πάσχα, θα έχουν επανασυνδέσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορεί να υπάρχουν πολλά προβλήματα μέσα στον δεσμό σας, αλλά είναι μόνο προσωρινά. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, θα σας κάνουν και τους δύο να σκεφτείτε, τι πραγματικά και πότε επιθυμείτε να κάνετε το επόμενο κοινό βήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Έχετε χαθεί μέσα σε εργασία, οικονομικά δεδομένα και πραγματικά ψάχνετε για να σώσετε τα κεκτημένα σας. Επειδή αυτό, ίσως και να σας πάρει αρκετό ακόμη διάστημα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Όποια πέτρα, κατά προτίμηση σκανδάλου, και να σηκωθεί εσείς είσαστε από κάτω. Με τον Άρη να κάνει πολλές και καρμικές όψεις με την Αφροδίτη εσείς, έχετε όλα τα βλέμματα του αστρολογικού κύκλου επάνω σας. Διαλέξτε μόνο ότι σας ταιριάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο που σας δίνει την εντύπωση πως κάτι θέλει να σας πει, αλλά δεν το τολμά. Υπάρχει κάτι στην μεταξύ σας επικοινωνία. Με λίγη καρτερία, μέσα στις γιορτινές ημέρες θα σας γίνουν και οι σχετικές αισθηματικές αποκαλύψεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αν δεν έχετε χρόνο για να μιλήσετε για τα πιο σοβαρά θέματα του δεσμού σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να το πείτε. Θα μπούν πολλά στην θέση τους. Αυτό που θα εισπράξουν οι ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είναι πολλές νέες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αν δεν κάνετε κάτι άμεσα για να λυθούν οι παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας, η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 10/04 θα μεγαλώσει το πρόβλημα. Υπάρχουν πολλά εκκρεμή θέματα για τους free, που ίσως μέσα στο Σ/Κ, να τους εμφανιστούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Πολλά τα καλά που θέλει ο άνθρωπος σας να σας ανακοινώσει. Αυτό μπορεί και να συμπεριλαμβάνει κάποια σοβαρή πρόταση από πλευράς του. Πριν απαντήσετε θετικά ή αρνητικά, σίγουρα σκεφτείτε το πολλάκις. Τα οικονομικά σας θα έχουν αύξηση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς