ερωτοσκοπιο 09/02 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

ερωτοσκοπιο 09/02 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Το βλέμμα σας είναι θλιμμένο και αυτό είναι κάτι που δεν ταιριάζει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Αν το προκαλεί μια ερωτική απογοήτευση, τότε έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να κάνετε τις εξηγήσεις και αλλαγές που απαιτούνται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Η μέρα είναι θετική για να δώσετε τις ευκαιρίες στον άνθρωπο σας, που προσπαθεί να σας μιλήσει για όλα αυτά που τον έχουν ενοχλήσει στο μεταξύ σας. Αυτοί που είναι μόνοι, και μέχρι την Πανσέληνο, θα έχουν πολλές ερωτικές προτάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς και το ασταμάτητο μυαλό σας, δεν μπορείτε τελικά να πάρετε μια απόφαση για τα αισθηματικά σας, που δείχνουν τον καιρό αυτό, να ναυαγούν. Ίσως και να φταίτε και εσείς, που δεν δώσατε μεγάλη σημασία, σε σημάδια που έδειχναν την ύφεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην τάζετε και γενικότερα μην λέτε πάρα πολλά αυτές τις εβδομάδες, και μέχρι να λήξει η εποχή των εκλείψεων. Άλλα θα υποσχεθείτε και άλλα θα γίνουν. Ακόμη και καινούργιες γνωριμίες θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο, και θα σας απογοητεύσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Έχετε μόνο λίγες ευνοϊκές ημέρες μέχρι να προχωρήσει ο Ήλιος στον Ιχθύ. Μια περίοδος που μπορείτε να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, αυτά που έγιναν, και τι μπορείτε να περισώσετε και να συνεχίστε την κοινή σας πορεία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πάρτε μια ανάσα από την προηγούμενη σας σχέση. Δεν χρειάζεται να πέσετε άμεσα στον επόμενο έρωτα. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι καλές για να έχετε άμεσες οικονομικές απολαβές για να ισορροπήσετε την καθημερινότητα σας. Αργότερα θα έρθει και ο νέος σύντροφος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Ζητήστε να λάβετε τις εξηγήσεις, που πρέπει από το άτομο που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή. Αν κάτι σας ενοχλεί ή υπάρχει μια εκκρεμότητα, μέσα στην πανσέληνο θα γιγαντωθεί. Προλάβετε από τώρα τις άσχημες εξελίξεις ….μέσα από ώριμη συζήτηση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μπορεί τώρα να είστε αλλά και να αισθάνεστε απόλυτα μόνοι, αλλά αυτό μέσα στην εποχή του Ιχθύ, που πλησιάζει …..θα αλλάξει. Νέοι έρωτες και αξιόλογοι άνθρωποι θα εισέλθουν στην καθημερινότητα σας, που θα σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε ανανεωμένοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι έρωτες και τα μεγάλα συναισθήματα, δεν είναι για εσάς. Έχετε βάλει σαν στόχο, αυτήν την εποχή να λύσετε τα οικονομικά και οικογενειακά σας ζητήματα. Το ευχάριστο είναι ότι, μέσα από την βοήθεια δικών σας ανθρώπων, αυτό θα γίνει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Διαγράψτε από το μυαλό σας, τις άσχημες στιγμές που περάσατε με το άτομο που αγαπάτε, Η διάθεση του σύμπαντος και την ερχόμενης πανσελήνου, είναι να σας αποδώσει ευκαιρίες για επανασύνδεση αλλά και άμεσες δεσμεύσεις σε κάθε μορφή τους.,
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Τα δικά σας θέλω και ανάγκες δεν είναι αντιληπτά, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τον άνθρωπο σας. Ίσως και να φταίτε και εσείς, που δεν είστε ξεκάθαροι στα λόγια σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, το ταίρι σας θα ανοίξει τις συζητήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Η επιθετική κριτική που ασκείτε προς το ταίρι σας, δεν θα σας φέρει πιο κοντά. Αντιθέτως. Ότι και να είναι αυτό που σα ενοχλεί θα πρέπει να το πείτε. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα βρεθούν ανάμεσα σε νέες γνωριμίες που θα τους δελεάσουν ερωτικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia