ερωτοσκοπιο 09/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 09/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Όλα έχουν μπει πια σε μια σειρά, και το μόνο που αποζητάτε είναι να τα βρείτε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα όλο αυτό θα χρειαστεί και την δική σας την προσπάθεια, αλλά μέσα σε αυτόν τον μήνα που τρέχει , θα έχετε και τα θετικά αποτελέσματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, που το μόνο που αποζητά είναι να σας γνωρίσει σε πιο προσωπικό βαθμό. Για κάποια μερίδα των Ταύρων, το μόνο σίγουρο είναι, ότι μέσα στην εποχή του Ιχθύ, που τρέχει θα βρουν και τον έρωτα της ζωής τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Όλα δείχνουν εύκολα και προσβάσιμα πια. Επίσης, κάτι που έχετε να περιμένετε, είναι και ένα ερωτικό σινιάλο από το παρελθόν, που σας έρχεται τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο. Πολλοί και οι ολοκαίνουργιο έρωτες για του χωρισμένους και τους εργένηδες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zwdia

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αν δεν έχετε πραγματικά σκοπό να γυρίσετε πίσω σε κάποιο παλαιότερο σας σύντροφο, τότε μην κάνετε δηλώσεις και δράσεις που δηλώνουν το αντίθετο. Ίσως και να εκτεθείτε. Πολλά ζευγάρια που έχουν μεταξύ τους, χιλιομετρική απόσταση, θα βρεθούν άμεσα για περαιτέρω συζητήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Σκεφτείτε από τώρα τι θέλετε να πείτε στον σύντροφο σας, που δείχνει να είναι ενοχλημένος από την υπερβολική σας συμπεριφορά. Οι μόνοι του ζωδίου, μέχρι να λήξει η εποχή των Ιχθύων, θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει με το παρελθόν τους
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δεν θα πρέπει να σας νοιάζει, τι γίνεται μέσα στους άλλους δεσμούς και τι λένε τα άλλα ζευγάρια. Εσείς κάντε ότι μπορείτε για να διορθώσετε αυτά τα μικρά κα μεγαλύτερα προβλήματα, που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Τα άστρα πάντως σας βοηθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, εσείς θα πρέπει να μπείτε και πάλι σε μια λογική του… να προστατέψετε τον δεσμό και τον άνθρωπο σας, από τους κακοπροαίρετους που μόνο να σχολιάζουν μπορούν. Οικονομικές ευκολίες πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είσαστε ανάμεσα σε δύο ερωτικές προτάσεις. Η μία είναι καινούργια και πολλά υποσχόμενη, και η άλλη, ανήκει στο παρόν. Μετά την Πανσέληνο στις 12/03, που το μυαλό σας θα είναι σίγουρα πιο καθαρό, εσείς θα χρειαστεί να πάρετε την τελική σας απόφαση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να πιέζετε τόσο πολύ τον εαυτό σας, να κάνει πράματα ή να λέει, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε την άλλη πλευρά της σχέσης. Σίγουρα μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα δοθούν οι ευκαιρίες για αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μπορεί στο τώρα να είναι όλα ανακατεμένα και αδιέξοδα μέσα στο μυαλό σας, αλλά ευτυχώς, από τις 19/03 και μετά, που ο Δίας και ο Άρης, σας υποστηρίζουν, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλα έχουν μπει σε έναν μονόδρομο για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας. Οι περισσότεροι Υδροχόοι, μέσα σε αυτήν την Άνοιξη, θα ορίσουν γάμο και οικογένεια. Τύχη έχουν και οι μόνοι, και οι χωρισμένοι για καινούργιους έρωτες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Δώρα και αγάπη ζητάτε και θα τα έχετε. Μέσα στην νέα εβδομάδα και μέχρι που θα φύγει ο Ήλιος από πάνω σας, θα δεχτείτε εκπλήξεις που θα σας αλλάξουν προς το πολύ καλύτερο την πραγματικότητα αλλά και την ψυχολογία. Απολαύστε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα