ερωτοσκοπιο 08/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 08/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς θα κάνετε μια υπομονή να λήξει στις 11/05,το φαινόμενο της πανσελήνου, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Υπάρχουν κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες με το παρελθόν, που θα σας πλησιάσουν προσεχώς με νέες προτάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς απλά καθίστε αναπαυτικά, και αναμείνατε τον κόσμο που σας αγαπά να σας πλησιάσει. Είστε γενικότερα από τα πιο δημοφιλή ζώδια, και πόσο μάλλον αυτήν την εποχή που τα άστρα σας δίνουν όλη την εύνοια τους. Τύχη και στις επανασυνδέσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Ο εσωτερικός – αισθηματικός σας κόσμος, είναι πληγωμένος. Αυτό σημαίνει, ότι πλέον μπορείτε να γνωρίζετε νέο κόσμο, αλλά σε καμία περίπτωση να μην του επιτρέπετε, να σας προβληματίζει. Αυτοπροστατευτείτε λοιπόν από τους ακατάλληλους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Είναι γεγονός και παραδεκτό από εσάς ότι η σχέση σας, δεν εξελίσσεται όπως το είχατε ονειρευτεί. Μια σοβαρή συζήτηση, θα βοηθούσε να λυθεί το τεταμένο κλίμα μεταξύ σας. Πολλές και οι καινούργιες εκπλήξεις, που θα κυκλώσουν τους free.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Η αλήθεια σας είναι τελικά μακριά, από αυτό που ζείτε στην πραγματικότητα σας. Το ταίρι σας, έχει κάνει πολλά λάθη το τελευταίο χρονικό και δεν το εμπιστεύεστε. Εσείς που έχετε μείνει μόνοι, μέσα στον μήνα, θα βρεθείτε ανάμεσα σε νέες επαφές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

xartomanteia

ωροσκόπιο – Παρθένος
Αυτά που έχετε προγραμματίσει, είναι έτοιμα να συμβούν. Είστε το ζώδιο που έχει την μεγαλύτερη τύχη σε επανασυνδέσεις, και αποφάσεις για επίσημη δέσμευση. Μέσα σε όλα τα αυτά τα καλά, θα σας έρθουν και πολλά χρήματα, που θα σας λύσουν τα χέρια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είναι σημαντικό στις υποθέσεις της ζωής σας, να υπάρχει και η προσωπική άποψη και του ανθρώπου σας. Μην τον αφήνετε εκτός. Εσείς που έχετε μια δύσκολη σχέση, εξ αποστάσεων, έχει έρθει η ώρα να βρεθείτε και να μιλήσετε πιο ανοιχτά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λύσετε άμεσα, και στον αισθηματικό σας τομέα, αλλά και στην δουλειά σας. Ξεκινήστε από το οικονομικό σας κομμάτι, που σας βοηθήσει καταλυτικά σε όλα τα υπόλοιπα. Προαγωγές και ταξίδια, είναι μέσα στο μενού.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Αναμένετε από τον άνθρωπο σας, κάποιες απαντήσεις. Ίσως και να καθυστερήσουν. Μπορεί ακόμη να μην είναι έτοιμος. Εσείς πάντως από την δική σας την πλευρά καλύτερα μην πιέσετε. Οι τόσοι ανάδρομοι πλανήτες, μόνο εντάσεις μπορούν να προκαλέσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είναι σημαντικό μέχρι να λήξει ο Μάιος, εσείς και ο άνθρωπος σας, να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για τους Καλοκαιρινούς μήνες. Τα άστρα είναι υπέρ σας και σας υποστηρίζουν σε όλα αυτά που πρέπει, να τακτοποιήσετε και στα επαγγελματικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Εσείς στηρίζεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σας, που γοητεύει τον σύντροφο σας. Είστε το ζώδιο, που μέσα στον μήνα του Μαίου, θα σας σπρώξει σε θετικές εξελίξεις, γύρω από δεσμεύσεις και γάμους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Υπάρχει μια γενικότερη ανασφάλεια στην καρδιά σας. Αυτό είναι ένα μόνιμο γεγονός που εκπέμπεται από την μεριά του ταιριού σας, που δεν σας προσφέρει, τίποτα από όλα αυτά που ζητάτε. Τα οικονομικά σας δεδομένα, θα ανθίσουν άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα