ερωτοσκοπιο 09/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

ερωτοσκοπιο 09/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορείτε πια να πάρετε βαθιές ανάσες. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, είχατε περάσει πολλά και δύσκολα μέσα στην σχέση σας. Αυτό πια έχει τελειώσει και στο από εδώ και πέρα, μόνο καλά θα έχετε να αντιμετωπίζετε. Ευκαιρίες γνωριμιών και για τους Solo.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς που έχετε μέσα στην ζωή σας, πολλές ερωτικές καταστάσεις, είναι θέμα χρόνου, και κάτω από αυτά τα άσχημα αστρολογικά γεγονότα να αποκαλυφθείτε και να στεναχωρήσετε άτομο που δεν φταίνε. Κάντε τον απολογισμό σας άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Υπάρχει μια σειρά από ερωτήσεις που επιθυμείτε να κάνετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας έχουν πει και κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ετοιμαστείτε όμως και για ερωτήματα από την δική του πλευρά. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα έχουν ειδήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Ότι και να πείτε αυτό το διάστημα, θα πέσει στο κενό. Βλέπετε και αντιλαμβάνεστε και εσείς οι ίδιοι, ότι τα πράματα μέσα στην σχέση σας, δεν πάνε καλά. Από τις 20-01 και μετά είναι μια καλή αστρολογική περίοδος, που θα σας βοηθήσει στις λύσεις που θέλετε να δώσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Οι πιο πολλοί βασιλιάδες αυτήν την εποχή, είναι μόνοι. Με το πέρασμα του Ήλιου στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω, εσείς θα αρχίσετε να αλλάζετε διάθεση αλλά και σκέψεις γύρω από την προσωπική σας ζωή. Οι νέοι έρωτες, δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε τραβήξει επάνω σας τα φώτα της εποχής. Πολύς κόσμος – νέες γνωριμίες είναι στο μενού του τρέχοντα μήνα. Ειδικά εσείς που είστε μόνοι σας, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά σε μια ερωτοφιλία που σας περιμένει. Ο ανάδρομος, έχει και άλλα δώρα για εσάς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν έχετε και πολλή όρεξη για υπερβολές αυτήν την εποχή. Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα και το μόνο που πια αποζητάτε, είναι να μείνετε μόνοι σας και να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Αυτοί που είναι σε σχέσεις, θα σκεφτούν τις μόνιμες δεσμεύσεις πιο σοβαρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Με την Αφροδίτη στα συγγενικά Ψάρια, εσείς έχετε γίνει ο πόλος έλξης για πολλούς νέους ανθρώπους, που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Μόνο μια προσοχή παραπάνω σε αυτούς, που είναι ήδη σε σοβαρή σχέση – γάμο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η τύχη των άστρων είναι με το μέρος σας. Αυτό θα σας δώσει και την δυναμική να προβείτε σε αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτοί που έχουν εκκρεμότητες με διαζύγια – περιουσιακά, θα περάσουν σε λύσεις που θα λυτρώσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλά αυτά που σας έρχονται και που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Το συντροφικό σας ταίρι, έχει εδώ και καιρό πάρει την απόφαση, να περάσετε την σχέση σας, σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Αν είστε και εσείς σύμφωνοι, τολμήστε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε μια εξαιρετική διάθεση. Αυτό είναι και κάτι που θα κάνει και τον σύντροφο σας, να έρθει πιο κοντά σας. Οι χωρισμένοι, θα τύχουν ευκαιριών και συγκυριών που θα τους επανενώσουν. Σε όλα αυτά το χρήμα που θα ρέει, θα υποστηρίξει τις δράσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Θα σας έρθουν κάποιες ειδήσεις μέχρι το τέλος της εποχής του Αιγόκερω, από μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση. Τρίτοι θα σας μεταφέρουν μια πρόταση για επανασύνδεση. Σκεφτείτε! Αυτοί που έχουν καιρό να δουν τον άνθρωπο τους, τους έρχονται εκπλήξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia